Treca sreca, nosim one dnevne al dzabe mi kad krenem nekontrolirano kasljat.
Ja lola lady naturals sensitive....ista velicina/debljina kao vir/veo ali skroz pamucne.
S dnevnima bih svako malo imala mokre gace, jer kad se zakasljem obvezno i dolje procuri...pritisak je.
žena-majka-carica:)
Evo mene...izasla sestra van i prozvala me (moja dokica je na GO al je sestra tu pa je skuzila da sam vani) a ovi svi se pogledali sta ja sad prek reda ulazim. Ugl. kaze dokica da je virusna angina i da sto vise hladnoga jedem i pijem, da hladnoca ubija te "virusice" i suzbija bol. Ja kazem da ja vec danima na toplim cajevima i vrucim juhama pa se zena za glavu uhvatila 😂😂 uputnica je: svaki dan pojest litru sladoleda😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Natasha, drži se i nadam se da će ti smiriti kontrakcije i da ćeš moći doma biti na svom miru. Odmaraj i pij magnezija kao što su cure rekle. Javljaj nam novosti!
Mi smo jučer putovali 2 h na vikendicu i kasnije išli u goste pa sam dosta sjedila, ligamenti i trbuh su me poslije bolili. Došla sam doma i jedva čekala da legnem...
Zadnjih tjedan dana su me tek počele kontrakcije, do sada su bile jako rijetke.
Danas odmaram i ležim, mislim da mi vožnja baš jako smeta u zadnje vrijeme, da ne pričam o rupama... Događa li se to još kome kad duže sjedi?
Sanjchi, suuuper sto si zavrsila s doktorom!! I vidis, i ja bih ucinila sto i ti... Krcala se toplim picem... Sada znamo sto ciniti- jesti sladoled
Da li ti je dala koji antibiotik?
Suncokretice, meni zna boljeti trbuh kad dugo sjedim... Danas odmaraj i lezi
Barbs nije mi dala antibiotik jer nemam temp a uputila me da pijem hladno. Dakle mogu caj s medom i limunom al ohladen. I mogu uzet caj od kadulje pa njime ispirat grlo
Suncokretica ni meni nije bas ugodno nakon duzeg sjedenja
Sanjchi, jos bolje! Ovako je zdravije! Eto nadam se da ce te ta prehlada brzi popustiti... Bas grozno..
sanjchi uzivaj u sladoledu! bar bi ga ja sad jela na tone hahahahaa
ne znam kako vi ali mene je opralo na ciscenje uzasno..ko teski pms!!
ko da sam do sada bila corava i netko mi dao naocale i sad vidim .. kuca mi je prljava u pm!!! imam jos 2 ture robe za sredit i opeglat a od sutra!!!!! od sutra generalka kuce!!! vadim sve i cistim!!
svaki dan usisavam jedanput zbog psa, e od sutra cu 2x!
Sladoled vec kupljen i pripremljen😅
Rekla je da cu za dva do tri dana bit puno bolje😀
I me, to je valjda ono gnijezdenje (sto posto sam krivo napisala😂😂) prije nego rodis, kad te uhvati prije poroda da sve pospremis, pripremis i cistis ko manijak😊
I me pricaj mi o tome, mene isto hvata ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari. Rjesavam redom, prvo sam sredila ormare i pobacala svu subisnu robu, pa kupaonu, pa ormar s cipelama, za vikend kuhinju... srecom pa mi muz puno toga odradi i nije mu tesko jer ja nemam snage, kad ne mogu onda sjedim i naredujem😂 Pazi samo da se ne naprezes previse! Mislim da je to ciscenje normalni dio priprema za bebu.
Sanjci super terapija! 😜
Barbs super za spavacice, lijepa usteda, pogotovo ako inace ne nosis takve a moramo kupiti 3 kom!
Ja sam mislila da sjedalice ni ne smiju na prednji sic po zakonu, nego uvijek iza i da gledaju prema natrag dok je beba u jajetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji