Dzeny, uh jos dva tjedna onda😅
I me, uhh gadno za pesa...a muz....joooj kak me zivcira kad navale tak, i te njihove izjave: ja imam potrebe...to je ziher neka muska spika...mislim ono...imam i ja pa kao da to nije bitno? Zabavi se sam😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
dzenny - lijep je krevetac i ogradica fino ona kruta kako ja volim....jedino mi boja tamna (i za dečka a kamoli za curku) ali to je stvar osobnog ukusa....ja sam svojim dečkima uvijek zelene, svijetloplave, žute, narančaste - uvijek neke vesele boje - za posteljinu i robu koristila jer mi je muka od većine "muške" robice koja je plava/siva/modra/smeđa.....
sex pred kraj trudnoće - po meni zašto ne, ali tko je otvoren nisam baš sigurna (radi infekcija) da je pametno. S druge strane mi evo od zadnjeg pregleda nismo saznali tu info (jesam li zatvorena ili ne) a ja se kupam u moru i sexali smo se...kao da sam zatvorena. A tko zna možda i nisam!!!! Tog me panika....ali šta da radim, glupo mi je prestat to sve radit jer "možda jesam otovrena"
žena-majka-carica:)
Dzenny, lijepi je.krevetic!
Jeste me nasmijale s muzievima! Moj se boji sexat od kad imam trbuh velik, ne moze se opistit jer misli da udara bebu, talo da nismo vec duugo, a bome se ni.meni ne da. Nije mi to to kad sam trudna
Treca_sreca,ja sam planirala uzeti u dm-u njihov caj za dojilje (cula sam da su bas dobri).. a oni se podju piti tek kad rodis, ne prije??
Iako ja planiram 15 dana prije termina poci piti onaj domaci caj sto sam ga vec spominjala za laksi porod,a on navodno i potice laktaciju..
čula sam (čitala po forumima) za taj čaj koji "olakšava porod" nešto s listovima maline, što li....ali taj mi nije zanimljiv (ja se ionak pre brzo porađam)
a za čaj za dojilje - nisam čula da može štetit, pa ga ja već ima par tjedana (ne svakodnevno, ali kad se uželim čaja a da nije ovaj moj koji inače pijem za bronhitis/astmu) konzumiram. Evo i sad ga upravo pijuckam dok vas čitam..
nismo vec duugo, a bome se ni.meni ne da. Nije mi to to kad sam trudna
meni isto nije to TO, u smislu da nema baš veze (izvedba)s onim kad nisam trudna, ali eto emocionalno mi je to više. Volim osjećaj da smo jedno, povezani....a za kerefeke i akrobacije ima vremena 2018.
nismo vec duugo, a bome se ni.meni ne da. Nije mi to to kad sam trudna
meni isto nije to TO, u smislu da nema baš veze (izvedba)s onim kad nisam trudna, ali eto emocionalno mi je to više. Volim osjećaj da smo jedno, povezani….a za kerefeke i akrobacije ima vremena 2018.
Ma ja se ko ni mm ne mogu opustit 😂 povezani.smo mi i.ovak jako, tak da mi to.ne fali u tom smislu
a meni se cini da je mom muzu sex ispusni ventil. i to sam mu jucer rekla.. jedva da se vidimo sad kad je sezona.. a meni fali njeznosti i mazenja a on bi daj mi i idem spavati i vidimo se sutra... i nemos ti budali objasnit..
inace nije takav..ne znam koji mu k ove godine.. kud sam sva postala neka istripana i sad je to sve pri kraju ( jos 5t!!!) i u glavi mi kaos..i uopce nismo na istoj valnoj duljini..
I_me nije jedini...dosta muskaraca drugacije gleda na spolne odnose nego zene. S nashe strane ugl je bitnija ta emotivna crta i puno vishe bismo se mazile itd. A muskima je to skroz deseto
cure gdje cete voziti bebe? tj gdje cete staviti sjedalicu u autu? suvozac,iza? kako cete okrenuti sjedalicu??
Sortiraj odgovore
Najstariji