Boze dragi, ja otkad sam trudna imam najcudnije snove ikada, tolko me uznemire da vise ne mogu spavat. 😔
Curke ja krecem na posao danas...gotov godisnji. 😊 Veselim se drustvu s posla i jos ova dva tjedna mira u skoli😊
Popodne imam i pregled pa se javim s vijestima o bebici i nadam se sa bude secer ok.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dobro jutro cure,
Predivne su vam baby sobice i naljepnice su mi jako lijepe; robica mi je isto predivna i netko je narucio sa 'patpat' (mozda krivo pisem) i wow mi je 😍😍
Mi smo namjestili sobu al je sve skupa dosta stisnuto a nemam sta izbacit, morat cu jos kupit neke visece ormarice za dodatan prostor za spremiti stvari, sto bebine, sto posteljinu..
Radovi se nastavljaju, danas finisiramo plocice u kupaoni, sutra krecu radovi za dnevni, ima posla!
Sanjci, Violeta, Barbs, vi imate peseke pa se referiram na vas; sinoc je bio mali show sa psom: mi smo spavali i probudili se zbog rezanja, cviljenja i dragi je izletio iz sobe da vidi sta se desava..pas je opet pojeo kolace sa stola i tata ju je udario al je pas poceo rezat na njega i htio ga ugrist, onda je stari podivljao i nez sta joj je radio (tad smo se probudili), i dragi je napao tatu da ju pusti i da se smiri al je to eskaliralo da su se njih dvoje postavili jedan na drugog...ja sam bila na hodniku i dozivals dragog koji se tek tad smirio, nisam se usudila uci u kuhinju niti mjesat..
Cula sam starog da u soku vice na dragog da ce mu pas ugrist dijete i da stavlja psa ispred ljudi...
Stari se kasnije smirio i razg smo, ispricao se i rekao da ne moze vjerovat da se njegov sin tako postavio na njega i da preko toga nece preci.
Ne znam sta bi mislila uopce, moraju to rijesiti izmedju sebe...i jucer meni dragi u krevetu kaze da idemo na stan, pokusavam ga umiriti, reakcije su bile u afektu. Nadam se da ce biti sve ok.
Cuvajte se, pozdrav svima!
Belle…i ja imam uzasne snove. Nocas sam sanjala da je rat i da se svi borimo u nekim ludim letjelicama😂😂😂😂 prestrašno🤔🤔🤔 i sjetih se da sam isto to sanjala i noc prije a kod mene ponavljajuci snovi uvijek nesto donesu😞
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
U nas napokon noc ispod 28c....lipo na 24c....tako da sam spavala ko zaklana bozemeprosti....divoooota.
Violeta moze neki link? Cijena? Ja sam navikla na ebay cijene, tamo od kineza kupis nalje za 50kn il manje sta po hrv webshopovima prodaju za 100 npr
Bash cu si onu sa zvjrzdicama pogledat crno bijelu za iznad bracnog. A djeci ipak uvijek biram sarene
žena-majka-carica:)
Kelaiva i ja sam sanjala da smo u ratu hahahah uopce ne znam od kud mi ta ideja... isto znam imati jako cudne i zivopisne snove u trudnoci...
Sobice su diiiivne, nama je kiderbet jos u kutiji, sad za vikend idemo po madrac pa cemo poceti sa slaganjem.
Super za info s patpata! Mozda od tamo narucim nesto za izlazak iz bolnice imaju divne stvari. Narucila sam nedavno nesto s Wisha, cekam da stigne, isto se dugo ceka. Koriste onaj maksimalni rok ok mjesec dana za isporuku pa lad stigne...
Sretno na pregledima! Ja sam sutra na redu i moram je pitati za zgaravicu sto smijem piti, u zadnje vrijeme me jako muci navecer...
Yel mislim da je tvoj dragi dobro postupio sta je stao u korist psa jer je krajnje glupo, da psu daju da radi sta hoce po kuci, a onda ga se tuce jer je pojeo kolace, koji su mu bili servirani na stolu. Pas je rezao jer mu je to u prirodi, naime, svatko se od nas instiktivno postavi kad ga se napadne pa tako i pas. A cinjenica je ako psa tuces da ce postat agresivan na samo dizanje ruke, pa se moze desit da dijete slucajno digne ruku, a pas to poveze sa tim da ga se tuklo i instiktivno se krene braniti.
Mozda je bolje da razmislis o muzevom prijedlogu o stanu. Kolko got da je tesko, sacuvat ce tvoj mir.
url=https://lilypie.com]
Jutrooo!!!
Raspisale ste se dosta od jučer. Čitala vas jesam, ali nisam imala snage tipkati. Jučer nismo na kraju otišli nigdje navečer jer je mene trbuh bolio, pa je najbolja solucija bila ostati kod kuće. Jutros me alarm probudio.
Grozno. Sama sam kod kuće. JUPPIII... Pijem kavu na miru. Pojela sam bananu i onda se moram spremiti. Pobjeći ću kod svojih prije pregleda endokrinologu da se malo odmorim od društva +80g
MAME koje danas imaju pregled - sretno svima! Javite nam se s novim vijestima!!! I MAME koje imaju nekih "problemčića" neka nam se isto javljaju da znamo da su još uvijek 2u1
KleaIva, sretnooooo na poslu! Sigurno nije lako vratiti se nakon g.o. na posao, ali brzo će i to proći!! Srećom, pa nema nastave!
ROBICA vam je super! Preslatkooo!¨!! Sobice su vam isto super i te naljepnice.
Meni su vrh, ali nemam ih gdje staviti.
Kako moj muž kaže: možda za 8-9-10g kad budemo imali naš stan ću imati mogućnost ih staviti
Violeta, eeeee, i ja sam htjela da kupimo neko xy komodu koja ne mora nužno biti iz dječjih trgovina i prematalicu posebno, aaaaaaaaaaaaaaali moja sveki i moj mužić mene nisu htjeli slušati i neka... Eto joj ga na sada! Nek' je ona platila to 1200kn, a mogli smo uštediti! Odnosno, ONA je mogla uštedjeti.
Yel, jaaaaao, ne mješaj se u svađe muža sa svojom obitelji. Ponekad sam se ja opekla jer bih rekla svoje mišljenje i onda bih još ja dobila petardu. Ako ti nešto kaže, nešto te pita - probaj sa neke neutralne fronte pričati. Iz iskustva ti govorim. Koliko x se muž posvađao sa nonićem oko stana, pa bi on meni živčano išao o tome pričati i onda bih ja neutralno pričala o tome, pa je super što se nisi petljala. A pas treba dobiti po guzici ako nešto krivo napravi. Moj tata bi ga vjerojatno još jednom zveknuo da je zarežao na njega.
Sad je očito malo prekasno što su njegovi odlučili životinjama pokazati gdje im je mjesto jer su se navikli na ležernost. Slažem se s onime što je Dena napisala o stanu... Razmisli/te bolje!
PATPAT- ako se to tako piše - super je odjeća i preslatka, ali nisam se još usudila naručiti s toga.
WISH - frendica naručuje i jako je zadovoljna... Ponekad joj se zadesi da naručuje za druge i da duže čeka, ali inače za sebe kad naručuje joj dođe u roku od 2 tjedna... To valjda ovisi kako na koga naletiš. Muž i ja naručujemo s EBAYA i zadovoljni smo.
ČUDNI SNOVI - Belle, nisi jedina... Ja sam subota na nedjelju sanjala da sam rodila... A sinoć sam sanjala rodilište i da su mi zabranili Pelzy uloške jer su napisali na popisu VIR
Sortiraj odgovore
Najstariji