Hvala cure.. 😉
Treca_sreca,ma sivu sam uzela jer mi je spavaca siva,a i krevetic bijel.. ali itak cu imat dok je manja uvijek pelenu ispod nje,pa ce malo da razbije tu boju..
Aa da,u tom caju je list maline i ko zna cega jos nema.. morat cu i ja jos da procitam o njemu.. ti si takva sretnica da ti ne treba.. aa znaci caj za dojenje si pocela piti.. i ja sb budem kupila u sub,i pocela pomalo pojuckati.. aa imam stvarno.zelju da dojim,iako nezz kako ce biti jer imam manje grudi 😕
Dragi,sto se tice sexa redovni smo,iako priznajem on cesce pokaze zelju nego ja 😂 ali i meni nekad dobro dodje.. uhheni eto nekako najsladje bude kad sam ja ljuta,aa on se podje maziti oko mene.. ii da,sad se puuno volimo,danas smo 'izgladili' stvari,nismo vise ljuti jedno na drugo.. 😉😉😍
e.. ii da,sad se puuno volimo,danas smo 'izgladili' stvari,nismo vise ljuti jedno na drugo.. 😉😉😍
Hahahhaa...znaci bilo je seksa😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sto se tice sexa mi ga nemamo 😒 Nit on zeli niti ja..nekako nas strah a i beba je nisko. Mazimo se i volimo cak puno vise nego prije i bas smo se jako povezali. I skuzila sam da se deblja ajmeee..reko je do 90kg ide, a sad ima 92 pa je pomaknio granicu na 95kg 🤣 Danas isli u setnju i svi ga zezaju da smo oboje trudani, ja dobila stomak a on svagdje hehe..
Nadam se da ste sve dobro, ja sam se otusirala pa jedno pola sata masirala sa uljem stomacic, opet me jedan dio svrbio pa sam masirala. A sad polako u krevet 😊💤💤💤💤
meni taj fenomen nikad nije bio jasan - to kad je žena trudna, da se muž ugoji....a imam milijun primjera.
Pokušavam skužit zbog čega je to tako: jel se muškarac manje kreće nego dotad da "prati" ženin ritam ako ona npr miruje i čuva trudnoću (a jede isto ko i prije) ili šta...baš mi je to fenomen!
moj meni izgleda mršavoooo...inače ne, jer sam i ja isto full vitka, ali sad kako sam ja sva trutasta i drobasta onda gledam njegov stomak (kako ga nema tj nema niš sala) pa mi čudno, osjećam se ko slonica uz njega (a i nisam neka debeljuca, dapače)
žena-majka-carica:)
Blago vama, mi smo dobili skroz zabranu seksa do kraja trudnoce zbog ureaplasme, nikakva vrsta seksa ne dolazi u obzir, nikakva vrsta zadovoljavanja, bar ja ne 😩 Ja njega mogu, on mene ne smije 😰 Htjela sam pitat cure koje su rodile, koliko otprilike ste cekale s odnosima nakon poroda?
a sad odoh leć, jedva čekam sutra dostavu ormara i montažu....samo sad da me ne nazovu da odgađaju il da je neš zapelo, toliko sam nestrpljiva više da operem sve i presložim dok još se mogu micat...sve teže mi "sjedaju" kućanski poslovi, pogotovo tak neke veće akcije generalke...
žena-majka-carica:)
Cekala sam dok ne prode babinje ali i tad nije bilo odmah bas ugodno zbog suhoce😞 Ne sjecam se kad se vratilo u normalu al znam da nakon orvog poroda je duze trebalo nego nakon drugog jer sam prvi put rezana jako a drugi put ni rezana ni pukla.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cekala sam pregled kod gonekologa nakon poroda da mo potvrdi da je sve u redu, alo i nakon toh 6-7 tj mi je trebalo jos neko vrijeme da se odvazim lrovat jer me zbog reza bilo strah, a i bila sam tolko neispavana da mi je to bilo uadnje na pameti. Uopce se ne sjecam nakon kolko smo se seksali
Eto, ja sad legla nakon šok scene sa šišmišem koji mi je uletio u stan 😣 Svi mi se smiju kad govorim da se bojim otvorit prozor po noci zbog šišmiša, a ovo je vec 3. put da mi je usao unutra 😥
Sjedalica - ako sam dobro shvatila, prvo ide onaj najveci dio? I kad prelazi u jaje onda? Mi moramo sprobati kako se sve to montira u auto, nemamo pojma!!
Dzenny super je krevetic! mi jos nismo uspijeli dovrsit, kako je krenulo jos ce mm to dovrsavati dok budem u rodilistu 😅
url=https://lilypie.com]
Eto, ja sad legla nakon šok scene sa šišmišem koji mi je uletio u stan 😣 Svi mi se smiju kad govorim da se bojim otvorit prozor po noci zbog šišmiša, a ovo je vec 3. put da mi je usao unutra 😥
Sjedalica- ako sam dobro shvatila, prvo ide onaj najveci dio? I kad prelazi u jaje onda? Mi moramo sprobati kako se sve to montira u auto, nemamo pojma!!
Dzenny super je krevetic! mi jos nismo uspijeli dovrsit, kako je krenulo jos ce mm to dovrsavati dok budem u rodilistu 😅
Koji najveci dio? Beba se odmah vozi i autu u jaju, nema druge sjedalice osim jaja od rodenja
Sortiraj odgovore
Najstariji