Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    17. Kolovoz 2017. 10:18

maca1510

Je bas je grozno ,pogotovo u ovom stanju al eto izdrzi covjek sve pa i to. A ic cu malo kod svojih,iskoristit otok pa kupanje , i kad se vratim ic za pripremama za bebicu. Kupili smo samo kolica tako da cu imat posla i zanimacije, vec ce se to uzvuc nekako. Najgore ce mi bit onaj zadnji misec kad ne budem se mogla vise toliko krecat al uvik je tu neko da uskoci, njegovi zive u istoj zgradi ,kat povise nas, cak su mu tu i brat i zena, a svi se slazemo fenomenalno pa ajde bar tu mi je lakse jer mi u svako doba dana i noci ima ko skocit.

Drz se  ❤

babylove28
    17. Kolovoz 2017. 10:20

Sinoc sam se nazivcirala.Bili smo u gostima i bila je jedna zena koju prvi put vidim i nicim izazavana pocela pricati o svojim horor iskustvima s poroda.Omg daj zeno malo empatije prema trudnici koja ima termin za tri tjedna.
    Kakva je to potreba 😬😬😬

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 10:25

Maca bas mi je zao sto je muz otisao, ne mogu ni zamislit kako je to. Moj kada je isao u Mostar na 3 dana pa u Berlin na 4dana ja sam bas bila tuzna. Neka ti vrijeme sto prije prode 😊
    Sanjchi super si sa kilama a i ne mora se dobivat ako ne ide. Ja evo vec 2tjedna stojim na istoj kilazi i bas mi je drago zbog toga, nisam ni grama dobila u 2 tjedna. I super sto si se naspavala i sto ide na bolje.
    Barbs haha tako sam se i ja cudila kako u takom kratkom roku dobijem toliko kila, a sad evo stoje kile, ne micu se. Bas me zanima sta ce doktor reci, jer nisam ga vidjela 7tjedana, zbog go, isla sam kod druge doktorice.
    Ja sam opet neka umorna i glava me boli a svasta nesta bih radila a umaram se prebrzo. Sinoc sam se lijepo napapala na kirvaju a nasmijala ajme nisam se toliko smijala mjesecima, mislim da se i beba cudila sta mi je hahaha.. na kraju kad smo isli doma, prijateljica mi obula sandale da se ja ne moram saginjat, pa sam se osjecala kao da mi je mama hehe..ona je bas jedina iskrena i prava osoba i da imamo curicu ona bi bila kuma.. Cisto je cudno imati takvu osobu uz sebe u ovo vrijeme.

barbs
    17. Kolovoz 2017. 10:26

Babylove, ooooo daaaaaaaa... Ja ne znam zasto, ali cesto zene imaju potrebu da ti ispricaju CIJELI proces poroda.... I meni su pricale jos puuuunoooo prije nego sam ostala trudna... K'o za inat, nitu jedna da mi kaze: dosla sam u radjaonu i rodila expresno... Uvijek su se mucile od 12h na dalje da bi na kraju zavrsile na CR... (To sve frendice/poznanice koje nisu imale zakazano od pocetka CR)... Ili kad krenu: ne boli niiista... Pa onda druge: boli za poludjeti, ali zaboravis kad vidis bebaca!
    Ili kum neki dan muzu: uzmi cepice za usi... Te vriste unutra aajmeeeeeeee ko da ih kolju (ne osobno njegova zena vec druge koje su u radjaoni)... Automatski imam ja strah od svega...
    I onda meni sestra (ona koje nema djecu) kaze: mene je strah, a kroz to ne moram proci, a kamoli tebe...
    Jupppiiii

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 10:28

babylove28

Sinoc sam se nazivcirala.Bili smo u gostima i bila je jedna zena koju prvi put vidim i nicim izazavana pocela pricati o svojim horor iskustvima s poroda.Omg daj zeno malo empatije prema trudnici koja ima termin za tri tjedna.
    Kakva je to potreba 😬😬😬

Uff ni ja to ne volim, prejadno. I opcenito se pitam sta je takvim osobama u glavi kad trudnicama pricaju takve price. 
    Muzeva seka je rodila malu u 6mj i sve znam sta su prosle i MORALA je meni opet pricat a ja trudna. A jedna poznanica je isla na abortus i onda je sve pricala znaci u detalje, ja sam buljila u mob, nadajuci se da ce skuzit da ju ignoriram ali nije sluzila. 
    Ne razumijem takve osobe grrrrr

barbs
    17. Kolovoz 2017. 10:30

Violeta, odmaraj!! Sto te briga!! 
    Ja tjedan dana nakon pregleda nisam dobila nista kg... U pon bila na +11kg i sad KAO u 2 dana dobila jos 1kg?!  
    Ne znam kako je to moguce, ali eto... Probat cu pogledati sutra ujutro sto se zbiva jer kao sto sam rekla, bas se osjecam NADUTO...
    Sanjchi, slazem se s Violetom da mozes dobiti na kilazi, ali ne moras... Netko je ovdje napisao da mj dana prije poroda nije ni KG dobio... Ne sjecam se tko...
    Violeta, aaajmeeee, daaaa... Muz je jednom isao na jedan dan u Zadar na koncert... Vidjeli smo se slijedeci dan navecer i bome sam se cudno osjecala bez  njega...

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 10:30

Barbs haha seka to je dobra 😂😂😂 Tjesi te 😉

barbs
    17. Kolovoz 2017. 10:32

Violeta, to me podsjetilo na to kako su za moju djevojacku pricale isto o tome kako je ova jedna xy zena bebu izgubila u 39.tj, a ova druga nasa frendica je morala roditi kad je bila nekih 5mj trudna i naravno, lose je zavrsilo jer je ostala bez plodne vode...
    JBT, WTF???? PRVI-TRUDNA SAM!!! DRUGO-DJEVOJACKA JE!!! 

treca_sreca
    17. Kolovoz 2017. 10:35

barbs

Pa onda druge: boli za poludjeti, ali zaboravis kad vidis bebaca!
    Ili kum neki dan muzu…

Ali kad je ISTINAAAA 😂 Jbg
    inace nisam za zastrasivanje trudnica, ali ako te pita ne mozes ni lagat i rec da je bol kao u zubara....kad nije.
    A sama, ne pocinjem nikad tu temu.

žena-majka-carica:)

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 10:36

Maca,zao mi je.. ali bude sve to proslo.. dragi kad se vrati,vi cete biti 2u1,pa cete skupa da docekate bebicu.. 😉 i onda da uzivate.. mozda ti bude teze malo zadnji mjesec,ali eto sreca pa mozes racunat i na pomoc od njegovih. 😉
    Jaoo cure,sinoc sam bas citala ljetne bebe,one su skoro pa sve rodila (jos par cura je ostalo).. znaci mi smo slijedece.. ii ovdje samo dok se jedna javi da je rodila,onda ce biti svaki dan novosti 😊 veselo,veselo.. ii da,gledam one se i porodile pa imaju na grupi oko 1200 stranica,aa mi jos cca mjesec dana imamo a ewo nas vec na 1600 stranica.. do porodaima da bude min 2000,pa cak i 2500 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.