Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    08. Travanj 2017. 12:19

E da krenulo je! A to su cari trudnoce! Meni je najbolje od svega sto se mogu najesti, a da se ne kuzi jer ionako imam trbuh 😁. Ne moram raskopcavati hlace jer ionako nosim trudnicke. Bas extra 😉
    U prvoj trudnoci sam pojela vocnjak jabuka, moj sin je zelio samo jabuke. Ova beba sad zeli tost, pizzu, peciva...jedino zdravo i lagano je grcka salata. 😁
    Zato sam uvjerena da je curica! 😊

treca_sreca
    08. Travanj 2017. 12:22

Ja sam dojila malog do 2ipol godine i u tom periodu prosli smo kroz 3 sezone jagoda. Mlatila sam ih kao blesava (obozavam, jedino tresnje i lubenica su mi milije) i sve pet...ali pazim gdje kupujem. Sad jedem grcke jer nema domacih, na pazaru si kupim. Fine su i gustam....a u kauflanda ih jutros gledam kakve su da mi ih mukte daju ne bih.

žena-majka-carica:)

I_me
    08. Travanj 2017. 13:47

nejdem vise nikad u sumu!!! nikad nikad nikad 
    usrala sam se straha!!! za sebe, bebu i psa!!
    skoro sam stala na poskoka! 
    u sek sam dosla kuci!!

Nina2512
    08. Travanj 2017. 13:57

Vidim curke da pisete o hrani..ja sam na pocetku imala uzaasnu zelju za pastetom argeta pikant,pa kebab,pizza,kfc..sve uzasno ne zdravo..inace prije trudnoce sam jela bas dosta zdravo i onda mi odjednom dosla ubitacna zelja za tim glupostima..valjda jer ih dugoo prije nisam jela..ali prosla me ta faza hvala bogu i sad mi se to sve uzasno gadi..sad me hvata zelja za jagodama,ananasom-to pojedem jedan u dva dana..haha..,sladoledom i sve zdravo me privlaci,nadam se da bude tako do kraja..hehe

barbs
    08. Travanj 2017. 14:11

I_Me, izbjegavaj šume!!!  Ni meni danas nije bilo svejedno kad smo dragi i ja s psom išli kroz šumu... Držat ću se mora!
    Ana, isto tako i ja! Prije trudnoće sam jako pazila na to da ne jedem fast food hranu niti previše čipseva i slatko, ali jednostavno trenutno ne mogu protiv toga!  Mada se trudim da mi to ne pređe u naviku, pa da se svaki dan time prežderavam! 

violeta1
    08. Travanj 2017. 17:24

I_me

joj ja sam idiot sto se cipsa tice…bilo koji bilo kada samo daj!!!.
    ali… izgleda da bebac jako dobro zna sta valja i ne valja… u ovih 16 tt mozda sam pojela jednu il dvije vrecice… nejde mi, ne pase uopce… al ga imam kod kuce… da se nadje… ako dodje zelja

Uf ja opet cips nikako. Pojedem ga kad idemo na rodendane ili tak negdje. Ovak vise jedem slatko ili onaj tip top. Eto vagala sam se danas i u 2 dana nisam nista dobila. Malo manje slatko papam. To mi i inace mana.

barbs
    08. Travanj 2017. 19:50

Svaka čast, Violeta  Moram se na tebe ugledati  Ja tamanim slatko više nego prije trudnoće... 

Belle84
    08. Travanj 2017. 20:26

Curke, jeste bila na onom ranom kombiniranom probiru?  Ja razmisljam jos dal da idem ili ne..:

treca_sreca
    08. Travanj 2017. 22:53

ja odbila. Ionako ne bih imala srca ništa poduzet, pa čemu.
    I_me, prvo krpelj pa sad ovo.....drž' se ti asfalta

žena-majka-carica:)

• M@lena
    09. Travanj 2017. 06:26

Ja isto odbila. To je moje dijete, kakvo god da jest, jedva cekam da mi dodje. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.