Evo mi stigli od doktorice...htjela ga je sutra na brus i vadenje jrvi jer je grlo malo samo crveno i limfni cvorovi na vratu blago naoteceni ali sam joj rekla da ga nema tko sutra dovesti na bris i vadenje jer ja idem na ogtt koji cekam vec 2 tjedna pa mu je odmah dala antibiotik jer je bio u kontaktu sa streptokokom i lici joj na pocetak toga. Ugl. prvi put je na penicilinu pa sad moram malo pratiti za svaki slucaj da be bi bila neka reakcija. A mis je super kad mu padne temp kao da mu nista nije😂 A cum temp poraste jadan samo po meni plazi. Inace on nikad nema te ogromne temp. ovo mu je prvi put pa mi je novo to njegovo ponasanje.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I_me jao i ja bih stalno nesta cistila i spremala ali se bas jako umaram i boli me stomak kad se saginjem pa vise odmaram. Iako planiram svaki dan nesto sredit da ne moram nikog pitat za pomoc, vec nas dvoje polako sami. Samo cisti i spremaj ali uz dozu opreza i odmaraj se cim osjetis neki napor.
Sanjchi navali na hladno i slados sad hehe... i nadam se da ce proci sto prije. 😊😊
Kod nas je prijatelj(majstor) radi nam kapiju, pa sam kuhala rucak za nas, njega i muzevog brata, mali je bas vrijedan, pomaze i svemu. Sad je muz otisao radit a brat njegov i majstor su vani rade.
Poslije cu na kirvaj s majstorom pa ce doci i muz, imamo zajednicke prijatelje i svi smo dobri bas jako..a kako mi muz uzeo auto onda cu ja s njim se povest.
Sad malo odmaram i onda na spremanje polako.
Ciscenje - pa da... S vremenom me uhvati da pobacam nepotrebne stvari iz ormara, ali to sam najvise bacila kad sam premijestala odjecu u novi ormar... Da zivimo sami (jos 25d 😂😂😂😂) vjerojatni bi me cesce zelja za ciscenjem uhvatila.... Ali kad slijedeci mj budemo napokon bili sami vec cu biti pri kraju i trebati ce mi pomoc, pogotovo jer muz planira ofarbati stan prije nego se uselimo...
Sanjchi, NAVAAAALIII na sladoled s gustom!!
KleaIva, zao mi je radi maloga!! Zelim mu brz oporavak! Meni su moji roditelji rekli da bi mi se temperatura snizila tek kad bih povracala, pa bi bili sretni kad bih se ispovracala ahahaha
Violeta, BRAVO za decke!!! Samo naprijed!! Bas su vrijedni i super je kako i kad se mozes osloniti na obitelj i frendove... I bravo za brata od muza
I od moga je jako vrijedan, ALI SAMO kad mu se kaze da nesto mora napraviti.. ne bi se on ponudio prije upita da pomogne
Zaboravila sam spomenuti .... NAPOKON sam krenula sa pranjem bebinih stvari Nakon rucka moram tetrice i sl staviti na susenje
Bok curke i ja danas napokon bila na ultrazvuku (prošli bio u 21tj) i i dalje sam kinder surprise, beba nas bas želi iznenaditi, nek joj bude, samo neka sve bude ok. Beba ima 1830g što je na mojih 53kg i 157 super kaze dr, ispitala sam doktora o problemima za koje sam vidjela da i vi neke imate kao sto su bolovi u sakama, kaze da je to normalno i da ce biti sve gore
i bolni grcevi koji kreći uz ledja u trbuh su normalni ako se ne ponavljaju, znači jedan u danu je ok, ali 5 nije.
Kleaiva nadam se da ce proc sve ok s malcem😀
Barbs, ti duplo odbrojavas😂😂😂 dane do samoce i onda j
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, ti duplo odbrojavas😂😂😂 dane do samoce i onda jos dane d
Barbs, ti duplo odbrojavas😂😂😂 dane do samoce i onda jos dane do dolaska bebe...
Bemti mobitel, 16 puta isto objavi😒
Vidim da mi ne radi ovo čudo dolje, ja sam sad 31+3
Sanjchi, ova tvoja terapija me evo bas nagovorila na sladoled, bolje spriječiti nego liječiti
Imam pitanje za iskusne mame, da li je bolje kupiti onu zimsku vreću za kolica-košar ili bebu dobro obući i pokriti dekicom?
Evo i nas 🙃 Malac je dobro, narastao je, sad smo na 2850g i rekla je doktorica da je sve u redu. Dobila sam zeljezo jer doktorica smatra da je to uzrok slabosti ovih par dana.
Poslje pregleda sam prosetala sa tetkom po gradu i slucajno naletjela u c&a na snizenje grudnjaka za dojenje, 2 za 12€, kvalitetan pamuk, bas su ugodni.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji