Pozz svima.. mi se vratili s mora..
Natasha samo hrabro, drzite se..i sve ostale naravno.
Ja jedva cekam pregled..netko je pitao koliko sam - 26+1 tt pa mi nije svejedno kad me stisne dole kontrakcija..danas mi se cijeli trbuh ukrutio u ducanu.
Micek Mirko dobrodosla!
Budite mi dobro, drage trudnice 😚😚😚
Eh imam i pitanje..kad se vec spominje trudnicki tecaj. Isla bi u Zg,baruna Filipovica.. danima zovem na onaj broj na stranicama grada Zagreba (broj patronazne sestre) ali nitko mi se ne javlja.. zna li netko kako se prijaviti za 9.mj?
Yel bas te briga sto misle ljudi, znam da je kod nas taj psiholog tabu i tolko negativna tema. Ali gledaj u svijetu to je skoro pa luksuz, u Americi su svi valjda kod psihologa i to jos placaju masne novce.
Mica&Natasha&Yel - držite se! :*
Priče s poroda - ja moram priznati da sam ja odavno sve "proguglala" jer eto ja volim biti informirana i pripremljena, naravno da mi smetaju razni komentari boli/ne boli/zaboravit ćeš itd., ali ipak od svega toga najgore mi je i mislim da ću povratit ako još jednom čujem: "naspavaj se sad dok možeš jer poslije..."
Oke, razumijem, poslije ćeš spavati puno manje i u intervalima i itd., ali ja mislim da reći to trudnici je stvarno nefer...em zbog vrućina, em realno koja trudnica spava ko beba, em zbog pritiska i straha. Ja sam samo u prvom tromjesječju spavala super i puno, ostalo je ono...
Hvala, curke
Dobro nam dosla Micek Mirko I ja sam 34+2 s time da mi stiker dolje pokazuje +3, ali po izostanku menstruacije sam 34+2, Kao i Violeta..
Zelim ti da jos uvijek izdrzite 2u1 kao i ostale curke...
Yel, nazalost svi koji imaju potrebe pricati s nekim proficem ispadaju ludjaci u Lijepoj Nasoj... Grozno..
Galu, bas te muci tah ERROR
Treca sreca, ti si bome profi za vise stvari
Sretna, shvacam te... I ja zivim van grada, pa mi je auto potrebno.... Ali ja ne radim i ne vozim nikoga (jos) u vrtic, pa nema potrebe da svaki dan vozim...
Micek Mirko dobrodosla i sretno!
Yel iz tvojih postova sad se vidi da si dosta bolje! Cestitam😘😘😘
Barbs busa ti je zakon!
Sanjchi kasalj je gadna stvar i inace a kamoli u trudnoci. Cuvaj se!
Ja sam obavila ogtt i bilo mi je super, osim sto zene ne znaju vadit krv pa mi je sve plavo prvi put u zivotu.😏
Poslije sam otisla s kolegicama s posla na dvosatnu kavu 😂 I onda na farbanje i sisanje tako da sam si sva super sad😂 Jos sam i u ikeu isla po obaj kallax ormaruc da konacno zgotovimo predsoblje. Malac i curka su bili kod bake i uzivali, maloprije mu je tek porasla temp ali je zaspao i sad se probudio kao nov. Djeluje antibiotik pa je bolje. Sad svi troje lezimo i odmaramo a muz je otisao na tekmu nakon sto godina pa ajde prezivjet cemo bez njega.
Na pregled cu sutra ili u ponedjeljak ovisi o stanju malca😊 I mene vec zanima kako je beba i jel raste i jel sve ok...iako vidim i osjecam da je sve dobro ipak me pere znatizelja da saznam spol konacno😂 Bila sam na pregledu 10.7.i sad mi je ovo vec predugo cekanje!😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hedgehog, oooo daaaa... Obozavam te komentare: spavaj sada jer vise neces kad dodje beba, uzivaj sada jer vise neces, sta si izlazila-izlazila si, nema izlaska kad beba dodje... Itd itd itd... Ooooobozavam te divne komentare i savijete...
Hvala, KleaIva
Drago mi je sto je malome bolje... Nadam se da od sutra temperature nece imati... Vidim, lijepo si ti iskoristila dan i neka si!! Sto se tice med.sestri i njihovo vadjenje krvi... Aaajmeeee, neke neeeenamju osjecaja Groznooo...Jos ja idem gdje vade krv djeci i trudnicama, pa nije ni cudo da djeca stalno placu
Uuufffff, proslo je stvarno jakooo dugo otkad si imala zadnji pregled! Ja bih izludila...
I me, ima li novosti?
Natasha, Senoritakova i Aurora, izdrzite jos 2u1...
A gdje nam je Pupyyyy???
E da, a što se tiče trudničkih tečajeva, planira li netko od jesenskih roditi u Petrovoj?
Oni imaju svoj tečaj, koji košta 400 kn. Mislim da oni jedini naplaćuju tečaj. Bar sam to vidjela po starim forumima...jel ima netko možda svježije informacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji