Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:27

Sanjchi, idi doktoru!  I sretno! Nadam se da će te to napokon proći! Pitaj info o propolisu. Znači, ja sam prije trudnoće nakapala na žličicu meda i pojela, aliiii ne znam kako to funkcijonira sa trudnoćom. 
    Ja sam spavala ok, ali sam baš totalno neispavana. Morala sam često na wc.  I digla sam se prilično rano da, pa ležala u krevetu... I dočekala muževu budilicu, a inače ju rijetko čujem. Baš grozno. I bilo mi je tooooplooo  Jučer mi je trebalo minimalno pol sata da se nekako klimatiziram jer sam se non stop znojila, a istuširala se prije i osušila kosu. Muž je govorio da fantaziram, pa je skontao kako mi je kosa mokra i onda je shvatio da ne izmišljam. 
    Jučer smo poslije podne otišli s frendovima na more i okupili se. More je bilo suuuper Mali od frendova se nije htio kupati. Jadničak, dobio je afte i završili su ujutro na pedijatriji... Nakon mora smo otišli u beach bar skoro do 21h  Super smo proveli poslije podne, svakako, i promatrali kako će nam slijedeće godine u ovo vrijeme biti veselo s malim  Poznajemo vlasnike beach bara tako da su nam non stop donosili hranu  Pogotovo meni jer je ženska govorila: NE ŽELIM DOBIT' JAČMENAC!  Nije ni čudo da mi je preko noći bilo veselo 
    Otišla sam vaditi hormone štitnjače. Sutra su nalazi gotovi. Nisam imala volje otići u grad jer je toplo  Ali sam se sinoć s mužemo dogovorila da idemo sutra pred večer zajedno, da nađem haljinu i razvijem slike za poklon za djevojačku.
    Riješila sam si spavačice!  JUPPIIII  Moja nona ih ima na tooooneeee u ormaru... Nikad nošene. Dobila ih od brata iz IT, pa barem imam jednu brigu, a i jedan trošak manje. 
    Čak sam otišla i u Lidl jer mi je jučer frendica digla uzbunu da 5pack blaznica će mi biti dovoljna za 3d i onda sam se zaletila kupiti još 5pack dok traje akcija. Vidjela sam da imaju još plahti, pa možda i skočimo večeras ili sutra kupiti jedan pack. 
    Mali se rasteže kao da će sizletiti iz mene upravo sada....JUPPIII 
    Pričalo se o seksu? Muž neće jer eto tako su mu utuvili u glavu, ali bome da budem najiskrenija - nemam nikakve volje. Nije mi to to tijekom trudnoće. 
    Treca sreca, nadam se da nisu odgodili montiranje ormara??? 

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:28

Angel, drago mi je da je sve u redu s bebicom! 

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:32

Angel, ovo su nama patronažne sestre dale, ali su neke stvari smiješne... npr... broj odjeće za bebicu i tako...
    Onda, trebat će ti spavaćice za rodilište... Ja sam kupila i mrežaste jednokratne gačice 2pack i 2pack uloška za mene iz Mullera umjesto Vira. Preporučila mi je frendica koja je rekla da su prilično slične Chiccovima, ali jeftinije... 

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:33

Muškarci koji se debljaju dok im je žena trudna - ne znam kako je to moguće... Moj svašta jede, kao i ja (nešto manje ), ali uz to trenira i uskoro ćemo imati istu kilažu jer ja dobivam na kilaži hahahah 
    Natasha, kakva je situacija?? Jesi išla na CTG?

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:37

Dzenny, super si sredila kutak! 
    I me, ja bih se na muža naljutila  Ok, ima on svoje potrebe... Ima ih i žena, ali ponekad moraju spojiti 2+2.... Samo njima sporije ide... Nadam se da ćete svakako izgladiti situaciju.
    Odnosi nakon poroda - svakako sam mislila pričekati prvi pregled kod ginekologa.
    Vožnja bebice u autu - mislila sam da je najbolje na suvozačevo mjesto, ali kako ste pisale da je možda sigurnije na stražnjem sjedalu, onda ću kupiti svakako onaj unutarnju retrovizor. I mi ćemo se većinom sami voziti jer tata radi ujutro, a sigurno neću samo njega čekati da izađem iz kuće i npr idem kod svojih...

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:38

KleaIva, žao mi je radi malenog... Držim fige da se što prije oporavi! 

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 11:39

Barbs ne znam nista...rekli su prije 7 dana da ce danas oko 14-15h bit....vidit cemoooo. Uf koliko to cekam vishe!
    A da nije tog, isla bih bila na more ali ovako se cuvam jer moram dio dana lezat...ok oni ce montirat ali ja moram nadgledat 😌
    p.s. dobila sam termin u petak za pregled...na 35tj punih

žena-majka-carica:)

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:42

Treca sreca, na more možeš i sutra!  Ok. Ja sam tvoj termin stavila na popis, pa kad se netko (od danas) bude javio kad mu je termin, ažurirat ću ga i staviti ovdje. 

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 11:45

barbs

Vožnja bebice u autu - mislila sam da je najbolje na suvozačevo mjesto, ali kako ste pisale da je možda sigurnije na stražnjem sjedalu, onda ću kupiti svakako onaj unutarnju retrovizor. I mi ćemo se većinom sami voziti jer tata radi ujutro, a sigurno neću samo njega čekati

Na prednjem sjedalu sam vidila da bebu voze samo oni koji imaju smart-a
    inace u pravilu straznje sjediste je za klince
    od rodjenja pa do cca 12god...ovisi o kilazi, bolje ih je sto kasnije sjedat na suvozaca.
    Inace najzgodnije ti je bebu od sprijeda gledat dijagonalno- tako joj npr mozes i dodat u voznji zvecku il nesta....a ako ti je iza ledja ne mos nista.
    Zato tko vozi sam bebu, obicno se as stavi iza suvozaca.
    A ja npr nisam vozac i s bebom cemo uvijek bit muz, i ja kao suvozac - u tom slucaju je zgodnije iza vozaca da je as....jer onda suvozac nadgleda bebu i dodake sta treba...a vozac je u miru.

žena-majka-carica:)

barbs
    16. Kolovoz 2017. 11:47

Treca sreca, vidjela sam da netko vozi na prednjem i na stražnjem (dijagonalno!) 
    Ali svakako ću poslušati savjet vas iskusnih mama i staviti ga na stražnjem (iza suvozača, je l' ?) 
    Srećom, pa postoji ova grupa  Svašta korisnog doznaješ. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.