Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2017. 13:27

Bok cure! 
    Giovi, zao mi je zbog prometne, uzas, i ja sam imala prije par mjeseci, jesi obavila sve pretrage? Hitna?

I mene zivciraju price s poroda, a debil ih citam.
    Ovih dana sam bila pod panikom da sam jedva disala i otisla sam svojoj psihicki, preko uputnice, razgovarale smo vise od pola sata.
    Zena ima malu bebu i prosla je kroz neke negativne strane trudnoce, zacudilo me kako se raspricala (doslovno je rekla da je skoro 'crkla' od briga, kontrakcija, filali su je sa 10 mg normabela, u bolnici 3 mjeseca etc).
    Da skratim, zvala je nekog profesora vezano za terapiju, uveli su mi normabel 5 mg zbog panike i kontrakcija (nalaz od zadnjeg uzva), i svaki tjedan cu dolaziti kod nje na 'podrsku'/razgovor bez narucivanja.
    Rekla je da ce me pratit i pripremat na porod, napisat nekakvu preporuku koju cu pokazat u rodilistu, dodala je da obavezno uzmem epiduralnu na porodu jer sam 'dobar materijal za panicne nap kad trudovi krenu', carski bi preporucila no duzi je oporavak. I smatra da bi mi bilo dobro uvest jacu terapiju iza poroda, no onda nema dojenja. To ce jos vidjet.
    Dugo nisam dozivjela takvu podrsku od dr. 
    Stvarno sam wow iznenadjena.
    E da, uzgred je spomenula da magnezij snizava tlak pa nije ni cudo sto sam grogi...
    Eto drage moje da se malo javim.
    Nadam se da ste mi vi dobro, puse ❤️😘

17. Kolovoz 2017. 13:29

Natasha, 😐 drzi se, bolje da se u bolnici pobrinu za tebe... ❤️

17. Kolovoz 2017. 13:34

luce, i ja bi popiz...na frendice? I cudim se tom 
    nacinu razmisljanja, em se patis kroz trudnocu, prakticki same prolazimo sve promjene, em jos da muz ne bude na porodu...pa BAREM toliko ti muski mogu zrtvovat, da budu uz zenu u tim trenucima. 
    Ili kad cujem muske 'to su zenske stvari'
    O mamicu ti...

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 13:54

Yel kako to da ides na razgovore i pijes tablete? Oprosti na pitanju,ako ne zelis odg razumjeti cu 😊 Nisam jos nikog upoznala u toj situaciji pa sam malo znatiteljna. 
    Luce kako je Dzenny rekla to je cista ljubomora jer tvoj muz ide a one su same. Ja sam za to da muz ide i dode mi da lupim glavom od zid jer sam budala popustila svom jer znam kakav je, iako nisam trebala pa tko uopce mene pita kako cu ja i jel me strah ili nesto tako sam i ja s njim trebala MORAS I GOTOVO ali eto budala... sad mi je bas krivo

Kiki156
    17. Kolovoz 2017. 13:56

Natasha samo hrabro i dalje, sve ce biti dobro! U dobrim si rukama sada. 
    Yel drago mi je za lijepo iskustvo i razgovor i super da ces ici i dalje, treba iskoristiti pomoc sa svih strana pogotovo kad je netko tako razuman. 
    Giovi srecom da nije bilo strasno i da ste vi dobro! Ja vec neko vrijeme ne vozim jer prodajemo moj auto i bas bi mi bilo cudno ponovno pocet vozit, a vec godinama vozim... Nadam se da cu normalno nastavit vozit kad rodim jer sada bas osjecam neki strah i ne bi se usudila... a trebat ce mi auto kad rodim pa se moram skulirati 😬
    Luce ja bi poludila na frendice! Nikad mi nece biti jasno sta je nekim ljudima u glavi da mogu prevalit preko usta sve sto im je na pameti. Kako neki ljudi ni malo ne kuze da neke stvari jednostavno nisu primjerene.. 

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 13:57

Giovi,zao mi je sto si to morala prozivjeti,ali hvala Bogu pa ste ti i bebica dobro..
    Barbs,tragedija,itekakva tragedija 😂😂
    Natasha,sve ce biti uredu.. samo misli pozitivno.. znas da su nase mrvice jake.. 😉 izdrat cete vi i 5 tj,a mozda i do termina 😊

17. Kolovoz 2017. 13:58

Hahahhahaha Barbs...sad si me nasmijala slikom: nema nista za jest..to se i meni dogada😂😂😂😂 i stvarno je tragedija...ljudi to ne razumiju. Sinoc je dragi jeo tunu za veceru a meni se zeludac okrenuo😖 
    Yel, nadam se da ce sve bit OK s tobom..kakva je situacija doma? S psima, radovima?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

17. Kolovoz 2017. 13:59

Natasha zelim ti da izdrzite do kraja! Mi smo prakticki terminuse pa akd vidim u kakvoj si situaciji, odma mr panika hvata...jer su jos radovi, jer jos nista nije kupljeno itd. Samo hrabr

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    17. Kolovoz 2017. 14:00

Violeta pa zasto ne pricas opet s njim, reci mu kako se osjecas. Mogu razumjeti da je nekim muskarcima to tesko i nezamislivo, ali mislim da je zeni ipak gore. Uostalom oni samo moraju stajat kod nase glave i biti potpora, mi moramo odraditi sve ostalo! Ako mu bas bude prelose on uvijek moze izaci van..

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 14:01

Danas sam ja rezala ruze (planiram jos presadit) i bas sam se umorila a imala sam samo 4 ruze, i poslije toga sam se osjecala kao da sam sat vremena trcala(a nisam tip koji se bavi sportom) i onda je muz mi ocito bukvicu da je moje da se brinem za djete, skuham jest i ako hocu po kuci pospremat sto mi je lagano, a ostalo je na njemu. I ja lijepo odmorila i sad me malo leda bole ali sam kao nova. 
    Najvise mi smeta sto bi ja svasta po dvoristu i kuci radila a nista ne mogu sama. Danas idem rezat ruze, u kolicima luk, pa aj zovi muza da izvadi da budu kolica prazna. Navikla sam sve sama raditi a sad trebam pomoc, pa mi bas bezveze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.