Aaaah, sad vidim da nesto s linkom ne valja, ali je I me sve objasnila... Aaajmeeee, mi smo se kao klinci gusili od tog pica Kad dodjete u Istru, oooobavezno probajte
I koju baksu si doma uzmite ahahahh
Sanjchi, slazem se donekle sa Sretnom... Neces pozaliti ako kupis nova koja su malo skuplja...
Hedgehog, drago mi je sto nisi otvorena.. u kojem si tj sada??
Evo meni ne ide u glavu razlika u cijeni u ova dva modela (a ista su kolica-samo boje drugacije poslozene)
https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-v-line-boja-v01/
I ova
https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-05/
Sanjchi evo da se ubacim.. mi imamo bebetto vulcano i razlika je u tom sto prva kolica su od tkanine, znaci ono sto je u boji je tkanina, a na drugima je koza :-)
Koja imas doma? Moze slikica? I koliko su velika? Kak se sklapaju? Pls detalje, sad evo prvi glas od nekoga tko ih ima...
Hmmm...pa ja bi uzela od tkanine, inace nisam ljubitelj koze
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, iskreno, ja ne bi kolica gdje ne mozes sportski dio sklopit skupa s konstrukcijom.
A ako namjeravate iamti jos djece, onda 1000 kn razlike za kolica i nije tako velika.
Mi smo nasa neoNato platili 4500 i ne zalim ni malo jer su ful cvrsta i kvalitetna, voze se po svim terenima bez imalo muke.
Nebi ni ja! A 1000 kn stvarno nije neka razlika kad je rijec o kolicima. Tako da mislim da cemo uzet ta bebetto (od tkanine) Sve cu ja to lijepo dragom objasnit danas😁
Barbs, definitivno me odbil
Barbs, definitivno me odbil
Aaa...otiso komentar...
Definitivno me odbilo to sto je rekla da se nemoze sklopit sportski dio a konstrukcijom..tako daaa....a i 1000 kn nije tako velika razlika. Kao sto smo se vec sve slozile😊
Sanjchi, obrlatit ces ti njega!!
Naravno😅
Rita, znaci ova su od tkanine?
Pročitala sam gotovo sve vaše komentare. Nije to baš jednostavno, jer sam svaki dan do 4-5 na poslu i onda dođem doma pa ili malo odmorim ili odemo negdje i nikako da baš uhvatim vremena. Obično pročitam 2-3 stranice, pa me dočekaju 5 novih. Vidim da se prvim curama bliži vrijeme, a kako je to bilo daleko! Ja sam zadnja na popisu pa još imam vremena. Počela sam slagati neku listu što sve trebam kupiti za bebicu i sebe, tako će mi biti jednostavnije jer se sigurno neću svega sjetiti.
Pozdrav, nova sam u svemu ovom, a vidim kako nam je termin blizu-meni je 15.12 i biti će cura👼🏻
Obzirom kako mi je sve ovo novo i puno milijun različitih informacija, milijun i tri vrsta pelena i dodatka za pripremu…..i sto vise čitam forume ili sl manje pojma o svemu imam. Nekako se podsvijesno tješim kako imam vremena za sve još, ne znam ni sama vise. Naravno, ovo mi je prva beba i imam osjećaj kao da učim hodati …..
Ako nije problem da podijeliš listu koji si počela slagati jer kod mene na listi su kolica, krevet, komoda za presvlačenje, pelene i body….nekako imam osjećaj da mi popis nije dobar 😩
Draga Cvita, ja još uvijek slažem popis. Nešto je na papirima, nešto na kompu i nešto na slikama jer si napravim screenshot kada cure napišu komentare... Evo danas - sutra ću složiti popis onog što sam uspjela pohvatati pa šaljem. Uh nikako nije jednostavno uopće srediti tu listu, sva sreća na ovim svim komentarima... Ja se isto tako osjećam potpuno izgubljeno. Htjela bi otići sve i svašta kupiti, onda dođem na to da zapravo ne znam ni gdje ni što zapravo trebam.
Angel mislim da smo sve malo izgubljene😂😂😂😂 pogotovo mi prvorotkinje😌
Sortiraj odgovore
Najstariji