Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    18. Kolovoz 2017. 12:25

Curke,evo mene nakon sto godina!! 
    Nisam dugo pisala,a sad imam par pitanja ak mi može netko pomoć sva sam zbunjena 😶
    Naime, nakon kaj sam obavila wc sinoc i obrišem se i na papiru vidim onak laganoooo laganooo svijetlo svijetlo rozu krv skoro pa Prozirno koliko je bilo svijetlo čak sam mislila da mi se pričinjava i bez "detaljne analize" bacim taj papir u školjku i onda se u mojoj glavi krenu Vratit pitanja,dal je to bila krv,šta ak nekaj nije u redu!! I nakon toga sam išla još milijun puta na wc se obrisat i nije bilo ničega i usred noći sam se dizala milijun puta i fala Bogu nikaj!! Danas ujutro išla na wc i nakon kaj sam se pobrisala sam vidla onak malu par milimetara točkica smeckastog!! I sad ja ne znam kaj da radim,strah me i znam da vi meni ne može rec kaj mi je,danas ću popodne otic do ginicke pa ću ju pitat (a u utorak imam pregled na koji sam naručena)-kod privatnika 

Sva sam tak jadna i u strahu,nadam se da nije nikaj!! 
    Znaci da napomenem da to nije krvarenje nego je bilo na wc papiru jako jako malo nakon kaj sam se pobrisala!! Bolove nemam,bebu osjećam
    😢😢
    Neka podrška??

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 12:25

Mi bas u svojoj zgradi imamo samo dvoje djece - jednu curicu kao moj prvasic, i jos jedan bebac cca 9mj stariji od moje jos nerodjene bebe....ovo ostalo ugl starci, gospodski je kvart i tu ljudi ugl lagodno zive i dozivu duuuuuboku starost. Ali za 10god vjerujem da ce bit stota pjesma, dolazi do smjene generacija, ne moze nitko bas vjecno zivit..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 12:28

Hope nisam imala ali stoput sam cula od drugih za smeckasti iscj se dobiju utrici ili tako slicno. Naravno da neces sad skakat i ludirat, primiris se do pregleda i jedino ti tvoja domica moze rec kskvo je stanje dole i propisat sta treba za taj iscjedak
     Cuvaj se!

18. Kolovoz 2017. 12:29

Bok cure! 
    Zao mi je zbog peripetija sa senior clanovima obitelji, gotovo je u svakoj obitelji je tako, slazem se da treba pomoc al brate mili barem da budu razumniji sad kad smo trudne.

Ja sam spancirala malo i kupila u ducanu rabljenog namjestaja neke drvene rustikalne kosare po 20 kn i luster za 20 kn! 😍
    I sjednem na kavu i uleti mi random lik i da mo takav kompliment da sam ostala paf, to nisam dozivjela nez kad, sitnice dignu dan 😛🤗
    I ja gledam ves masinu i susilicu, al to cu tamo u 10 mj kupovat, vjerojatno rabljeno, moram razmislit jos...
    Puse svima 🐥

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 12:29

Doktorics a ne domica.....itd.....mob greske 😶

18. Kolovoz 2017. 12:30

Treca sreca, pa ti si skroz manekenski tip, wow 😍, lucky you!!

Hope
    18. Kolovoz 2017. 12:31

Hvala treća sreća na utjehi, samo bi još napomenula da bas iscjedak nego onak kao kad ideš na wc (kenjat,oprostite na izrazu) i onda onak pobrišeš i bude suho onak ali ful malo je bilo!!
    Oprostite na detaljnom izvještaju boje mog wc papira 😰

IvanaIvica
    18. Kolovoz 2017. 12:42

Mene danas neko lagano ostro pikanje probada uz bh kontrakcije..🤔 
    Kad si leglem i smirim se dobro je..al kad hodam..tu i tamo me taj cudan bol prođe...

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 12:45

Barbs opa imala si super kilazu 👌👌👌

barbs
    18. Kolovoz 2017. 12:46

Treca sreca, ja još uvijek nosim svoje majice M veličine!  A tajice su mi sve M  Ma ja vidim po sebi da mi je večina otišla u trbuh, ali da su mi "mišići" omlohavili jesu  Tako da vjerujem da mi je otišlo i u nogama, malo u licu... Ali valjda od te trbušine se ni ne vidi  Realna si što se tiče toga da ne može nitko živjeti vječno!  Ružno, ali istinito, pa vjerujem da ćete imati više mladih 
    Hope, ne znam što bi to moglo biti, ali ja ne bih razmišljala previše i otišla bih na pregled ginekologu ili na hitnu! Ja sam skoro otišla kad sam vidjela krv na dnevnom ulošku, pa onda sam se pribrala i sjetila da sam se brijala, a ja kad si brijem pipi se UVIJEK moram zakačiti... Ne moraš se ispričavati! Mi ovdje pišemo svašta 
    IvanaIvica, mislim da to baš i nije normalno. Sanjchi je imala slične simptome, pa joj je na kraju bilo ušće otvoreno. A da ideš doktoru? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.