Hvala, curkeeee!!! Eto gdje je meni oko 11kg otislo Sve u trbuh...cice narasle samo za jedan broj s time da udjem cak i u one koje sam prije T kupila... Malo mi noge omlohavile jer ne treniram, ali eto jucer me pitao bratic ako sam u 7.mj trudnoce pa se iznenadio kad sam mu rekla da za mjesec dana i sitno moram roditi. Frendice koje me ne vidjaju cesto mi kazu da su ocekivale bacvicu od mene, s trbuhom do grla kad ono NEMA MENE NIGDJE... I sl.komentare... hahahaja
Ja sam sebi jaaako zgodna, ali vidim kako mi je sve zivo tesko. Kao i Violeta, umorim se jako brzo...
Znaci, 2x sam stavila susiti plahte (nase i od bebe), otisla sam u grad, bila sam s psom vani, spremila rucak (moram samo ubaciti u pecnici) i eto - ko da sam kopala od jutra bez prestanka...
Eto, meni je zavrsio godisnji hahaha Sveki danas krenila raditi, pa moram raditi rucak... Stavila sam krumpir i mrkvu u rerni i speci cu meso... Ali ima posla i oko toga..
Yel, jako mi je drago sto si otisla popricati s nekim proficem. Vjerujem da ce ti to puuuunooo pomoci. Ne znam kako ti je niti znam ikoga koji je prosao sto i ti prolazis, ali svakako je bolje popricati s nekime. Ja smatram da to ne bi trebala biti TABU tema jer van HR je to normalno...
Natasha, izdrzat cete vi i vise!!! Javljaj se kako si i kakva je situacija
Violeta, curke su ti sve rekle sto se tice toga da muskarac treba biti sa zenom unutra... Htio ili ne htio... U najgorem slucaju, moze izaci vani ako vidi da mu je lose da slucajno ne skacu doktori i sestre oko njega, a bilo je tih slucajeva ahahahaha To su i sestre na tecaju rekle
Na tecaju smo SRECOM isli u 6.mjesecu... 4x u mjesec dana... Da moram krenuti sada u 9.ja ne znam kako bih izdrzala... Srecom pa sam se na vrijeme raspitala kod rodjakinje koja je inace sefica u domu zdravlja odjel: patronazne sestre
Voznja u trudnoci - ne bih se zacudila da ja pokupim muza na posao i da se idem poroditi! Ahahahahahha Nije mi tesko jer rijetko idem sama, pogotovo sada kad su ove vrucine pa mi se ne ide Ali ne zelim kao 1.da muz mora uzimati g.o. jer ga treba cuvati, a tata zivi 15-20min autom od nas i ne zelik ga gnjaviti, mada njemu ne bi bio problem... Moguce da i ceka moj poziv ahahhaa Mama je vec pocela dramiti da nije dobro da idem sama, ali sto cu drugo?
Jedino nisam htjela ici jucer ujutro u grad nakon vadjenja krvi u potragu za haljinom za pir jer nije neka hitnoca, a i bolje da muz ide sa mnom jer je pakleno vruce, pa cemo ici pred vecer kad se vec ove vrucine smire..
Oh i da - tecaj je kod nas besplatan... I bez njega muz ne moze sa mnom
Barbs, ja sam se u.orvoj t vozila sama i bez ikakvog problema do kraja. Nije mi to problem kao ni tebi. Sada isto. Hvala Bogu i dalje sam poletna ko curetak 🤣
Sretna, tako treba! Neka si! To znaci da se dobro osjecas...
Ja dok mogu cu voziti... Ionako, kako sam napisala, skoro nikad ne idem sama negdje pa tih 2-3x tjedno (AKO se nareda toliko dana uopce) mi nije problem..
Natasha drzim fige da sto duze izdrzite 2u1
Barbs slika s friziderom je komedija a pupica je preslatka, vidi se da je Diego narasta 😍
Ja sam se isto pocela brzo umarat, i isto sam uvik navikla sve sama radit pa me sad bas nervira sto ovisim o drugima
Sretna, tako treba!Neka si! To znaci da se dobro osjecas…
Ja dok mogu cu voziti… Ionako, kako sam napisala, skoro nikad ne idem sama negdje pa tih 2-3x tjedno (AKO se nareda toliko dana uopce) mi nije problem..
Ja svakodnevno vozim jer zivimo u oredgradu pa malog vozim u vrtic, a i od ponedjeljka mi ostaje jos 3 tjedna da radim na porodiljni. I da, uvijek sama jer mm uvijek kasno.doma dolazi s posla
Bas sam citala da se kod nas placa tecaj 400kn ali kao da se cak ni ne mora na tecaj vec samo pokazat uplatnicu. Jos cu se svakako raspitati.
I ja vozim, iako lakse mi je da me voze hehe, ne mogu se namjestit nikako. Zadnji put kad sam muza vozila, poludio je, te vam sjedalo te tam sjedalo haha... a i idem sama svagdje iako ne cesto. Cak sam sinoc kad smo isli s kirvaja na ulici plesala jer je preko puta kaff i bila je zabava, pa sam ih nagovarala idemo u birtijuu hahha al su se smijali sa mnom. Mislim da sam dosla s ovakim stomakom da bi me svi u cudu gledali 😂😂
Maca, ovi zadnji mjeseci brzo prolaze, a i super je sto imas puno ljudi oko sebe, pa ce to brzo proci
Trbice su vam prekrasne, mislim da ce mi faliti trba kad rodim i mm je rekao da cemo morati brzo na drugo jer mu je trudnicki trbuh nesto najljepse na svijetu, bas je smijesan.
Mene ne plase s porodjajem, ali mi svi pricaju o onome sto dolazi poslije i ja mislim da je najveci zadatak od svih odgojiti dijete u postenu osobu kad ovaj svijet ide kjarcu
Sortiraj odgovore
Najstariji