Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Travanj 2017. 18:09

Kiki156

Dobrodosle nove curke! 😊
    Barbs, moram te pitati to za tjedne, kazes da ces iduci tjedan biti u 16 tjednu, ali po potpisu ti pise da si 15+4, dakle ti si sada u 16 tjednu, a iduci ces biti u 17. Bar ja to tako gledam, ili sam u krivu? Help! 😅

Ma ja ti se u to ne kužim   
    Dragy, baš se lijepo vidi! 
    Senoritakova, vjerujem da je bio lijep osjećaj!  Pogotovo tati!  Već za dva tjedna kontrola? 

barbs
    07. Travanj 2017. 18:12

Aurora, više sreće drugi pit!  Ja sam iz treće prošla!  Ako ništa drugo, veselimo se pregledima! 

violeta1
    07. Travanj 2017. 18:13

M@lena

violeta1

Senoritakova, jel ides kod socijalnog ginekologa ili? Meni moj nije nista mjerio.
    Dragy lijeo trbuscic 😊
    Ja sam danas malo manje papala tj.manje slatkog i stomacic mi nijenapuhnit hehe…

Svaki dr ima drugaciji nacin rada. Vjerujem da je mjerio ali da nista nije spominjao. Jel ti dao papir s pregleda? Ja uvijek inzistiram da mi sve govori sto radi i dr mi jos da papir sa svime sto je rekla i slicicama uzv-a zaklemanim za papir. 😊

Kod mog nema papira, sve mi pise u trudnicku knjizicu iako ne pisu mjere tamo. Dobila sam sliku ali nisu nam stale nogice u sliku hehe.

barbs
    07. Travanj 2017. 18:15

Violeta, i meni moj piše u trudničku... Nadam se da će slijedeći tjedan biti papira! 

Senoritakova
    07. Travanj 2017. 18:28

Meni moja isto sve u trudnicku pise. Danas smo dobili i slikicu u 4d... 
    Da kontrola za 2tjedna, jer sam u prosloj trudnoci se u 18tj skroz otvorila i imala spontani. Tako da smo sada oprezni s obzirom da se blizi taj 18tjedan. Ako za 2tjedna budem otvorena ici cu na serklaž

violeta1
    07. Travanj 2017. 19:09

Barbs, bitno da je sve u redu. Vjerujem doktoru i uvijek me bas nasmije. A i jedva cekam iduci pregled da nam i tajo bebaca vidi. 
    Senoritakova, nadam se da ce biti sve u redu. Sretno.

Belle84
    07. Travanj 2017. 19:30

Evo mene s pregleda, sve je super, vidjeli smo nogice i rucice i sve ❤ jedino mi je tlak povisen, to me malo brine, odnosno ginekologica je zabrinuta, prosli put mi je bio savrsen a sad povisen, mozda je od uzbudjenosti

barbs
    07. Travanj 2017. 19:42

Senoritakova:  Aha... Nisam znala... Ma bit će sve u redu!!!  Uvijek je dobro biti oprezniji! I moja prijateljica u Njemačkoj je rekla kako je svaka 2 tjedna bila naručena za pregled (bez njenoj zahtjeva) i na kraju je ginekolog bio iznenađen što je zatražila preglede jednom mjesečno (ona ima malo dijete od 8 mjeseci, pa je malo teško s njime pošto muž često izbiva od kuće radi posla).
    Violeta, to je najbitnije!   Ja ću pitati ako na slijedeći pregled može i tata doći, pa da se dogovorimo za popodnevni termin jer on radi ujutro.
    Belle, baš mi je drago! Eto, vidiš da je sve bilo u redu!  Što se tlaka tiče moguće da je od uzbuđenja. Ja inače imam nešto niži tlak i kad sam išla na prošli pregled mi je bio visok. Pitala me sestra ako sam pješačila, a ja se parkirala na 5 min od ordinacije.  Očito je bilo od uzbuđenja i jer sam taman naletila na prijatelja od dečka koji nije znao za trudnoću, pa kao: ponašaj se normalno - stav! 

wanttobemom
    07. Travanj 2017. 20:05

Dragy

Evo i moje slikice trbuha. Bome se izbacio dobro za ovaj tjedan

Ajme kak se lijepo vidi. Pa kak meni nije takav. Sad cu se i zabrinut 

dzenny
    07. Travanj 2017. 20:42

Belle84

Evo mene s pregleda, sve je super, vidjeli smo nogice i rucice i sve ❤ jedino mi je tlak povisen, to me malo brine, odnosno ginekologica je zabrinuta, prosli put mi je bio savrsen a sad povisen, mozda je od uzbudjenosti

nemoj da te tlak brine,ja isto imam nizi tlak,ali prvi put kad sam otisla na ultrazvuk imala sam bas visok tlak,sto je sve bilo od uzbudjenja kada sam vidjela tu malu mrvicu  poslije je bilo sve normalno,,  zato uzivaj u trudnoci  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.