E cure, od ovih kremica sto se kupuje..Pavloviceva mast je za guzu a cem sluzi Sudocrem? (Valjda se tak pise😂)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka drago mi je da je bebica super 😃
IvanaIvica, nemaš aktiviran iCloud? Meni je sve gore. Jos plaćam i mjesečno 7kn za dodatnih 50GB prostora. Bas iz tog razloga, da ne dobijem herc ako ga netko ukrade, polupam ga i slično. Ovako sta god uslikam za dvije sekunde je gore. I doma na iPadu također. Blazeni cloud 😁
Treca_sreca ajme sto si me nasmijala s tim pranjem 😂😂😂😂 bome mi dobili veći račun radi klime koja konstantno upaljena. A tebi i klima i veš mašina. Muž ce bankrotirat 😂😂😂😂 šalim se 😃 Bitno da ste vi svi dobro i nakon pogotovo nakon glista faze.
Dzenny, super soping si obavila!! 😍
Ja jedva cekam krenut..al jos cu se i ovaj mj morat strpit..da se zavrse vise ti radovi pa cemo tek iduci mj krenut sopingirat...ali zato kad krenem😂😂😂😂
Nismo imali odnos odnos al smo se "igrali" ali nije ušao i mene (o boze Nemrem vjerovat da to uopce pišem 😓)
Na gaćicama nemam ništa čak ni sad vise nemam kad se pobrišeš sa papirom,samo sam dva put imala,sinoc i jutros i to bas kad se pobrišem ali tipa da se malo jače stisnem sa papirom!!
Idem sad popodne kod ginicke po uputnicu pa ću ju usput pitat kaj bi to moglo bit pa da me i pregleda,a u utorak imam redovnu kontrolu kod svog privatnika!!
Evo ja se sad najela i bebi lupaaa,ma samo neka on mene lupa to je najvažnije da ja njega osjetim!! Al iskreno bas me strah kaj će mi rec,preplašilo me to jako!!
Hvala curke na podršci ❤️❤️
Došlo je i naše vrijeme fotke
😁
Ajme divna slikica...vidi se razlika bas lijepo 😊😊
Ajme McMause...preslatke slikice...lijepo rastete i naoredujete!! 😘
E cure, od ovih kremica sto se kupuje..Pavloviceva mast je za guzu a cem sluzi Sudocrem? (Valjda se tak pise😂)
Sudocrem je super za vise toga...kod uboda, rana, akni...i za crvenilo guze,ali on i isusuje dosta pa je nekad potrebno koristit npr sudocrem i pavlovicevu u kombinaciji ako je guza crvena, a suha. I Bepanthen je odlican za crvenilo guze i osipe
Sortiraj odgovore
Najstariji