Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    16. Kolovoz 2017. 08:30

Ja isto uzasno lose spavam, il me tako bole noge, ne od grceva nego neka tupa bol unutar listova vjv od vena, pomogne mi hladna voda al ako ne zaspem u roku 5 min opet pocne, il od mjehura kojeg nikako isjedit do kraja, imam osjecaj ko da unutrasnjim misicima pokusavam iscjedit rucnik, sa svih strana, legnem i dalje mi se pisa...za poludit.

16. Kolovoz 2017. 09:39

Jutro...nisam se bas naspavala, slabo sam spavala, i sad sam se tako iskasljala da sam skoro povratila. Popodne mi dokica radi pa idem k njoj, kaze mi dragi da mi ide na gore, da grozno zvucim kad krenem kasljat. 😖
    Treca sreca, nisam nikad cula za to...tako da vjv nema toga kod nas u Sk...
    Jutroa dosli svi majstori, i strujic i moj tata, da vide gdje smo stali i sta nam je slijedece cinit. Sad ce oko 11 mi doc covjek koji bi trebao napravit podeat za stepenice, pa onda dalje stupa tata pa strujic. Vec sam luda od radova. A evo 1.9. na vratima...sve ce mi bit na knap😲😲

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    16. Kolovoz 2017. 09:40

Jutro cure ja nisam nikako mogla spavati nocas, i onda kad sam napokon uspjela svako malo budenje na wc 😐
    Treca sreca ni meni nije bilo jasno kako to da se muski ugoje dok je zena trudna, onda sam naletila na jedan clanak kako neki muski uz svoju zenu imaju neke simptome trudnoce, pa se sad zezamo da smo mi trudni. A sestricna moja kad je bila trudna muz se isto jako udebljo (jos je i prestao pusiti) pa jadan evio vec godinama se muci s kilama a ona je bas fit, pa uvijek kad smo s njima zezaju ga da ce tako proci i moj muz. Meni je ovo sad bas super sto je deblji, jer je uvijek bio mrsav za svoju visinu, samo mora sad pazit da bas ne dode do 100kg. 

16. Kolovoz 2017. 09:57

E cure, kako uzimate propolis kapi? Imam doma sto je dragi donio nema dugo, dobio je teglicu domaceg meda i bocicu propolisa..

Kiki156
    16. Kolovoz 2017. 10:25

Bokic curke! 😘 Ja uglavnom nemam problema sa spavanjem osim kad su bile one vrucine... Sanjchi ako su propolis kapi onda bi na zlicicu meda ukapala par kapi i to pojela, ali pusti neka ti ide niz grlo sto duze, malo je cudno ali izdrzi... a ako je propolis u spreju onda pospricas direktno na grlo. Kad smo vec kod toga koji je rok trajanja propolisa? Imam doma dva al nemam pojma do kad traju jer nista ne pise na njima...
    Sretno na pregledima!  

16. Kolovoz 2017. 10:49

Bas kapi su. A neznam kako ide to s rokom trajanja, pojma nemam😕

• sretna
    16. Kolovoz 2017. 11:01

sanjchi255

Bas kapi su. A neznam kako ide to s rokom trajanja, pojma nemam😕

Obicno se nakapaju na zlicicu secera jer su same odvratne i gorke jako. 

16. Kolovoz 2017. 11:08

To sam vidjela da moji svekici tako ih uzimaju..a sad cu pricekat jos dva sata pa cu doktotici otic, vidjet cemo sta ce mi dat. Ovaj angal slabo pomaze, pastile sam skoro potrosila ali nista to ne pomogne. Sinoc sam opet popila lupocet prije spavanja da mi je lakse spavat ali dzabe. Nije pomoglo. Vec se danima kljukam sa svim time a nema pomaka. Nek mi da nesto sto ce mi pomoc i da vise to prebolim, ovako vise ne mogu. Kad krenem kasljat, imam osjecaj da cu iskasljat dusu van. A bojim se da to zatezanjr od kasljanja ne potakne jos otvaranjr ili da na neki nacin naskodi bebici. 

• sretna
    16. Kolovoz 2017. 11:15

Bolje idi doktorici, da. Konstantno kasljanje nije dobro jer se naprezes jako

Angel03
    16. Kolovoz 2017. 11:21

Ja sam jutros rano ujutro bila na pregledu. Sve je super, sada curka ima oko 630g, dobili smo fotkice i sve je uredno. Baš sam sretna! Kroz idućih tjedan - dva čekam me ogtt... Cure, može li netko staviti popis što sve treba za dijete u prvih 3-4 mjeseca i što treba za bolnicu. U principu nemam još ništa (kupila sam nešto od robice), ali sada bi polako krenula u shopping svega što je potrebno pa bi mi bilo puno od pomoći kad bi imala popis.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.