Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2017. 00:06

Wuhuu..ja evo opet budna. Kasalj mi neda spavat..a tako mi se spava😭😭😭😭 sisla sam dolje sad i skuhala si caj, cini mi se da cu dolje i ostat spavat, da se bar dragi naspava. Sutra ide radit pa da ne dode na posao s podocnjacima...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Kolovoz 2017. 00:45

Ja uopce spavat nemogu nikako vec danima. Skoro pred jutro zaspem. Neznam sta da radim. 😕 jel to samo ja tako il vas ima jos. 😊

kleaiva
    16. Kolovoz 2017. 03:19

Mene malac probudio nocas...konstantno mu se temp dize na 39,4 pa sirup pa piti i tak. Ujutro idemo kod dr. 
    Malac od seke dobio ipak antibiotik jer je bio pocetak streptokoka pa izgleda da i mom malcu ne gine sirup😏 Al sto je tu je...ujutro cemo znati vise. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

dzenny
    16. Kolovoz 2017. 05:36

Dena,ii moj bi sigurno dovrsio kad bi ja otisla u bolnicu,samo sreca pa je juce bio praznik pa smo rekli da necemo nigdje,da hocemo to da dovedemo do kraja.. 😉

dzenny
    16. Kolovoz 2017. 05:38

Ja bas mogu spavat,iako se zna desiti koja noc bas nikakva za spavanje..
    Jaoo sinoc pred spavanje sam imala nekako ceste bh kontrakcije,bila sam se zabrinula.. nadam se da ce danas biti bolje jer idem doktorici..

dzenny
    16. Kolovoz 2017. 05:39

*jer ako ne bude idem doktorici..

zelimobebu2701
    16. Kolovoz 2017. 05:51

dzenny jako lijepo ste to uredili. Ja jedva čekam da nam stigne madrac da i mi krenemo. 😍

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 07:58

Sex nakon poroda...isto kao i sretna...ne sjecam se tocno. Al znam da smo nakon drugog poroda dosta prije nego nakon prvog (prvi put si prestrasen full a i sta kaze sretna od nespavanja i kaosa kad prvi put dobis bebu - to ti je zadnje na pameti)
    Klea - znaci streptokok? Nema sale, onda atb sto prije i da se malac ne muci :(
    Sanjchi - bas mi je zao da ti jos ne prolazi...ne znam jel imas u svojoj blizini gdje prodajno mjesto od mb travara....ja pijem njihov caj za astmu i bronhitis....i kapi (koncentrat) i ucinkoviti su full. A imaju i cijeli spektar...za pluca, kasalj, grlobolju....dosta kolega mojih se odusevilo kad ih npr copi kasalj - pa im posudim tih kapljica i vrlo brzo prodje...sve prirodno od raznih biljaka.

žena-majka-carica:)

barbs
    16. Kolovoz 2017. 07:58

Juuutrooo cure 
    Citala vas jesam 
    Sad idem vaditi krv, hormone...
    Sretnoooo svima danas koje imaju pregled i javite  nam se s novostima!! 

• sretna
    16. Kolovoz 2017. 08:28

Jutro. Probudili se prije 5 minuta 😄, cudo!
    Sretno na.pregledima danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.