Treca sreca da baba je grozna, nisam ja ni kuzila kad mi je muz govorio kakva je dok nisam ssd na komplikacijama pa svaki dan doma e onda upoznas bas ljude. Najbolje je kad si sam. I ja sanjam da cemo jednog dana imati svoje dvoriste i da nikog necu morat gledat..jer zivjeti u zajednici nikad ne bih nikom rekla da ide, a kamoli u istoj kuci i djeliti s nekim svee uff, bolje se ne udavat 😁
Super za kile, iako si dobila dosta ali znam da si inace mrsava pa vjerujem da si bas zgodna sad.
Violeta, moj svekar ne ide po birtijama, ali dodje s posla i sjedi... Radi samo oko tehnologije, struje i bazencica s ribicama... Za ostalo ga moras OBAVIJESTITI da bi bilo u redu da napravi... Jadan tvoj sogor.... U neku ruku je dobro sto se svasta naucio raditi, za razliku od mog svekra i sogora... Brizne te zene oko njih... Ja samo cekam dan kad ce svekar od mene traziti da mu dorucak kuham... Fino cu se nasmijati...
To je vise kg kod nje, ali je mrsava i visoka, pa to nema veze Ja sam niska... Odnosno 167cm imam i 76kg
I kad se gledam vidim samo trbuh... Nemam pojma GDJE su mi te kile otisle!!
A jucer muz: aaajmeeeeeee, pa imamo skoro pa isto kg! Ahahahahahhaha
Da vazno je i susjedi kakvi su. Ovi ovdje su ok, iako tipicne seoske babe su nadzorne kamere hehe
A kod mojih je manja ulica, preko puta 2 kuce mlada obitelj, a na njihovoj strani nigdje kuce jer je cijela strana njihova (manja je ulica). Tako da je ulica za pozeliti. Mirna, sa mladim susjedima koji zive svoj zivot. Al zato je mojima zanimljivo jer glume nadzorne kamere hahaha sve ih zanima 😂 Nisu dugo imali susjede a sad su dobili dvoje pa im je to vauuu
Ma ponekad je dobro imati nadzorne kamere i dobre odnose sa sudjedima Jer prate sve zivo i postoji manja mogucnost da ce te netko pokrasti
Ali pred 2-3 mj eto susjede: aaaajmeeee, pa ti si tuuu!! Ja mislila da si isla roditi jer te 2dana nisam vidjela! Hahahahahahaja Slatkica
To je vise kg kod nje, ali je mrsava i visoka, pa to nema vezeJa sam niska… Odnosno 167cm imam i 76kg
I kad se gledam vidim samo trbuh… Nemam pojma GDJE su mi te kile otisle!!
A jucer muz: aaajmeeeeeee, pa imamo skoro pa isto kg! Ahahahahahhaha
S kolko si ostala trudna? I ja imam 167 hehe ali sad 79kg. I na +11kg sam.
Sa 68kg sam ostala trudna.
Meni svi kazu da sam bas zgodna i da mi je trbuh velik ali ja vidim da imam me sad vec svagdje. A i usla sam s viskom u trudnocu. Za mene je najidealnija kilaza 63kg. Pa se nadam da cu u roku 2 god uspjeti, jer zelim da se osjecam ugodno i sretno u svom tjelu a i da budem zgodna mama. 😊
To mi je super kad su mladi (mlade obitelhi, ne mularija) okolo. Da se imaju djeca s kim druzit i to mi je lipo za zajednicu, svi imaju slican djir.
barbs - visoka sam 179....inace cili zivot imam 56kg +/- kilogram ili dva...to mi najlipse pristaje na moju gradju jer nemam bokova. Al u ovu trudnocu sam usla s minusom od 5kg.
Mada, u prve dvi T sam usla sa svojom standard kilazom i opet oko 70 zavrsim, tj malo preko..
žena-majka-carica:)
Treca sreca, super je tebi!!!
Oko nas nema bas mladih obitelji s malom djecom, aaaaali imamo puno prijatelja u blizini s malom djecom, pa ce biti super za druzenje Mislim, ima tu djecice, ali oni su malo veci, pa sumnjam da ce se s bebacem htjeti igrati
Inace meni bzvz kad mi kazu da mi je sve otislo u trbuh.....mozes si mislit - pa ne moze 15+ kg otic u trbuh 😂ok naravno on je najveci jer je bebs u njem plus vodeni "balun" njezin, ali ode tu dosta i u butine (pod guz) i ostala kriticna zenska mjesta. Pozadina mi je neptepoznatljiva....ajd nije toliko narasla? Jos uvik nosim small velicinu, ali lelujavo je sve fuj fuj. Jedva cekam.to natrag ucvrstit, ne volim ovako.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji