E da krenulo je! A to su cari trudnoce! Meni je najbolje od svega sto se mogu najesti, a da se ne kuzi jer ionako imam trbuh 😁. Ne moram raskopcavati hlace jer ionako nosim trudnicke. Bas extra 😉
U prvoj trudnoci sam pojela vocnjak jabuka, moj sin je zelio samo jabuke. Ova beba sad zeli tost, pizzu, peciva...jedino zdravo i lagano je grcka salata. 😁
Zato sam uvjerena da je curica! 😊
Ja sam dojila malog do 2ipol godine i u tom periodu prosli smo kroz 3 sezone jagoda. Mlatila sam ih kao blesava (obozavam, jedino tresnje i lubenica su mi milije) i sve pet...ali pazim gdje kupujem. Sad jedem grcke jer nema domacih, na pazaru si kupim. Fine su i gustam....a u kauflanda ih jutros gledam kakve su da mi ih mukte daju ne bih.
žena-majka-carica:)
nejdem vise nikad u sumu!!! nikad nikad nikad
usrala sam se straha!!! za sebe, bebu i psa!!
skoro sam stala na poskoka!
u sek sam dosla kuci!!
Vidim curke da pisete o hrani..ja sam na pocetku imala uzaasnu zelju za pastetom argeta pikant,pa kebab,pizza,kfc..sve uzasno ne zdravo..inace prije trudnoce sam jela bas dosta zdravo i onda mi odjednom dosla ubitacna zelja za tim glupostima..valjda jer ih dugoo prije nisam jela..ali prosla me ta faza hvala bogu i sad mi se to sve uzasno gadi..sad me hvata zelja za jagodama,ananasom-to pojedem jedan u dva dana..haha..,sladoledom i sve zdravo me privlaci,nadam se da bude tako do kraja..hehe
I_Me, izbjegavaj šume!!! Ni meni danas nije bilo svejedno kad smo dragi i ja s psom išli kroz šumu... Držat ću se mora!
Ana, isto tako i ja! Prije trudnoće sam jako pazila na to da ne jedem fast food hranu niti previše čipseva i slatko, ali jednostavno trenutno ne mogu protiv toga! Mada se trudim da mi to ne pređe u naviku, pa da se svaki dan time prežderavam!
joj ja sam idiot sto se cipsa tice…bilo koji bilo kada samo daj!!!.
ali… izgleda da bebac jako dobro zna sta valja i ne valja… u ovih 16 tt mozda sam pojela jednu il dvije vrecice… nejde mi, ne pase uopce… al ga imam kod kuce… da se nadje… ako dodje zelja
Uf ja opet cips nikako. Pojedem ga kad idemo na rodendane ili tak negdje. Ovak vise jedem slatko ili onaj tip top. Eto vagala sam se danas i u 2 dana nisam nista dobila. Malo manje slatko papam. To mi i inace mana.
Svaka čast, Violeta Moram se na tebe ugledati
Ja tamanim slatko više nego prije trudnoće...
Curke, jeste bila na onom ranom kombiniranom probiru? Ja razmisljam jos dal da idem ili ne..:
ja odbila. Ionako ne bih imala srca ništa poduzet, pa čemu.
I_me, prvo krpelj pa sad ovo.....drž' se ti asfalta
žena-majka-carica:)
Ja isto odbila. To je moje dijete, kakvo god da jest, jedva cekam da mi dodje. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji