Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    16. Kolovoz 2017. 23:56

Pupy,curke vole da se kriju.. laku noc 😍😘

barbs
    17. Kolovoz 2017. 00:36

Sretno cure sutra!! 
    Malena, lijepo sto si se javila i sto ste jos 2u1😊
    Treca sreca, super za ormar, ali steta sto to nisu rijesili prosli tjedan...
    Ja sam bila sa sestrom i braticem do sada na picu... Aaajmeeeee, noge su mi k'o bacva... Bas smo se nasmijali tome 
    Odos se spremiti za spavanje  Sutra (tj.DANAS haha) nastavljam s pranjem za bebaca, a moram i po nalaz stitnjace...
    Laku noooooc  

kleaiva
    17. Kolovoz 2017. 02:41

Evo probudila se da malenom dam antibiotik pa malo skicam usput.
    Ma rekla mi je teta da oni prakticiraju da ne jedes od 8 navecer do ujutro a u bolnicama od 11 navecer do jutra tako da ako budem gladna da si nadem neku sredinu i tak je bilo...bila sam gladna i najela se oko pola 10😊 
    Vidjet cemo kakav ce biti nalaz. Nadam se da ce biti ok😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    17. Kolovoz 2017. 06:23

Tako sam i ja...vecer prije ogtt se "natukla" oko 10pm....ja jedem kad sam gladna brige me....i.nalaz je bio okej. Sta bih se izhladnjivala...ne bi valjalo jedino bas par sati prije (npr 4-5h) ic se najest - e onda stvarno remetish rezultate...
    Barbs kad si ti krenula, moram i ja 😊 s pranjem robice mislim....tu smo si negdi terminom, vrime je za finalne pripremee 😷
    u biti ja sam cekala ovaj nesretni ormar jer ni nashu robu nisam imala gdje posteno slozit, sve je kipilo iz dosadasnjih ormara....a kamoli jos bebino gurat.
    Ovako danas jos to preslozim i sutra-preksutra najdalje nadam se krecem s velikom peracinom baby robe....zasad sam samo onaj dio sta ide u komodu slozila a po kutijama/kesama imam jos 5x toliko robice 😰

žena-majka-carica:)

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 07:37

Kleaiva, srretni danas. Evo mi moramo na ogtt ici skroz na taste, znaci ne smijemo se napit vode lrije testa

LadyN
    17. Kolovoz 2017. 08:07

Pozdrav cure ....
    Sto se tice oggt ja sam ga vadila prije dva tjedna , mora se biti nataste barem 8 sati , a vodu sam smijela piti izmedu vadenja krvi (ne znam da li to ovisi o laboratoriji ili sto ali vidim da svi imaju drugacije iskustvo). Meni ta glukoza uopce nije bila niti toliko slatka ni teska za popiti niti mi je napravila mucninu a vani je bio pakao od vrucina , mozda sam se dobro psihicki pripremila i ocekivala najgore... pa proslo bez problema! Isto sam si uzela knjigu za citanje ali ni jednu stranicu nisam procitala nisam se mogla skoncentrirati , jedino sam si odspavala izmedu vadenja krvi pa su me dosli buditi 😂😂😂 !

LadyN
    17. Kolovoz 2017. 08:11

A sto se tice spola , mi smo dosta rano saznali jer sam ja htjela izbjeci probir testove (triple,duble,kombinirani) pa sam odmah otisla na Panorama test i tamo odmah utvrde i spol ... ali iskreno meni spol nije ni bio bitan samo da je sve uredu ... a lako za robicu i ostalo ... ima vremena za kupovinu !!!! I manje se potrosi ... jer ovako kad znas spol krenes pre rano pa se toga poprilicno skupi ☺

Angel03
    17. Kolovoz 2017. 09:11

Jutro! Opet imam par pitanja...  Je li bolje ogtt raditi u bolnici ili u domu zdravlja, ili je svejedno? I valjda su sada počele prijave za trudnički tečaj, pa me isto zanima ako je netko upoznat, je li bolje ići u bolnicu, Sv Duh ili u dom zdravlja, Baruna Filipovića? Hvala svima 

17. Kolovoz 2017. 09:17

Jutrooo cure....evo ja se naspavala NAPOKON, prospavala noc...uz dva mala budenja sto sam isla piskit i popit vode.. Sladoled cuda radi👏👏👏 jos malo boli ali ni priblizno kao jucer ujutro😀
    Vidim vi ste nocas bile dugo budne, nadam se da vas nije nesanica drzala budnima😌 
    Sad idem popit kavicu pa cu malo do placa, prospancirat se😀 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    17. Kolovoz 2017. 09:21

Juuutrooo 
    Ja sam se naspavala  sad pijem kavu pa cu marendati smuti sa zobenih pahuljicama... Masina se pere pa cu prije odlaska po nalaz staviti susiti... Kod nas je vruce za poludjeti vec od samog jutra... Grooooznooo...
    Sanjchi, drago mi je sto si se napokon uspjela naspavati i sto je prehlada pri kraju!! Uzivaj i dalje u sladoledu i u gradu 
    Ja cu malo izbjegavati slatko i kruh jer sam vidjela da sam u 2tj dobila 2kg  Grooooznooooo... Sad cu malo stati na loptu...
    Treca sreca, samo ti pomalooo   Ti ako nista drugo imas komodu spremnu... Meni je komoda jos u garazi hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.