Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2017. 12:13

Barbs super za spavacice! Kak se nismo niti jedna sjetile..mislim, to i jesu "bapske" spavacice a ti stalno spominjala nonu😂😂 eto vidis. Super ispalo. 
    Ja imam osjecaj da mi tisucu igala bode grlo. Moram kasljat ali nemogu jer me to tako zaboli, i onda sam u mat poziciji.i vec sam 2 gace promjenila, kako kasljem pobjegne mi😣 jos sat vremena pa picim dokici...neznam dal radi moja il ova iz druge smjene, godisnji je sad u tijeku pa na koju naidem. Valjda ne bude guzve....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Kolovoz 2017. 12:14

Trwca sreca, nadam se da ce ti danas ormari stic!! 

barbs
    16. Kolovoz 2017. 12:35

Treca sreca, isla sam u posjet noni s mamine strane. Oni zive u blizini bolnice gdje sam vadila krv i slucajno joj spomenula ahahahaja Istina.. to i jesu spavacice za babe..  ja kad sam frendici spomenula spavacice ona je rekla da kod nje u D ne trebaju nositi spavacice vec mogu slobodno pidzame... 
    Ah, vjerujem ti da ti je grozno .. nadam se da ce te primiti koja god u rekordnom roku!! Ipak si trudnica! 

16. Kolovoz 2017. 12:47

barbs

Treca sreca, isla sam u posjet noni s mamine strane. Oni zive u blizini bolnice gdje sam vadila krv i slucajno joj spomenula ahahahaja Istina.. to i jesu spavacice za babe.. ja kad sam frendici spomenula spavacice ona je rekla da kod nje u D ne trebaju nositi spavacice vec mogu slobodno pidzame…
    Ah, vjerujem ti da ti je grozno .. nadam se da ce te primiti koja god u rekordnom roku!! Ipak si trudnica!

Po odgovoru mi se cini da je namijenjeno meni😅  Ma hoce, samo ako se naguraju starcici onda je to malo teze jer njima to objasnit...😌

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 12:54

Mene bogme nisu pustali preko reda sad sto sam bila 2-3 puta kod svoje doktorice. Jedino kad sam dosla po nalaze sta je 20sec
    Ovisi o mentalitetu med.sestre a i tko se zatekne u cekaoni osim tebe..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 12:59

sanjchi255

vec sam 2 gace promjenila, kako kasljem pobjegne mi😣 

Ne nosis uloske?
    Ja mijenjam 5-6 dnevno (pamucne bez imalo plastike da ne navucem gljivice)....bez njih ni trena nisam 24/7.
    Jer nazalost kasljem svakodnevno, u najboljem slucaju 20ak min a nekad i 2ure kad je losiji dan (nije prehlada nego kronicni disni problemi al kasalj ko kasalj...naprezem se i naravno da je pritisak dolje i da "pobjegne" jos sam u trudnoci ima sta)

žena-majka-carica:)

16. Kolovoz 2017. 13:13

Treca sreca, nosim one dnevne al dzabe mi kad krenem nekontrolirano kasljat. Sad sam evo stigla, njih je vec 5 prije mene. Neznam kad su stigli doc, i doktorica je dosla prije 3 min...

16. Kolovoz 2017. 13:17

treca_sreca

Mene bogme nisu pustali preko reda sad sto sam bila 2-3 puta kod svoje doktorice. Jedino kad sam dosla po nalaze sta je 20sec
    Ovisi o mentalitetu med.sestre a i tko se zatekne u cekaoni osim tebe..

Prije mene su 3 babe i 1 ded i jedna zena...

barbs
    16. Kolovoz 2017. 13:17

Treca sreca, upravo tako! Ovisi o mentalitetu medicinske sestre... Ja sam dosla na pocetku trudnoce kad mu se trbuh nije ni vidio i objasnila zasto sam dosla i rekla je: udji odmah slobodno! Ti kao trudnica uvijek imas prednost.... 
    Sanjchi, nadam se da ce se neka dobra dusa ipak pokazati... Ali da, nazalost, inace rijetko kad pustaju preko reda... Gdje god! Dobro da ti se jos ne proguraju ispred! 

16. Kolovoz 2017. 13:29

Ma Barbs koma. Ja sad tu sjedim i baba preko puta mene sjedi i gleda u trbih, gleda u mene kako kasljem i smjeska se..a ja bi ju na mars katapultirala😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.