Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    16. Kolovoz 2017. 20:02

Ej cure, ima li kakvij novosti? Ne stignem sve procitati i pratit vas, ali mislim na sve! 😙😙😙
    Jel koja rodila? 😁 Nadam se da nije, da cemo jos koji tjedan biti 2u1.
    Mi smo bile na pregledu prije 2 dana. Sve je ok. 
    Novost je da se cerviks skratio i smeksao, uloziva za vrh prsta. No kaze da nije nista za brinuti i da cu izdrzati do kraja, samo da smanjim aktivnosti... pa eto, samo da navrsimo 37 tjedana pa moze bilo kada. 😊 pusa svima.
    Je li nam Senoritakova jos 2u1? Treca sreca?

16. Kolovoz 2017. 20:36

M@lena

Je li nam Senoritakova jos 2u1? Treca sreca?

Jos su cure u komadu😅 sve smo😀
    Smanji tempo i bit ce sve ok. Tako je i meni dijagnoza, ulozivo vanjsko usce za 1 prst. Ali bude sve to ok☺ kako nam se ti osjecas?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    16. Kolovoz 2017. 21:09

meni tlak danas u podrumu... ful mi tezak dan.. naisla sam samo da pozdravim... idem se tusnit i u krpe.. cure,tipkamo se sutra..

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:31

Slozili su mi prvi ormaaaaar....ovaj od 5 krila. Pa nisam imala mira nego slagat. A stomak zatezeeeee, ne bih smjela nista 😕 
    jos im nisam "oprostila" sta ga (ormar) nisu donili prosli tjedan kad sam bila bez djece, odmorna.
    Ovako peri kuvaj + djeca sataru....i onda popodne zadnjim atomima snage radi generalku ko da je selidba. Koma! Jos sutra cu ostatak i onda malo odahnit, preforsirala sam se bash..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:34

Malena jesi to u Zg natrag svojoj dr ili si se dodatno narucila u ST za pregled?
    ja sam u petak na pregledu i nadam se da cu dobit info jesam li zatvorena il ne. Da znam ako moram usporit...mada je beba kilazom okej, ako smo nastavili starim tempom u petak ce oko 3kg bit. Ali u zadnjim tjednima se razvija imunitet, mozak....sve neke delikatne stvari. Pa bih volila da smo sto duze 2u1

kleaiva
    16. Kolovoz 2017. 21:35

Curke hvala na podrsci...evo klinci zaspali prije pola sata i sad muz i ja gustamo u izlezavanju😂
    Sutra me ceka ogtt ujutro pa drzte fige i za to😂
    Treca sreca...drz se! 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:42

Klea najedi se lipo...jos cca uru imash ☺ i.ne zaboravi se doooobro ulit vode prije ogtt jer kad krene test, ne daju...a vruce je i nije lako kao zimi bez vode 2h

16. Kolovoz 2017. 22:01

Treca sreca slikicu ormara nam okaci😊 
    I nemoj se forsat, sve ces stic, pomalo!!!

16. Kolovoz 2017. 22:02

Klea sad gustaj s dragim!

• M@lena
    16. Kolovoz 2017. 22:08

treca_sreca

Malena jesi to u Zg natrag svojoj dr ili si se dodatno narucila u ST za pregled?
    ja sam u petak na pregledu i nadam se da cu dobit info jesam li zatvorena il ne. Da znam ako moram usporit…mada je beba kilazom okej, ako smo nastavili starim tempom u petak ce oko 3kg bit. Ali u zadnjim tjednima se razvija imunitet, mozak….sve neke delikatne stvari. Pa bih volila da smo sto duze 2u1

Hej, nisam jos krenula za Zg. Isla sam privatno na pregled, jer da sam i u Zg morala bih privatno jer je moja dr na godisnjem do 4.9. Sad sam trenutno kod mojih i uzivamo, malo je hladnije nego u Splitu i Kastelima. Iskoristila sam muza da nas doveze k mojima prije nego sto je krenuo za Zg, kad mu je zavrsio godisnji. Moj L ovdjd uziva, ima tete koje ga paze, pa ja odmaram sve 4 u zraku. No znam imati jako lose dane, onak na momente mi se sroza tlak a poveca puls. To mi je uzasno. Srecom pa sam tu pa mi mama kuha i ima se tko brinuti za Luku u tim trenucima. Inace je sve ok. Nadam se da ce u Zg-u biti lakse sto se vrucina tice. Vracam se gore za 10 dana. Uzivat cu jos malo. Ionak torbu za rodiliste i odjecu za curku imam spremno. Krevetic je spreman, samo staviti posteljinu. Kolica spremna. AS spremna.
    Jos samo kupovina nekih kremica i pelena za malenu i to je to. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.