Jutro cure
Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒
Ajmeee....sad pred kraj...😪 pa jel ima tko drugi bit s tobom??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, pa super je ako se vec duze vrijeme ne mices s kilaze!! Najbitnije je da beba napreduje! I da ste obje dobro!! A vjerujem da nisi imala apetita... Grozno...
Ne moram ti ni reci da nam moras slikati krevetic kad dodje i kad ga namontirate
Ooooo, pa vi imate saaaame ruke posla
Barbs hvala sto mislis! 😙 ali mi je preskupo to. Novi u ducanu je 1500....a ja sam nasla jednog polivnog (samo 3mj koristen) za 700kn samo zeni je tlaka slat. Pa pregovaramo ali vidim ja da bi ona da ga dodje netko pokupit i bok. A u istri je....cekat cu je jos koji dan jer nije da nemamo kinderbet uopce. I plus kosaru tvrdu od kolica u kojoj zimi bebe odrade dnevni spavanac.
žena-majka-carica:)
jutro cure!
danas pregledddd!!! vidjet cubebu nakon 5 tjedana!!! predugo mi to...jedva cekam 15h!
opet se nisam naspavala,opet me ruka zeza...danas boli na najjace. lijeva saka,samo saka.. i ruke su mi otecene,samo prsti..jos sam i ljevak pa sve sto uhvatim imam osjecaj da ce mi ispast i boli...moram danas porazgovarat sa dokt i u vezi toga..
sto se tice robice, upravo gledam na terasi jednu turu vesa sto se susi i jednu za peglanje.. to jos rijesim i mogu pocet slagat u komodicu. a na komodici jos tona opeglane bebi robice. moram to jos razvrstat po velicinama...krevetic je slozen ( posteljinu cu staviti kasnije da ne skuplja prasinu) torbu za rodiliste imam al ju jos nisam spakirala...manje vise imam sve..jos neke sitnice.. jos 5 tjedana!!! ajmeeeee....pa kad prijeee
Maca bas mi je zao
zelim ti da se preokupiras opremanjem za bebicu toliko da sta manje stignes mislit koliko ti fali. Inace nije lako odvajat se od muza a posebno u ovako nekim intimnim bitnim razdobljima.
I drzim fige da ga docekate 2u1 naravno...da tajo bude tu na dan D!
žena-majka-carica:)
Treca sreca, no problem! Nisam iskreno ni gledala koliko novi dodje
Nadam se da ces uspjeti u pregovorima s tom zenom
I me, jaaaaooo, tek popodne?! najbolje ti popricaj sa doktoricom... Aaajmeeee, pa ti si praktickiii spremna?!
Ja torbu nemam hahahaha al imam sve spremno, pa samo da torbu uzmem i stavim sve u nju..
Jutro cure
Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒
ajoj... vjerujem da ti je tesko!!
nadam se da cete biti jos 2u1 kad se vrati..
Bome nam vrijeme stvaaaarnooo leti!! Ne mogu vjerovati koliko malo jos imamo do kraja... A opet, nije receno ni da cemo docekati termin... Mozda rodimo prije, mozda kasnije..
Ali ipak, stvarno kao da je JUCER bilo kad smo se krenule dopisivati... Nismo se ni okrenule i eto nas blizu upoznavanja
Gdje nam je Natasha? Ne sjecam se da se jucer javila... Ili mozda jest, ali sam se izgubila u moru komentara...
Je bas je grozno ,pogotovo u ovom stanju al eto izdrzi covjek sve pa i to. A ic cu malo kod svojih,iskoristit otok pa kupanje , i kad se vratim ic za pripremama za bebicu. Kupili smo samo kolica tako da cu imat posla i zanimacije, vec ce se to uzvuc nekako. Najgore ce mi bit onaj zadnji misec kad ne budem se mogla vise toliko krecat al uvik je tu neko da uskoci, njegovi zive u istoj zgradi ,kat povise nas, cak su mu tu i brat i zena, a svi se slazemo fenomenalno pa ajde bar tu mi je lakse jer mi u svako doba dana i noci ima ko skocit.
url=https://daisypath.com]
Maca, super je sto imas nekoga u blizini... I kako je Treca sreca napisala, zabavljaj se kupovinom za bebaca, opremanjem... Muzu svakako mozes slati slikice.. Proci ce i to... I da ti budem iskrena, ja se divim vama zanema koje su toliko jake da izdrze udaljenost od muza/partnera!
Ja sam sinoc sanjala da mi je ispao sluzni cep... Bome nije bilo ugodan san
Sortiraj odgovore
Najstariji