Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    15. Kolovoz 2017. 16:29
    Jos samo da nam Alara dodje.. ❤👣
    Jos samo da nam Alara dodje.. ❤👣

15. Kolovoz 2017. 16:50

Barbs, a da das sivat haljinu? 
    Dzenny bome lijep krevetac...j

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Kolovoz 2017. 16:55

sanjchi255

Barbs, a da das sivat haljinu?
    Dzenny bome lijep krevetac…j

Jos da malena dode i pravo veselje. 
    Moja Luce se sad micala i kazem dragom nek pogleda kak se trbuh mice. A kaze on pa ona se po noci stalno mice, zato ja i pobjegnem dolje spavat. Udara me i onda ti kad se okreces izvodis cudne zvukove pa prdis..pa onda bolje meni pobjec dolje jer se ovak ne naspavam😂😂😂😂😂
    Hahahha....kak je blesav...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    15. Kolovoz 2017. 16:59

Dzenny super je krevetic, sad si spremna 😉

babylove28
    15. Kolovoz 2017. 17:08

Dzenny😍👌

dzenny
    15. Kolovoz 2017. 17:12

Ajojj ja  sad ne bih izlazila iz spavace 😍
    Neka moja Alara saceka bar jos 2 tjedna i onda slobodno moze da se rodi.. tatica jedva ceka,danas mn pomaze i svako malo poljubi stomak,pita jel joj se svidja.. 😍
    Sanchy,ako tvoja beba bude kao i moja,budes vidjela tek sta su akrobacije oko 32tt.. 😉

dzenny
    15. Kolovoz 2017. 17:12

Hvala curre 😍

I_me
    15. Kolovoz 2017. 17:16

cure super su vam kindaci!
    evo mene sa rucka...bili kod kuma.. jedva disem.. i jos sam povela psa koji mi se umuljao u govno i sad sam ga morala kupati.. crkla sam sagnuta nad tus kabinom ..( muz mi je osjetljiv na govanca i povraca,uspio je 2x povracat na parkingu i jedva nas je dovezao doma) 
    sto se tice sexa,nisam 3 tj! .
    prvo su mi starci bili,pa me nest peckalo dolje a sad su mi te kontrakcije i uopce mi nije do sexanja... i jucer sam se jako posvadjala sa muzem u vezi toga da nije htio ni doci spavati u sobu nego je spavao u dnevnom. duri se,,on ima potrebe!!! tako da smo si i danas na VI i komuniciramo samo osnovno..

dzenny
    15. Kolovoz 2017. 17:23

I_me,ii mn je moj juce naljutio.. da sam ja sinoc otisla spavat u dnevnu 😂😂uu pola noci dolazi i budi me da idem leci i spavacu,kao tu mi nije udobno.. ii od jutros pricamo samo ono sto moramo,aa kao cijelo jutro on kumunicira sa svojom princezom,kao ako ja necu sa njim da prica,da mu nemogu zabraniti da mazi svoju curicu 😍

I_me
    15. Kolovoz 2017. 17:26

dzenny

I_me,ii mn je moj juce naljutio.. da sam ja sinoc otisla spavat u dnevnu 😂😂uu pola noci dolazi i budi me da idem leci i spavacu,kao tu mi nije udobno.. ii od jutros pricamo samo ono sto moramo,aa kao cijelo jutro on kumunicira sa svojom princezom,kao ako ja necu sa njim da prica,da mu nemogu zabraniti da mazi svoju curicu 😍

sretnice!  moj mene danas nije ni pipnuo! ni trbuh... cut ce me!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.