Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    17. Kolovoz 2017. 14:02

Barbs lijepo napredujete, bas ti se zaokruzio trbuscic! 😊

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 14:04

Natasha, samo hrabro! U dobrim si rukama i to je sada najvaznije.
    Nadam se da je i Senorikatova dobro.
    Yel, ne znam nikoga u situaciju poput tvoje pa ne razumijem toliku paniku, ali glavno da imas dr od povjerenja koja ti pomaze da to sve mirno prodes 😊

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 14:04

Kiki156

Violeta pa zasto ne pricas opet s njim, reci mu kako se osjecas. Mogu razumjeti da je nekim muskarcima to tesko i nezamislivo, ali mislim da je zeni ipak gore. Uostalom oni samo moraju stajat kod nase glave i biti potpora, mi moramo odraditi sve ostalo! Ako mu bas bude prelose on uvijek moze izaci van..

Idem iduci tjedan na pregled pa cu pitat doktora za tecaj dali bas mora ici ili mozemo platiti da ide bez tecaja. I onda kad vidim jel kasno ili nije, onda cu s njim razgovarati. 
    Kad ste vi isli na tecaj?

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 14:05

Barbs,bas ti.je lijepi trbuh! 😊

violeta1
    17. Kolovoz 2017. 14:06

Barbs lijep je pupo i zgodna sii 😘😘😍😍😍

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 14:06

Barbs.. ja i ti imamo termin u 3 dana 😉 Diego fino raste 😍😍
    Yel,super sto je tako dobro razgovor utjecao na tebe.. 😉
    Violeta,strpi se jos malo.. ipak je muz u pravu,bebac je sad najbitniji.. 😉 strpi se jos malo,aa onda opet 'guraj' po starom.. 😉😉

Kiki156
    17. Kolovoz 2017. 14:07

Mi smo tecaj odradili u 6 mjesecu, taman kad su bila ona spajanja, u tim tjednima. Ali ja sam tada bila "najmanje" trudna tamo, cini mi se. Uglavnom su zene bile i trudnije nego mi sada, ono par tjedana pred porod, pa mislim da nije kasno. Ali cula sam da cak to vise i nije obavezno, no nisam sigurna. 

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 14:09

Mi smo tecaj odradili kad sam bila 35 tt trudna al jos u prvoj t,tako da sada nismo trebali ponavljat

17. Kolovoz 2017. 14:18

Barbs lijepo rastete👏👏😘
    Tecaj-prvi utorak u 9. mj pocinje. Zaboravila sam u koliko sati, pitat cu iduci put kad cu ic krv vadit. A vidjet cu s dragim dal zeli ic. Bilo bi dobro, prijatelj je bio kod nas nema dugo pa mu je reko da je on isao sa zenom i da nije tak strasno, ne traje dugo i bio je tamo da joj bude potpora.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 14:25

Kod nas nije obavezan tecaj,nego ako hoces na porod platis 20€ to odjelo sto oblacis kad udjes i to je to.. tako da je dragi samnom isao na tecaj samo kada je imao vremena,nije bio obavezan svaki put da dodje.. ja sam tecaj obavila u junu,a stvarno saznas puno korisnih informacija..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.