Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    17. Kolovoz 2017. 16:11

Barbs krasna ti je slikica, bas si lijepa fit trudnica.

• Mrvica
    17. Kolovoz 2017. 16:11

Pozz svima.. mi se vratili s mora.. 
    Natasha samo hrabro, drzite se..i sve ostale naravno. 
    Ja jedva cekam pregled..netko je pitao koliko sam - 26+1 tt pa mi nije svejedno kad me stisne dole kontrakcija..danas mi se cijeli trbuh ukrutio u ducanu.
    Micek Mirko dobrodosla! 
    Budite mi dobro, drage trudnice 😚😚😚
    Eh imam i pitanje..kad se vec spominje trudnicki tecaj. Isla bi u Zg,baruna Filipovica.. danima zovem na onaj broj na stranicama grada Zagreba (broj patronazne sestre)  ali nitko mi se ne javlja.. zna li netko kako se prijaviti za 9.mj? 

• GaLu
    17. Kolovoz 2017. 16:16

Yel bas te briga sto misle ljudi, znam da je kod nas taj psiholog tabu i tolko negativna tema. Ali gledaj u svijetu to je skoro pa luksuz, u Americi su svi valjda kod psihologa i to jos placaju masne novce.

Barkleys
    17. Kolovoz 2017. 16:25

Mica&Natasha&Yel - držite se! :*

Priče s  poroda - ja moram priznati da sam ja odavno sve "proguglala" jer eto ja volim biti informirana i pripremljena, naravno da mi smetaju razni komentari boli/ne boli/zaboravit ćeš itd., ali ipak od svega toga najgore mi je i mislim da ću povratit ako još jednom čujem: "naspavaj se sad dok možeš jer poslije..." 
    Oke, razumijem, poslije ćeš spavati puno manje i u intervalima i itd., ali ja mislim da reći to trudnici je stvarno nefer...em zbog vrućina, em realno koja trudnica spava ko beba, em zbog pritiska i straha. Ja sam samo u prvom tromjesječju spavala super i puno, ostalo je ono...

barbs
    17. Kolovoz 2017. 16:26

Hvala, curke
    Dobro nam dosla Micek Mirko  I ja sam 34+2 s time da mi stiker dolje pokazuje +3, ali po izostanku menstruacije sam 34+2, Kao i Violeta..  Zelim ti da jos uvijek izdrzite 2u1 kao i ostale curke...
    Yel, nazalost svi koji imaju potrebe pricati s nekim proficem ispadaju ludjaci u Lijepoj Nasoj... Grozno..
    Galu, bas te muci tah ERROR 
    Treca sreca, ti si bome profi za vise stvari 
    Sretna, shvacam te... I ja zivim van grada, pa mi je auto potrebno.... Ali ja ne radim i ne vozim nikoga (jos) u vrtic, pa nema potrebe da svaki dan vozim...

kleaiva
    17. Kolovoz 2017. 16:28

Micek Mirko dobrodosla i sretno!
    Yel iz tvojih postova sad se vidi da si dosta bolje! Cestitam😘😘😘
    Barbs busa ti je zakon!
    Sanjchi kasalj je gadna stvar i inace a kamoli u trudnoci. Cuvaj se!
    Ja sam obavila ogtt i bilo mi je super, osim sto zene ne znaju vadit krv pa mi je sve plavo prvi put u zivotu.😏
    Poslije sam otisla s kolegicama s posla na dvosatnu kavu 😂 I onda na farbanje i sisanje tako da sam si sva super sad😂 Jos sam i u ikeu isla po obaj kallax ormaruc da konacno zgotovimo predsoblje. Malac i curka su bili kod bake i uzivali, maloprije mu je tek porasla temp ali je zaspao i sad se probudio kao nov. Djeluje antibiotik pa je bolje. Sad svi troje lezimo i odmaramo a muz je otisao na tekmu nakon sto godina pa ajde prezivjet cemo bez njega. 
    Na pregled cu sutra ili u ponedjeljak ovisi o stanju malca😊 I mene vec zanima kako je beba i jel raste i jel sve ok...iako vidim i osjecam da je sve dobro ipak me pere znatizelja da saznam spol konacno😂 Bila sam na pregledu 10.7.i sad mi je ovo vec predugo cekanje!😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    17. Kolovoz 2017. 16:28

Hedgehog, oooo daaaa... Obozavam te komentare: spavaj sada jer vise neces kad dodje beba, uzivaj sada jer vise neces, sta si izlazila-izlazila si, nema izlaska kad beba dodje... Itd itd itd... Ooooobozavam te divne komentare i savijete...

barbs
    17. Kolovoz 2017. 16:37

Hvala, KleaIva 
    Drago mi je sto je malome bolje... Nadam se da od sutra temperature nece imati... Vidim, lijepo si ti iskoristila dan i neka si!! Sto se tice med.sestri i njihovo vadjenje krvi... Aaajmeeee, neke neeeenamju osjecaja  Groznooo...Jos ja idem gdje vade krv djeci i trudnicama, pa nije ni cudo da djeca stalno placu 
    Uuufffff, proslo je stvarno jakooo dugo otkad si imala zadnji pregled! Ja bih izludila...
    I me, ima li novosti? 
    Natasha, Senoritakova i Aurora, izdrzite jos 2u1...
    A gdje nam je Pupyyyy???

17. Kolovoz 2017. 16:50

Hvala cure 😘

Galu, hehe, jos cu ispasr trendseterica 🤗

Barkleys
    17. Kolovoz 2017. 17:02

E da, a što se tiče trudničkih tečajeva, planira li netko od jesenskih roditi u Petrovoj?

Oni imaju svoj tečaj, koji košta 400 kn. Mislim da oni jedini naplaćuju tečaj. Bar sam to vidjela po starim forumima...jel ima netko možda svježije informacije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.