Dzenny ja sam uzela broj koji sad nosim, bila sam sa tetkom pa mi je rekla da mi bude dobar jer je to pamuk pa ce se rastegnuti malo.
url=https://lilypie.com]
Barbs, hahhaa...u garazi...ajde bar je na sigurnom doma kod tebe☺
Ja sam se vagala neki dan..na Gospu...i kaze vaga +11 s tim da sam se vagala poslije 14:00...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suuuper, Sanjchi, znaci nesto manje je... Ma ja ne znam ako je vaga tocna U ponedjeljak sam bila na +11kg... Kako je moguce da u 2 dana dobijem jos jednu kg???
A osjecam se naduto i idem na wc (otkad sam se vratila na Mg kojeg sam koristila i prvi put-onaj kojeg Treca sreca isto koristi), a imam filing kao da se ne mogu olaksati do kraja... Tj... Ne mogu
P.S.sanjchi, tako je... Ako nista drugo je kod kuce!! Eto ja odbrojavam dane do djevojacke/vjencanja i dane do slobodnog stana I dane do poroda... Hahahahha SVASTA ja odbrojavam
jadan moj muz sinoc... Rekao je da nije spavao nista jer sam non stop hrkala..
Jutro cure
Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒
url=https://daisypath.com]
A Barbs, ja se vise ne zamaram. Znam da si pomoc ne mogu, da cu se udebljat jos svakako. Ovih zadnjih tjedan dana bas sam slabo i jela, zbog grla. Pa sam mozda i tu ustedila koju deku😂😂😂 a i zadnja 3 vaganja kod doktora sam stalno bila na istoj kilazi pa se moram sad pomaknut nekuda😂😂😂😂😂😂
Moj kindac bi ovaj tjedan trebao bit kupljen...nezz tocno kad, rekla je sogi ovaj tjedan ic u ZG...
Samo da se zavrse ovi radovi po kuci pa onda krecemo sopingirat..ajme koliko toga treba kupit.
Iduci tjedan ce nam se ppstavit podest na stepenicama, pa dolazi tata s deckima, mislim da oni imaju 3-4 dana posla max...i plocice bi se trebale lijepit iduci tjedan. Pa onda krecenje...slaganje kuhinje...bas sam vec luda..od 4. mj se radi u kuci i ja od 4. mj neznam di mi je sta😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure
Evo samo malo da se pozalim. Jutros sam ispratila muza na aerodrom,isa je na brod i vraca se za 3 mj, 10 dana prije termina 😢😢 samo se nadam da cemo bit jos u komadu kad dode pa makar rodila odma sutradan😒
A joj :( bas mi je zao sto morate biti tako dugo odvojeni..
Maca, jako mi je zao!! Stvarmo ne mogu zamisliti kako ti je... Jedino sto ti mogu reci jest: izdrzi!
Sigurno ti je tesko i bit ce tesko... Ja eto ne mogu zamisliti da se muz i ja ne vidimo toliko...
Brzo ce i to proci i opet cete biti zajedno s vasom malom bebicom
Sortiraj odgovore
Najstariji