Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    17. Kolovoz 2017. 09:34

Dzenny ja sam uzela broj koji sad nosim, bila sam sa tetkom pa mi je rekla da mi bude dobar jer je to pamuk pa ce se rastegnuti malo.

url=https://lilypie.com]

barbs
    17. Kolovoz 2017. 09:39
    TRECA SRECA
    TRECA SRECA

17. Kolovoz 2017. 09:39

Barbs, hahhaa...u garazi...ajde bar je na sigurnom doma kod tebe☺ 
    Ja sam se vagala neki dan..na Gospu...i kaze vaga +11 s tim da sam se vagala poslije 14:00...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    17. Kolovoz 2017. 09:40

Od ove osobe

barbs
    17. Kolovoz 2017. 09:42

Suuuper, Sanjchi, znaci nesto manje je... Ma ja ne znam ako je vaga tocna  U ponedjeljak sam bila na +11kg... Kako je moguce da u 2 dana dobijem jos jednu kg??? 
    A osjecam se naduto i idem na wc (otkad sam se vratila na Mg kojeg sam koristila i prvi put-onaj kojeg Treca sreca isto koristi), a imam filing kao da se ne mogu olaksati do kraja... Tj... Ne mogu  

barbs
    17. Kolovoz 2017. 09:44

P.S.sanjchi, tako je... Ako nista drugo je kod kuce!! Eto ja odbrojavam dane do djevojacke/vjencanja i dane do slobodnog stana  I dane do poroda... Hahahahha SVASTA ja odbrojavam 
    jadan moj muz sinoc... Rekao je da nije spavao nista jer sam non stop hrkala..

maca1510
    17. Kolovoz 2017. 09:50

Jutro cure
    Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒

url=https://daisypath.com]

17. Kolovoz 2017. 09:54

A Barbs, ja se vise ne zamaram. Znam da si pomoc ne mogu, da cu se udebljat jos svakako. Ovih zadnjih tjedan dana bas sam slabo i jela, zbog grla. Pa sam mozda i tu ustedila koju deku😂😂😂 a i zadnja 3 vaganja kod doktora sam stalno bila na istoj kilazi pa se moram sad pomaknut nekuda😂😂😂😂😂😂 
    Moj kindac bi ovaj tjedan trebao bit kupljen...nezz tocno kad, rekla je sogi ovaj tjedan ic u ZG... 
    Samo da se zavrse ovi radovi po kuci pa onda krecemo sopingirat..ajme koliko toga treba kupit. 
    Iduci tjedan ce nam se ppstavit podest na stepenicama, pa dolazi tata s deckima, mislim da oni imaju 3-4 dana posla max...i plocice bi se trebale lijepit iduci tjedan. Pa onda krecenje...slaganje kuhinje...bas sam vec luda..od 4. mj se radi u kuci i ja od 4. mj neznam di mi je sta😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna

maca1510

Jutro cure
    Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒

A joj :( bas mi je zao sto morate biti tako dugo odvojeni..

barbs

Maca, jako mi je zao!!  Stvarmo ne mogu zamisliti kako ti je... Jedino sto ti mogu reci jest: izdrzi! Sigurno ti je tesko i bit ce tesko... Ja eto ne mogu zamisliti da se muz i ja ne vidimo toliko...   Brzo ce i to proci i opet cete biti zajedno s vasom malom bebicom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.