Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2017. 15:37

Mene danas pika opet nesto s lijeve strane, a kad sam jutros zakasljala tako me zaboljelo dolje uzas. Ona tupa probadajuca bol😣 malenu osjetim, mice se. Al nekak mi nije svejedno. Zvala sam zamjensku ginicku, pa mi je sestra rekla da nema potrebe da dolazim, kao da je to od kasljanja i da ce proc kad prode prehlada....😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    17. Kolovoz 2017. 15:40

violeta1

Bas sam citala da se kod nas placa tecaj 400kn ali kao da se cak ni ne mora na tecaj vec samo pokazat uplatnicu. Jos cu se svakako raspitati.

u nas u Splitu je tako. Ali svugdje imaju svoju politiku..
    Natasha & senoritakova - saljem pozitivne vibrice ~~~~~~~ ♡~~~~~~~~~♡~~~~~~~~~ 

U mislima ste mi tim vishe sto sam u istim tim tjednima u prvoj trudnoci bila u istoj borbi, na tokolizi. Zelim vam da izgurate koliko sam i ja izgurala, strebersko mirovanje i malo bozje providnosti, i bit cete josg dugo 2u1 😙

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Kolovoz 2017. 15:46

Sanjchi u kojoj pozi si dok kasljes?
    ja sam nazalost postala profi za te stvari
    u pocetku bih kasljala na nogama i drzala se rukom.ili dolje ili za trbuh, doslovno osjetim pod rukom naprezanje dolje kad kasljem. Pa sam.imala fazu "prekrizi noge" kad uhvati nalet jakog kaslja....a onda sam skuzila nakon nekog vremena da mi je najmanja steta kad sjedim. Znaci kad me uhvati nakasljavalje sjednem i 10x manji je pritisak dolje (a pri istoj jacini nakasljavanja)....na tvrdo, ne na mekano sjest! Na nogama da se iskasljem bez da pazim na takve stvari porodila bih se odavno obzirim da nisko nosim i kasljem ko konj, doslovno svaki dan.

žena-majka-carica:)

• Micekmirko
    17. Kolovoz 2017. 15:56

Pozdrav, nova sam ovdje. Trenutno sam trudna 34+2, al od 20 tjedna muku mucim sa skracivanjem cerviksa, trudovima, bh kontrakcijama, a po novom i bolovima u preponama, nogama i laznim trudovima. Ovo mi je druga trudnoca. Prva je zavrsila porodom u 32+2 (sad veliki djecak od skoro 5 godina).
    Nadam se da cemo izdrzat u komadu jos bar dva tjedna zajedno. Eh da, stize nam curica iako su do nedavno govorili da je djecak. 
    Pozdrav svima, citam Vas i dalje.

17. Kolovoz 2017. 16:01

Treca sreca, zavisi kak

maca1510
    17. Kolovoz 2017. 16:02

Jooj Natasha izdrzi,nadam se da ce te sta vise ostat u komdu! Bar znas da si na sigurnom!
    Zanima me za tecaju u splitu ako itko zna, mozda treca sreca? Di se obavlja tecaj? U rodilistu ili u domu zdravlja?  Isla bi bar ja kad vec muz ne moze, pretpostavljam da je za njega dosta da plati i udje...

url=https://daisypath.com]

17. Kolovoz 2017. 16:03

sanjchi255

Treca sreca, zavisi kak

Zavisi kako mr uhvati, u kojoj pozi. Po noci na lezecki al se sjednem na krevet. A po danu sjedim, danas kad me to tak zabolilo sam sjedila kod sveki na kaucu. 😣
    Micek Mirko, dobrodosla! Nadam se da cete uspjet izdrzavt vas dvije jos neko vrijeme😊

• GaLu
    17. Kolovoz 2017. 16:06

Cure evo i mene,  citam sve ali ne pisem puno obzirom da znate da vodim borbu sa "error 500". Yel sto se tice razgovora sa psihologom to je skroz normalno tu kod nas, tu gdje ja zivim gdje god da dodjes uvijek imaju psihologa. Ja kad sam bila kod primalje na pocetku pa sam se rasplakala sto od hormona sto od sjecanja na prvi prijevremeni porod pa mi je odmah rekla da me moze  naruciti kod psihologa. Ja sam joj rekla da mi vise znaci razgovor sa ginekologom nego psihologom jer meni je glavna preokupacija bila kolki mi je cervix i da sam zatvorena.
    Treca sreca ako te nece ginekolog pregledavati, a da mu predlozis da ti samo pogleda vaginalno preko uzv-a. Mene isto dr nece pregledavati nego samo vaginalno sa uzv-om izmjeri cerviks i vidi dasam zatvorena, to doslovno traje 1 min ako ne i manje.

17. Kolovoz 2017. 16:08

Barbs, predivna ti je pupica 😍
    Kod nas je jos tabu pricati o nekim psih smetnjama pogotovo laksim, okolina smatra takve ljude ludjacima ili da su razmazeni.
    Sanjchi, idu radovi hehe, tata od dragog je zaljepio plocice, ostatak se upravo kreci, jos saniterije treba postavit, a iduci tjedan krece izrada temelja za dnevni boravak 👍🏻, hahaha peseke ignoriram, tj prosecem, pomazim i ne dajem vise toliko pozornosti. Treba nesto vremena za prilagodbu!
    Cuvaj se i brz oporavak zelim!

Violeta, bila sam u 'deprici' nakon razvoda, znaci uslijed stresnih situacija su mi se javile neke smetnje i tada sam potrazila pomoc od psihica koji ti pomaze i razgovorima i lijekovima protiv tjeskobe. U trudnoci ne pijem nista skoro, i javile su se smetnje u vidu previse zivciranja i panike oko dosta stvari koje su ostale nerjesene.  Voli to uhvatit preosjetljive ljude.
    Mislila sam si sta to izvodim, pricat cu sa obitelji ili dragim, ali nije to 'to', ne razumiju.
    A i ljepse mi je sa strucnjakom procakulat 😛😊

• GaLu
    17. Kolovoz 2017. 16:08

Sto se tice tecaja, kod nas je besplatan ali ne i obavezan. Mogu na porod povesti sa sobom 2 osobe bez obzira da li imaju tecaj ili ne. Tako da sa mnom ide muz na porod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.