Sanjchi, idi doktoru! I sretno! Nadam se da će te to napokon proći! Pitaj info o propolisu. Znači, ja sam prije trudnoće nakapala na žličicu meda i pojela, aliiii ne znam kako to funkcijonira sa trudnoćom.
Ja sam spavala ok, ali sam baš totalno neispavana. Morala sam često na wc. I digla sam se prilično rano da, pa ležala u krevetu... I dočekala muževu budilicu, a inače ju rijetko čujem. Baš grozno. I bilo mi je tooooplooo
Jučer mi je trebalo minimalno pol sata da se nekako klimatiziram jer sam se non stop znojila, a istuširala se prije i osušila kosu. Muž je govorio da fantaziram, pa je skontao kako mi je kosa mokra i onda je shvatio da ne izmišljam.
Jučer smo poslije podne otišli s frendovima na more i okupili se. More je bilo suuuper Mali od frendova se nije htio kupati. Jadničak, dobio je afte i završili su ujutro na pedijatriji... Nakon mora smo otišli u beach bar skoro do 21h
Super smo proveli poslije podne, svakako, i promatrali kako će nam slijedeće godine u ovo vrijeme biti veselo s malim
Poznajemo vlasnike beach bara tako da su nam non stop donosili hranu
Pogotovo meni jer je ženska govorila: NE ŽELIM DOBIT' JAČMENAC!
Nije ni čudo da mi je preko noći bilo veselo
Otišla sam vaditi hormone štitnjače. Sutra su nalazi gotovi. Nisam imala volje otići u grad jer je toplo Ali sam se sinoć s mužemo dogovorila da idemo sutra pred večer zajedno, da nađem haljinu i razvijem slike za poklon za djevojačku.
Riješila sam si spavačice! JUPPIIII
Moja nona ih ima na tooooneeee u ormaru... Nikad nošene. Dobila ih od brata iz IT, pa barem imam jednu brigu, a i jedan trošak manje.
Čak sam otišla i u Lidl jer mi je jučer frendica digla uzbunu da 5pack blaznica će mi biti dovoljna za 3d i onda sam se zaletila kupiti još 5pack dok traje akcija. Vidjela sam da imaju još plahti, pa možda i skočimo večeras ili sutra kupiti jedan pack.
Mali se rasteže kao da će sizletiti iz mene upravo sada....JUPPIII
Pričalo se o seksu? Muž neće jer eto tako su mu utuvili u glavu, ali bome da budem najiskrenija - nemam nikakve volje. Nije mi to to tijekom trudnoće.
Treca sreca, nadam se da nisu odgodili montiranje ormara???
Angel, ovo su nama patronažne sestre dale, ali su neke stvari smiješne... npr... broj odjeće za bebicu i tako...
Onda, trebat će ti spavaćice za rodilište... Ja sam kupila i mrežaste jednokratne gačice 2pack i 2pack uloška za mene iz Mullera umjesto Vira. Preporučila mi je frendica koja je rekla da su prilično slične Chiccovima, ali jeftinije...
Muškarci koji se debljaju dok im je žena trudna - ne znam kako je to moguće... Moj svašta jede, kao i ja (nešto manje ), ali uz to trenira i uskoro ćemo imati istu kilažu jer ja dobivam na kilaži hahahah
Natasha, kakva je situacija?? Jesi išla na CTG?
Dzenny, super si sredila kutak!
I me, ja bih se na muža naljutila Ok, ima on svoje potrebe... Ima ih i žena, ali ponekad moraju spojiti 2+2.... Samo njima sporije ide... Nadam se da ćete svakako izgladiti situaciju.
Odnosi nakon poroda - svakako sam mislila pričekati prvi pregled kod ginekologa.
Vožnja bebice u autu - mislila sam da je najbolje na suvozačevo mjesto, ali kako ste pisale da je možda sigurnije na stražnjem sjedalu, onda ću kupiti svakako onaj unutarnju retrovizor. I mi ćemo se većinom sami voziti jer tata radi ujutro, a sigurno neću samo njega čekati da izađem iz kuće i npr idem kod svojih...
KleaIva, žao mi je radi malenog... Držim fige da se što prije oporavi!
Barbs ne znam nista...rekli su prije 7 dana da ce danas oko 14-15h bit....vidit cemoooo. Uf koliko to cekam vishe!
A da nije tog, isla bih bila na more ali ovako se cuvam jer moram dio dana lezat...ok oni ce montirat ali ja moram nadgledat 😌
p.s. dobila sam termin u petak za pregled...na 35tj punih
žena-majka-carica:)
Treca sreca, na more možeš i sutra! Ok. Ja sam tvoj termin stavila na popis, pa kad se netko (od danas) bude javio kad mu je termin, ažurirat ću ga i staviti ovdje.
Vožnja bebice u autu - mislila sam da je najbolje na suvozačevo mjesto, ali kako ste pisale da je možda sigurnije na stražnjem sjedalu, onda ću kupiti svakako onaj unutarnju retrovizor. I mi ćemo se većinom sami voziti jer tata radi ujutro, a sigurno neću samo njega čekati
Na prednjem sjedalu sam vidila da bebu voze samo oni koji imaju smart-a
inace u pravilu straznje sjediste je za klince
od rodjenja pa do cca 12god...ovisi o kilazi, bolje ih je sto kasnije sjedat na suvozaca.
Inace najzgodnije ti je bebu od sprijeda gledat dijagonalno- tako joj npr mozes i dodat u voznji zvecku il nesta....a ako ti je iza ledja ne mos nista.
Zato tko vozi sam bebu, obicno se as stavi iza suvozaca.
A ja npr nisam vozac i s bebom cemo uvijek bit muz, i ja kao suvozac - u tom slucaju je zgodnije iza vozaca da je as....jer onda suvozac nadgleda bebu i dodake sta treba...a vozac je u miru.
žena-majka-carica:)
Treca sreca, vidjela sam da netko vozi na prednjem i na stražnjem (dijagonalno!)
Ali svakako ću poslušati savjet vas iskusnih mama i staviti ga na stražnjem (iza suvozača, je l' ?)
Srećom, pa postoji ova grupa Svašta korisnog doznaješ.
Sortiraj odgovore
Najstariji