Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    16. Kolovoz 2017. 17:10

Panica,samo neka je bebac dobro.. i ja sam teknu 32tt saznala da nam dolazi jedna curicaa..
    Sanchy,pude grlo bolje.. 😉 samo navali na sladoled.. 😘
    Dena,kakvi su ti gridnjaci iz c&a ?? Jel su oni obicni ili imaju malo punjenja??

panica
    16. Kolovoz 2017. 17:12

Barbs, da skriva se, vec mi je to postalo nekako slatko, bit ce prvih par mjeseci u unisex bojama :-)
    Meni isto voznja smeta, grcevi me pocnu loviti. Uspjela i ja u hm za svoje pikulice naci grudnjak za dojenje, dva za 125 kn. I vidjela sam da primaju staru robu i onda dobijete 15% popusta, a ja bas prosli mjesec sve pobacala iz ormara.

panica
    16. Kolovoz 2017. 17:16

Dzenny, u hm ima svakakvih za trudnice, s punjenjem, bez punjenja, kao topica, bas je veliki izbor.

violeta1
    16. Kolovoz 2017. 17:20

Panica kako to ide u h&m sa starom robom? To sam vec negdje citala ali ne znam vise. Moj muz je tamo nasao prsluk za malog malo je skup, pa bi bilo super imat neki popust😊
    Jeste vi primjetile neke nove promjene na tijelu? 
    Ja sam skuzila da mi je stomak bas pun, vise nema mjesta hehe tipa ono skupi se pa bude negdje prazno..bas me zanima koliki je. I jos sam primjetila jedno 5 malih mladeza. To nisam imala prije. I da jos vene na sisama i pupi 😐

dzenny
    16. Kolovoz 2017. 17:27

Hedgehog,i mene je tako stomak pomalo boli,ali ne toliko da bi isla doktoru.. onak ossjecam ga,pa mislim to je normalno ipak sam ja skoro pa u 9-om mjesecu.. aa tinse sad dobro cuvaj 😉
    Barbs,kod tebe ce ubrzo biti dvostruko veselje.. prvo se selis u stan sama sa svojim dragim,aa onda ubrzo i bebica dolazi.. drago mi je zbog tebe.. ee jesi ti otkuhavala tetrive prvi put sad kad si ih prala,ili si ih samo preprala da budu ciste?? 

Barkleys
    16. Kolovoz 2017. 17:35

HM - kod mene u Zagrebu na cvjetnom je pravilo da minimalno tri komada odjeće doneseš u vrećici, javiš se teti na pultu i ona ti kaže ubacite u kutiju i napiše ti popust (kod nas je ta kutija na dječjem odjelu, ali popust se odnosi na sve odjele)...mislim da je rok valjanosti popusta tipa 6.mjeseci, ne sjećam se više...

Barkleys
    16. Kolovoz 2017. 17:38

A što se tiče ovog mirovanja i spuštene bebe malo sam u panici, svako malo me beba nogama lupa po mjehuru, preponama, imam osjećaj da će izaći van... jel zna netko dal se beba ako budem mirovala može "vratiti" gore?

panica
    16. Kolovoz 2017. 17:40

Meni su rekli da treba donijeti jednu vrecicu robe bilo kakve, moze i posteljina stara i da se preda na blagajni i dobije kao kupon sa popustom.

barbs
    16. Kolovoz 2017. 17:43

Dzenny, daaaaa, wuhuuu... DUPLOOO slavlje.. ja sam iskreno za prvi put samo isprala tetrice na 30... S time da nisam oprala bijele vec samo sarene... I ja osjećam sto i Hedgehog, ali nije za paniku jer sam pitala info ginekologa i rekao je da nije za brigu ako nisu ucestali bolovi... Slazem se... Ipak smo pri kraju, pa je "logicno" da svasta osjecami...
    Panica, bit ce iznenadnjenje!!!
    Hedgehog, ne znam odgovoriti na tvoje pitanje... Mozda ce iskusnije mame znati reci vise...
    Violeta, i ja sam primijetila da mi je trbuh okrugao i da nema lufta.... I vene su jace vidljive... I takodjer sam primijetila nove madeze, a i bradavice - koje inace nisam imala, pa cu nakon poroda to otici provjeriti privatno...

barbs
    16. Kolovoz 2017. 17:44

I ja sam cula za popuste u H&Mu ako doneses staru odjecu, ali kako nemami H&M u gradu, nisam se previse raspitala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.