Panica jhahahha....a terapiji se svi vesele takvoj😂😂
Dena, eto super za grudnjake...a i za dobre vijesti a pregleda👏👏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mene stalno zadnjih par dana bolucka trbuh, a sinoć sam baš imala grčeve u donjem dijelu trbuha, pa sam danas nenaručena banula doktorici. Ugl, beba mi je promijenila položaj, sad je na zadak i spuštila se skroz skroz nisko. To je to što me bolilo. Sada lupanje osjećam doslovno u mjehuru i u guzi. Doktorica mi je rekla da mirujem, to mi je ponovila valjda 10x, ako se bolovi opet jave da idem pravac na hitnu. Inače sam zatvorena i u 27.tjednu.
Osim toga, sutra moram vaditi krv i dati urin, da vide imam li neku urinarnu infekciju, jer me pecka dok piškim. Ne bi me to pecanje toliko plašilo, da nemam osjećaj da mi beba skače po mjehuru dok piškim.
Što se tiče autosjedalica, osim eventualno kod smarta, ja najiskrenije mislim da je zakonom zabranjeno stavljati sjedalicu na suvozačevo mjesto. Nisam doduše 100% sigurna, ali svakako provjerite to.
Hedgehog o joj, miruj onda samo..bitno sa si zatvorena ali svakako odmaraj sto vise i nemoj se naprezati
Barbs hahahha ma takav je i njegov brat, dobro ima mali 16 godina ali sve mu se mora reci bas sve hehe iako radi bez ikakvog negodovanja. A ovo mu je super doslo radit s majstorom jer mu sad ide praksa u skoli pa ce morat varit i te sve stvari ucit.
sanjchi uzivaj u sladoledu! bar bi ga ja sad jela na tone hahahahaa
ne znam kako vi ali mene je opralo na ciscenje uzasno..ko teski pms!!
ko da sam do sada bila corava i netko mi dao naocale i sad vidim.. kuca mi je prljava u pm!!! imam jos 2 ture robe za sredit i opeglat a od sutra!!!!! od sutra generalka kuce!!! vadim sve i cistim!!
svaki dan usisavam jedanput zbog psa, e od sutra cu 2x!
To se zove "gnijezdenje" i uobicajena je pojava u zenskom mozgu pred kraj T 😉ja sam isto nekidan generalka prala kucu, ludilo me uhvatilo...od wca do podova, prashine koju inace nikad ne brishem 😂 muz me u cudu gledao. 7 ujutro, on jos spava a ja ulazim s onom cupavom za brisanje prashine...eee kako mi je zavario u facu!!
žena-majka-carica:)
Mene stalno zadnjih par dana bolucka trbuh, a sinoć sam baš imala grčeve u donjem dijelu trbuha, pa sam danas nenaručena banula doktorici. Ugl, beba mi je promijenila položaj, sad je na zadak i spuštila se skroz skroz nisko. To je to što me bolilo. Sada lupanje osjećam doslovno u mjehuru i u guzi. Doktorica mi je rekla da mirujem, to mi je ponovila valjda 10x, ako se bolovi opet jave da idem pravac na hitnu. Inače sam zatvorena i u 27.tjednu.
Osim toga, sutra moram vaditi krv i dati urin, da vide imam li neku urinarnu infekciju, jer me pecka dok piškim. Ne bi me to pecanje toliko plašilo, da nemam osjećaj da mi beba skače po mjehuru dok piškim.
Što se tiče autosjedalica, osim eventualno kod smarta, ja najiskrenije mislim da je zakonom zabranjeno stavljati sjedalicu na suvozačevo mjesto. Nisam doduše 100% sigurna, ali svakako provjerite to.
Cuvaj se, isplati se, sve se stigne kad bebica sigurno dodje na svijet, a sto vise budes lezala lakse ce se beba okrenuti na pravu stranu, kad si na nogama onda joj sila teza ipak malo odmaze, bar ja tako mislim. A za sjedalicu u zakonu pise da se ne smije voziti suprotno od smjera voznje ako postoji prednji zracni jastuk koji nije deaktiviran.
Ima vise ako nekog zanima u zakonu o sigurnosti prometa na cestama cl.163
Barbs, hvala puno na popisu 😘
Iduci pregled mi je 13.09., pa molim te dodaj na listu. Cure, svi vasi komenari su odlicni, i privatni i za bebace. Nemam puno frendica sa malom djecom oko sebe pa svaki vas komentar zlata vrijedi, zato se i trudim bas svaki post procitati.
mislim da mi vožnja baš jako smeta u zadnje vrijeme, da ne pričam o rupama… Događa li se to još kome kad duže sjedi?
Dobrodosla u klub 😅
ja sam krenula kukat za voznju ima jedno mjesec dana il vishe...a meni se cini da svima to kadtad pocme smetat. Obicno pred kraj....ali ovisi koliko je beba nisko i opcenito dolje jel sve nabijeno/spusteno (kak je meni gin rekao da je) onda i prije...
meni muz vec ima xy tjedana preko lezecih vozi 15km/h a da ne pricam da smo poceli nove rute otkrivat do poznatih destinacija jer "trazimo di je bolja cesta" (s manje zakrpa i neravnina da se mene ne trucka jelte) ...ne bi covjek vjerovao dok mu ne dodje i samom tako!
žena-majka-carica:)
Panica, bitno da je bebica dobro Znaci, jos uvijek se skriva?
Dena, drago mi je sta je sve u redu s trudnocom! I super za grudnjake!! Stvarno povoljno!
Hedgehog, dobro da si isla na pregled!!! Sad miruj i nema druge!!
Violeta, ma normalno da klice od 16g trebas moljakati, ali sogor ima 25g..
Sanjchi, i ja sam preventivno po jela sladoled... Oooo, daaaaaaa, cak i krizam u kalendaru dane jsd cemo napokon biti sami... Tami negdje oko 12.9.mogu ocekivati da cemo biti dolje jer turisto dolaze 10.pa ce muz uzeti g.o.da rijesi stan.. zamolit cu ja i tatu da dodje pomoci pa da to rijese u jedan dan.. jest da je mali stan, ali treba tu vremena...
Treca sreca, svakaki i ja uvijek muzu vristim da izbjegava rupe!!
Angel, stavila sam datum novog pregleda na popisu
Ja sam se izvalila na kauc... Spava mi se za poludjeti...
Ja imam puno frendica s djecom... Zao mi je samo sta ova jed a koja ima termin mj dana nakon mene ne zivi blizu pa se necemo zajedno moci setati... Ove ostale frendice imaju vec malo vecu djecu...
Twinsici imaju 4g
Od kumova mali ima god i mj.dana (ali oni su u istim selu, pa cemo se vjerojatni cesto setati)
Mala od frendice ima 5mj... I oni su nam malo dalje, aliiii na nekih 30 min od nad voznjom, pa 'ajde... Snaci cemo se da se vidimo...
I sestricnin mali ce imati god dana 27.9. a mala 7g pocetkom 9.mj... mogu racunati na setnjicu s njima vikendom jer ona je krenula raditi...
Vjerojatno cemo se cesto sami setati, ali nema veze... Bi cemo si super drustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji