Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 13:36

sanjchi255

Treca sreca, nosim one dnevne al dzabe mi kad krenem nekontrolirano kasljat. 

Ja lola lady naturals sensitive....ista velicina/debljina kao vir/veo ali skroz pamucne.
    S dnevnima bih svako malo imala mokre gace, jer kad se zakasljem  obvezno i dolje procuri...pritisak je.

žena-majka-carica:)

16. Kolovoz 2017. 13:52

Evo mene...izasla sestra van i prozvala me (moja dokica je na GO al je sestra tu pa je skuzila da sam vani) a ovi svi se pogledali sta ja sad prek reda ulazim. Ugl. kaze dokica da je virusna angina i da sto vise hladnoga jedem i pijem, da hladnoca ubija te "virusice" i suzbija bol. Ja kazem da ja vec danima na toplim cajevima i vrucim juhama pa se zena za glavu uhvatila 😂😂 uputnica je: svaki dan pojest litru sladoleda😝

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    16. Kolovoz 2017. 13:58

Natasha, drži se i nadam se da će ti smiriti kontrakcije i da ćeš moći doma biti na svom miru. Odmaraj i pij magnezija kao što su cure rekle. Javljaj nam novosti! 
    Mi smo jučer putovali 2 h na vikendicu i kasnije išli u goste pa sam dosta sjedila, ligamenti i trbuh su me poslije bolili. Došla sam doma i jedva čekala da legnem... 
    Zadnjih tjedan dana su me tek počele kontrakcije, do sada su bile jako rijetke.
    Danas odmaram i ležim, mislim da mi vožnja baš jako smeta u zadnje vrijeme, da ne pričam o rupama... Događa li se to još kome kad duže sjedi?

barbs
    16. Kolovoz 2017. 14:06

Sanjchi, suuuper sto si zavrsila s doktorom!!  I vidis, i ja bih ucinila sto i ti... Krcala se toplim picem... Sada znamo sto ciniti- jesti sladoled  Da li ti je dala koji antibiotik?
    Suncokretice, meni zna boljeti trbuh kad dugo sjedim... Danas odmaraj i lezi 

16. Kolovoz 2017. 14:08

Barbs nije mi dala antibiotik jer nemam temp a uputila me da pijem hladno. Dakle mogu caj s medom i limunom al ohladen. I mogu uzet caj od kadulje pa njime ispirat grlo
    Suncokretica ni meni nije bas ugodno nakon duzeg sjedenja

barbs
    16. Kolovoz 2017. 14:20

Sanjchi, jos bolje! Ovako je zdravije!  Eto nadam se da ce te ta prehlada brzi popustiti... Bas grozno..

• sretna
    16. Kolovoz 2017. 14:23

Sanjchi, onda se uvhvati hladnoga 😃

I_me
    16. Kolovoz 2017. 14:34

sanjchi uzivaj u sladoledu! bar bi ga ja sad jela na tone hahahahaa
    ne znam kako vi ali mene je opralo na ciscenje uzasno..ko teski pms!!
    ko da sam do sada bila corava i netko mi dao naocale i sad vidim .. kuca mi je prljava u pm!!! imam jos 2 ture robe za sredit i opeglat a od sutra!!!!! od sutra generalka kuce!!! vadim sve i cistim!!
    svaki dan usisavam jedanput zbog psa, e od sutra cu 2x! 

16. Kolovoz 2017. 14:56

Sladoled vec kupljen i pripremljen😅
    Rekla je da cu za dva do tri dana bit puno bolje😀
    I me, to je valjda ono gnijezdenje (sto posto sam krivo napisala😂😂) prije nego rodis, kad te uhvati prije poroda da sve pospremis, pripremis i cistis ko manijak😊

Kiki156
    16. Kolovoz 2017. 14:57

I me pricaj mi o tome, mene isto hvata ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari. Rjesavam redom, prvo sam sredila ormare i pobacala svu subisnu robu, pa kupaonu, pa ormar s cipelama, za vikend kuhinju... srecom pa mi muz puno toga odradi i nije mu tesko jer ja nemam snage, kad ne mogu onda sjedim i naredujem😂 Pazi samo da se ne naprezes previse! Mislim da je to ciscenje normalni dio priprema za bebu. 
    Sanjci super terapija! 😜
    Barbs super za spavacice, lijepa usteda, pogotovo ako inace ne nosis takve a moramo kupiti 3 kom! 
    Ja sam mislila da sjedalice ni ne smiju na prednji sic po zakonu, nego uvijek iza i da gledaju prema natrag dok je beba u jajetu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.