Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    17. Kolovoz 2017. 10:41

To pricanje o porodjajima ne zelim slusat,par prijateljica je rodilo prije mene i imale su izuzetno lake porode,pa mee to i ohrabrilo.. aa jedna mi neki dan rece:"ejj ako slucajno nebi osjetila bebu odmah na hitnu,jedna moja prijateljica je stb imala termin,i neki dan je otisla na hitnu jer ju nije osjetila,ali vec je bilo kasno,morala je da rodi mrtvu bebu" ajme od tada svojoj Alari ne dam spava,cak je pratim i po noci kad ustajem na wc.. bas sam od taj dan postala panicarka..

I_me
    17. Kolovoz 2017. 10:44

meni nitko nije pricao o porodu u detaljima...hahahaha
    cak ni ova frendica sto je rodila prije tj dana..
    svi mi kazu,ako smo mi rodile moze svatko,tj..beba mora izaci nekako van..
    samo su mi rekle da boli,nije ugodno al da bol prodje cim primis bebu u ruke!! i da slusam babicu i da se ne derem bezpotrebno!
    neke stvari sam ja pitala jer su me zanimale,ali svi su mi to lijepo zapakirali i ispricali tako da ne osjecam gadjenje niti strah..
    porodjaj je normalan proces za zenu..

Giovi
    17. Kolovoz 2017. 10:48

Hej cure...samo da vas nakratko pozdravim...be stignem vas pratiti bas jer sam imala prometnu nesrecu pa rijesavam sve vezano za to...hvala Bogu obadvije smo dobro ali eto imam sada zanimaciju od papirologije i ostalog za rijesavati...nadam se da ste sve dobro...

Kiki156
    17. Kolovoz 2017. 10:50

Maca drzi se, brzo ce to proci i nadam se da cete svi skupa na porod! 😊
    Angel ja sam isla na tecaj na Sv. Duh, ne placa se nista i ok je, nemam iskustva za domove zdravlja. 
    Zastrasivanje trudnica mi je uzasno, kao da same sebi nismo dovoljne s brigama oko beba, jos da moramo slusati neke ruzne price...grozno 😒
    Dzenny daaa mi se ocito najvise dopisujemo! 😂 A jos malo i krecemo redom, ja jedva cekam i bas se veselim! Iduci tjedan idemo po madrac i sad razmisljam kada da sastavimo kinderbet? Ne bi voljela da se prasi, a jedva cekam da ga slozimo!

Giovi
    17. Kolovoz 2017. 10:51
    Pametni znaju cemu sluzi pojas...
    Pametni znaju cemu sluzi pojas...

I_me
    17. Kolovoz 2017. 10:52

Giovi

Hej cure…samo da vas nakratko pozdravim…be stignem vas pratiti bas jer sam imala prometnu nesrecu pa rijesavam sve vezano za to…hvala Bogu obadvije smo dobro ali eto imam sada zanimaciju od papirologije i ostalog za rijesavati…nadam se da ste sve dobro…

ajme giovi.. glavno da se ti i beba dobro!!!!

Giovi
    17. Kolovoz 2017. 10:54
    Evo nas nakon nesrece,i dalje se skrivamo
    Evo nas nakon nesrece,i dalje se skrivamo

barbs
    17. Kolovoz 2017. 11:00

Treca sreca, ZNAM da boli....  Ti kazu zene kad cuju da netko kaze da ne boli, ali samo kazem... Ja ne pitam nikoga niti sam ikada od ikoga prije trudnoce trazila da mi o porodu prica, ali zene zenama imaju potrebu pricati, pogotovo kad ostanu trudne... I nakon sto su ti Horor ispricale ti kazu: ne briiiiniii seeee!! Slusaj babicu i doktora i muza i sve ce biti super...
    BAS TI HVALA 
    Dzenny, i ja sam panicarka! 
    Aaajmeeee, Gioviii!!!  Drago mi je sto ste dobro!!! 

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 11:02

Giovi,.sva sreca da ste dobro!

Giovi
    17. Kolovoz 2017. 11:06

Da,sva sreca... u 10 godina koliko vozim nisam imala prometnu i bas sad se debil zabije u mene... ali fascinantno je kako muski cim vide zenu za volanom pocnu sr...! A on 100% kriv...strasno...ali dobro,sve se dobro zavrsilo...nek je svo zlo sa rijesavanjem papirologije i ostalog po ovoj vrucini...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.