Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 11:46

Kontrakcije su zatezanje, stomak se ukruti. Ne boli i to nije isto sto i probadanje...

žena-majka-carica:)

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:47

Ivanaivica, zatezanje... trbuh ti se stvrdne i popusti nakon pola minute... U zadnjih 2-3tj sam počela osjećati uz to stezanje i menstrualne bolove... 

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:48

Dzenny, SREĆOM pa si niste blizu i ne moraš ga često gledati!  Ali vjerujem da te zaintrigiralo što to on ima za reći! 

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 11:53

Barbs slazem se potpuno da moras imat vesmashinu u svom stanu....kad imas bebu ne mozes ti okolo cekat tudju na koristenje, pa sve da ti je i ja istom katu..inace ja sam imala pred 10ak god takvu sto se od gore puni. Whirpool isto....zgodne su i sve je dobro osim sta nema velikih kilaza. Ali to vama ionako ne treba jos.
    Ja dok nisam imala djece bila mi je ok ta mala mashina od 4 ili 5kg. I to sam 1 mashinu robe prala svako 2-3dana. Onda kako je familija rasla, isli smo i na vece kapacitete mashine i cesce paljenje. 
    Zadnjih godina imamo ovu od 8kg i pere se redovno 1 ili 2 dnevno u normalnim uvjetima (ovo sad kad su crvici i sl to su ekstremni uvjeti i zato ispaljujem, doslovno cijeli dan vrti jedna za drugom...) a kad dodje peti clan, racunam to je jos 1 extra tura svako cca dva dana....jer cu prat ofvojeno ofkors prvih par mj.

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:56

Treca sreca, upravo tako..  Ok, nije sada da je nesto extra velika ali za nas troje ce biti sasvim dovoljno a za neke vece stvari mogu uvaliti sveki... Bas ce ti biti veselo kad curka dodje... Ako sada peres xy puta dnevno... Uuuffff..

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 11:58

Zelimobebu super da vam se zelja ispunila i da je sve okej.
    Maca cekamo report..
    Klea sta malom jos fibra skace? Mislila sam da ste pod atb i da je to pod kontrolom...ili je samo mala fibrica?
    Violeta uff grozna neka baba. Mi bogu hvala nemamo nikog tako da nam "smeta" jer zivimo u gradu, nema obiteljskih kuca gdje zive 3-4 generacije zajedno  i veselja koja idu s tim..svatko u svom stanu u zgradi i bok. Ovde te jedino susjedi mogu dopast ne_po_volji ali evo da ne ureknem nashi su okej

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 12:02

E vagala sam se sad nakon kupanja...69kg
    ali ajd racunajmo da imam komad torte i libenicu u trbuhu....pa bi bez tog bilo mozda 68
    ..svakako sigurnih 17+ kilograma je tu!
    na punih 35tt
    vidit cemo jos veceras koliko je beba od tog, ugrubo 3kg

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 12:03

Dzenny dobro je tvoj dragi i rekao i super sto ste tako daleko iako i mene bih zanimalo sta je trebao hehe
    Barbs misli si on bolje i ti nosi krumpir nego ja 🤣takav je i moj svekar. Haha...on samo radi na poslu a doma samo sjedi/spava ili je po birtijama ili u selu. U ovih 5god njega sam mozda par puta vidjela da radi nesto ovak 😂😂😂 al dobro, nije ni svekrva radisna. Jaooo jucer dode muzeva seka i pokazuje mami za brata majice zimskih da ima na popustu, a ona blejnila kao ono tipa koji vrag ce mu to. A mali jadan 16god i nema skoro nista. Ima jedino mob koji smo mu muz i ja nabavili. Unistili su to djete jako, mali mora oko babe stalno davat joj jest, tablete, mora prat sude, usisavat, svekrva to nista ne radi. Meni je bas zao decka, pa muz i ja ga nekad izvedemo negdje, ok je on samo sto su ima njihov los odgoj i los utjecaj pa ne moze se izborit za sebe. Bitno da su znali napravit djete a njemu dat i napravit covjeka od njega to ne znaju. Moj muz je imao srece jer je svirac pa je od 15god sam o sebi brinio i druzio se sa starijim deckima i maknio se od roditelja,iako i danas ja vidim neke slicnosti, pa se borimo hehe. 

barbs
    18. Kolovoz 2017. 12:04

Treca sreca, super za susjede!! To je isto jaaaaaakoooo bitno.... Ja kad sam s mojima zivjela se nisam mogla pozaliti... Ok, jedna je baba dok je bila ziva doslovno spavala u dnevnom da bi mogla cuti kad je tko dosao i na report kod mojoj roditelja i none, ali se nisam mogla pozaliti... Odnosi za pozeljeti... Svi bi so uskocili u pomoc kad god je trebalo i jos uvijek je tako... Prakticki smo svi skupa odrasli... Ovdje su isto susjedi dobri, ali kao i nons od muza tako su i jedni od njih jako znatizeljni.. sve znaju o svima, a osobno ljude ni ne poznaju... Najgore mi je kad nona krene sa pricama o nekome koga ni ne zna, ali ona SVE uspije vidjeti jer se stavi na terasu ili skiciva kroz skure.. staro zabadalo..
    Kao sto sam bila rekla, malo mi je zao sto postoji mogucnost za nadogradnju jer je prosli put muz rekao pred svima da ako ne bude moguce, kupujemo stan... 

barbs
    18. Kolovoz 2017. 12:05

Treca sreca, aaajme, pa ti imas manje kg od meneeeee!!!! Koliko si ono visoka??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.