Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Kolovoz 2017. 08:40

Sretna, skoro pa jednako sam platila Pelzy uloške. 25kn cca... A ova akcija za Chicco je super.  Pogotovo ako si zadovoljna s njima još od prve trudnoće. 
    Ne znam ako sam nešto izostavila... ili nisam... Ali eto, to je ono što sam ja stigla popamtiti i prokomentirati. 
    Dena, kako ide? Je l' ima znakova da će beba uskoro vani?
    Pupy, kakva je situacija kod tebe?? 
    Dorja, kako bebač? 

barbs
    21. Kolovoz 2017. 08:43

Treca sreca, super za madrac! Jedna briga manje! 
    Moja sveki se već jučer bacila na pegljanje.  Blago meni  S guštom sam joj donijela još jednu opranu košaru, da ju dočeka za peglanje 
    Danas ne kuham ručak jer me nema. Ginekolog počinje raditi u 14.30 tako da mene nema doma sigurno do 15h minimalno. Baš me briga.  Ja sam ih obavijestila na vrijeme 

barbs
    21. Kolovoz 2017. 08:44

Eto, svaki put mislim da nemam više što komentirati i onda se sjetim 
    Danas sam se probudila s otečenim rukama i stopalima... Krenulo je. To je to. Mislim da više neće splasnuti dok ne rodim 

21. Kolovoz 2017. 08:50

Jutro cure...
    Yel, hmm...bome zeznuto. Ali istina je da ako psu cijeli zivot nesto dopustas ibonda okrenes naglo plocu da ce se desit nesto takvoga. Svekar je trebao to odavno napravit, postavit se prema psima drugacije a kad ti odjednom "agresivno" reagiras prema psu on ce se branit. A pogotovo ako ih je u pitanju vise, to je copor, od malena ako su skupa oni su kao obitelj..i na to jako treba pazit. Mogao je svekar samo tako nadrapat od njih dvoje. A ja imam doma pse i sigurno ih necu ostavljat same s bebom, bar dok curka ne poraste na 3-4 god..ni onda nije sigurno, jer nikad neznas sta djetetu moze past napamet naoravit psu (u igri naravno) a pas to ne razumije. Zeznuto je to jako...mada jesu moji i znam da nama nikad nebi nista ali beba je beba..bilo je u novinama pred par mj. da su ljudi ostavili bebu u sobi s dva psa (veca pasmina-ne sjecam se koja) i otisli valjda u wc il u kuhinju po bocicu, neznam vise, znaci vrlo kratko, al dok su se vratili psi su izgrizli bebu na smrt. Tako da nema sanse da im vjerujem, to su ipak zivotinje..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Kolovoz 2017. 08:54

Barbs, sretno na pregledu 🤗
    Ja popodne imam posla nekog po doktorima pa po doznake i tako

Dena, Barbs, necu se mjesat, nek rijese to.
    Slazem se da se ne smije tuci pse pogotovo jer im sve dopustaju a psi ko i djeca, iskusavaju granice.
    Cesce puta sam pred njima rekla da psima (oni su veliki psi) nije mjesto na stolcu i da njuse po stolu. A dragog sam priznam, ispilala otkad sam trudna, da ih po malo dresira na red.
    Sretno na pregledima i ugodan dan svima!

21. Kolovoz 2017. 08:58

Sretno na pregledima curke! Javite se s lijepim vijestima! 
    Barbs...hahaha..ne smijes uloske jer nisu vir😂😂😂 
    Ja sam isto uzela chicco. Veliki su pa mislim da bolje imat jedan veci neg 2-3 manja..jos cu si jedan pack kupit da imam za doma, u bolnicu nosim 1...
    Cure sto ste sanjale rat...s obzirom na Kima i na Trumpa...iskreno, nebih se cudila😲

barbs
    21. Kolovoz 2017. 08:58

Ma sa životinjama svakako treba biti oprezan, koliko god da su oni s nama prije bebe i koliko god da mi mislimo da ih poznajemo. Samo jedan krivi potez i može se svašta promijeniti u sekundu. Ja našeg psa obožavam, ali kako ona dosta ljubomorna, strah me kako će reagirati. Najgore mi je kad mi netko krene: retriveri obožavaju djecu. Ma pusti ti te priče. To je životinja. Nikad ne znaš kako bi mogla reagirati. Treba i njih naviknuti na novog člana, ali da bi ih pustila same - ne, hvala! 
    Jedino me nervira kad njegov nono krene sa spikom: ma zaboravit ćete vi na nju kad dođe beba. AJD FAK OF!!! 

21. Kolovoz 2017. 09:00

Sanjchi, uh 😐😱 nisam ovo trebala procitat da su psi izgrizli bebu. 
    Ove dvije nisu agresivne, na nas, na nepoznate se postavljaju, brane teritorij. 
    I ja smatram da je zivotinja zivotinja, moze biti mila umiljata ali ne znas njihov nagon, instinkt i kad ce reagirat.
    Cudno je sto je starog htjela ugrist jer ih on dresira, radi s njima i on je kao 'alfa'.
    A moj dragi im pak previse vjeruje pa se znaju zaigrar oko mene kad sjedim, i pocnu rezat jedna na drugu i skakat, onda se ja uspanicim jer se bojim da ne naskoce oko trbuha, a dragi 'ma nece te'
    Ehh

barbs
    21. Kolovoz 2017. 09:01

Meni se Chicco nije dalo tražiti po trgovinama jer negdje ih imaju, negdje ih nemaju... Ili ih znaju imati, pa odjednom ih nema... Išla sam direkt u Muller i kupila njihove kako mi je i frendica preporučila jer je rodila pred 6 mjeseci i tražila uloške od Chicca u više trgovina i ljekarna... Onda sam jednom doznala da su dobili u jednoj ljekarni u Puli, gdje sam Futtice kupila, pa sam ih pitala info o tome i rekli su da trebaju doći, ali ne previše paketa, a nije mi se dalo trčati u grad samo radi toga i još da na kraju su ih rasprodali u milistotinki 
    Da, Sanjchi, GROZNO!!!  To jer mi je mama non stop ponavljala: moramo ti kupiti VIR uloške i ja sam njoj išla objašnjavati kako sam čula da nisu kvalitetne itd itd itd, pa ona to nije mogla shvatiti i prihvatiti 

21. Kolovoz 2017. 09:06

E vidis Yel...svekar je njima "alfa"....na alfu su se postavile, a zamisli kako bi tek na npr. tebe il nedaj boze bebu da im SLUCAJNO gurne prstic u oko il nesto😕 
    Nije njima mjesto samima s bebama. Moj dragi nasem muskicu svasta dopusta ali do granice. I onda on zna kad ga dragi pogleda da je dosta i da mu je bolje nek se sakrije negdje😅 da ne dobije po guzici. 
    E daa...i ovo sam dobila jucer (jedan trosak manje)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.