Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    16. Kolovoz 2017. 17:47

Hedgehog

A što se tiče ovog mirovanja i spuštene bebe malo sam u panici, svako malo me beba nogama lupa po mjehuru, preponama, imam osjećaj da će izaći van… jel zna netko dal se beba ako budem mirovala može "vratiti" gore?

Meni je u 21 tj dr rekao da mi je jako nisko i da mirujem, isto sam osjecala udarce nisko, nekad sam doslovce zavirivala u gacice jer sam imala osjecaj da je vani, a osjecala sam udarce kao negdje oko debelog crijeva i mirovala sam i popravilo mi se i kad bih znala bit duze na nogama tipa sat dva opet bi dolje pocela osjecat, pa se bas pazim, danas mi je dr rekao da je sve ok ( 31+3)

dzenny
    16. Kolovoz 2017. 17:49

Barbs,ma i aj ne planiram.ih otkuhavat prvi put,jer nemaju fleka i nema potrebe.. dovoljno da se operu,tek tako da si siguran da cisto stavljas oko bebice.. 😉

Barkleys
    16. Kolovoz 2017. 17:59

Panica - hvala, ovo me malo smirilo. Meni se čini stvarno prerano (27.tjedan) da mi se beba spustila. Pa sam malo u panici, i još kad skače ko da će izać.

16. Kolovoz 2017. 17:59

Ja sam odspavala dva sata, da nadoknadim sto nisam nocas spavala...i opet me kasalj probudi😌 sad sam pojela sladoleda i izasla van na zrak, bas je lijepo vani, sjedim u hladu na ljuljackama a vjetar piri..
    Samo slinu izbacujem...razmisljam da zovnem ginicku zamjensku pa da se narucim i ranijr na kontrolu, da ne cekam 29. jer bas me ubi ovih par dana to kasljanjr jer se jako naprezem. Osjetim ja malu al ono, da nije se dolje sta zbilo...sta mislite? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    16. Kolovoz 2017. 18:01

Evo ako netko zeli besplatan uzorak 😊

panica
    16. Kolovoz 2017. 18:15

Hedgehog

Panica - hvala, ovo me malo smirilo. Meni se čini stvarno prerano (27.tjedan) da mi se beba spustila. Pa sam malo u panici, i još kad skače ko da će izać.

Samo polako i bez sekiranja i bit ce sve ok, meni je mirovanje zaista pomoglo. 

• sretna
    16. Kolovoz 2017. 18:42

Hedgehog

Bez panike samo. U orvoj t je mali od 20 tt visio na glavacke i skroz nisko bio. Nisam mirovala, prenjela sam 2 dana. I sada je mali od 20 tt na glavacke i opet skroz nisko. I iszo imam osjecaj ko ti da ce mu ruka van izletit kad me u pipi lupa 😂

kleaiva
    16. Kolovoz 2017. 19:00

Ja sam premirena danas...kako malac ima temp. vjesa se pomeni non stop😞 Onda je curka isto ljubomorna pa ima ispade svoje...sutra pak ujutro ogtt. Nadam se samo da bude mirna noc bila.😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

16. Kolovoz 2017. 19:10

Kleaiva, izmore klinci..ja nemam svoje al znam kak mi bude nakon cijelog dana sa sekinim curama😌
    Treca sreca nam se ne javlja...bit ce slaze ormare..wuhuuu👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Kolovoz 2017. 19:11

KleaIva, ja sam koma a nisam nista posebno radila biti imam djecu, pa vjerujem da ti nije lako.. Drzim fige da noc dobro prodje!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.