Maca drzite se, nije ugodno al proci ce, na kraju cete biti skupa i zaboraviti na to ❤
Giovi drago mi je da ste dobro, cuvajte se ❤
Price - neki ljudi bas nemaju takta. Susjedu je dijagnosiciran tumor na mozgu i prognoza od jos 6 mj, da bi za koji dan dosla mu posjeta i zena kaze : "Jooooj pa moja poznanica je imala istu dijagnozu, umrla je ubrzo." Dođe ti da joj zavrnes vratom. 😣
url=https://lilypie.com]
Bok curke!!
Maca zao mi je šta moraš biti bez muža, meni bi to jako teško palo jer smo bas jako povezani...
Ja sam danas išla vaditi krv za TSH...popodne nalaz.
Usput sam kupila spavaćice i obavila kupovinu u DM-u...bas sam se umorila, sad sam zalegla, muž kuha, a ja pokušavam doc malo k sebi...😏
Šta se kilaže tice sad sam na +6...😊
Porodi priče Znači mrzim kad priča netko tko nije prošao to....u 7.mj smo bili na jednom rođendanu i onda su dva muška pametovali o porodu...ja sam im rekla vi ste pametni kao da ste rodili bar petero...😱😂
Ja necu nis lrocat o porodu,samo cu komentirat da mi ke ona recenica kad primis dijete i uaboravis na bol presmijesna 😄
Zelimobebu vau koja kupnja, odlicnoooo 😊
Te price ja ne volim, i nema mi smisla pricat trudnicama, ok mi je ako hoces onoj koja nije trudna. A da je svaki porod tezak, tezak je. I ne zelim razmisljat o tome, meni je samo u glavi scena kad sjedamo u auto i idemo kuci nas troje iz bolnice. I bas se radujem tome hehe
Violeta,ejj bas i mn samo ta slika drzi,zbog nje sam spremna to sve proci.. bas sinoc sam dragom o tome pricala,poseban je osjecaj kad rodis pa uzmes bebacu u svoje ruke,al cini mi se za mn ce isto tako biti poseban osjecaj kad dragi dodje po nas,pa nas troje idemo kuci 😍😍 poseban,poseban.. ❤👣
Maca bas mi je zao sto u ovim trenucima morate biti razdvojeni... Nadam se da cete tatu docekat u komadu pa da bar bude tu za porod...
Mm i ja smo isto bas povezani i bas mi tesko pada ova sezona, vidim ga prakticki 2 sata dnevno, jos to sto neke stvari ne mogu obavit sama jer ne samim dizati tesko, pa kad moram stavit robu susit moram njega cekat daži odnese na drugu etazu na balkon...
Giovi uh prometna, mogu mislit kako te u tom trenutku bilo strah, al bitno da ste ti i bebica dobro.... Ja sam dosta cesto u autu pa se bas bojim toga
Giovi, slazem se... Ti muski se uvijek nadju pametovati i sr***kad vide zenu za volanom, a u biti 90% debila nema pojma vozit...
Zelimobebu, odlican shopping!!!
Ja sam isla po nalaze stitnjace... Tsh je ok, ali drugi hormoni su mi nesto visi ili nesto nizi mada je prosli put bila ista situacija i rekla je endokrinologica da je to normalno u zadnjem tromjesecju. Vidjet cemo sto ce reci u ponedjeljak.
Sretna, slazem se! Ahahhaaa jos nisam iskusila porod, ali mi bude smijesno kad mi pricaju HORORCINE od poroda i onda: zaboravis sve kad uzmes bebu... Da, vidim kako zaboravis!! U minimalne detalje ispricas cijeli porod, ali "zaboravis"... Hahahhahaa
Nema mi smisla ni ne trudnicama pricati o porodu, OSIM ako te ona ne pita... Bas iz tih razloga sto se netko isprepada puno prije nego zatrudni..
Ja sam sada dosla doma. Trebalo mi je do bolnice jedno 30 min (inace 10) i nazad 20min... Groznooooo koliko ljudi ima... Pustila sam psa da obavi svoje i sad cu pod tus jer sam sva mokra
Violeta,ejj bas i mn samo ta slika drzi,zbog nje sam spremna to sve proci.. bas sinoc sam dragom o tome pricala,poseban je osjecaj kad rodis pa uzmes bebacu u svoje ruke,al cini mi se za mn ce isto tako biti poseban osjecaj kad dragi dodje po nas,pa nas troje idemo kuci 😍😍 poseban,poseban.. ❤👣
Razumijemo se u potpunosti 😘😘
Jedva cekam 💗💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji