Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    07. Travanj 2017. 16:59

Senoritakova, jel ides kod socijalnog ginekologa ili? Meni moj nije nista mjerio. 
    Dragy lijeo trbuscic 😊
    Ja sam danas malo manje papala tj.manje slatkog i stomacic mi nije napuhnit hehe...

Dragy
    07. Travanj 2017. 17:03

Ja sam dosta mrsava i vjezbala sam aktivno prije trudnoce tako da mi se svaki pomak jakooo primjeti. Jutros sam iskusila i prvu nemogucnost zakopcavanja hlaca, istina bile su krutoga, nerastezljivog materija pa i zbog toga ali jednostavno nisu isle preko trbuha. Traperice jos mogu, mada malo stezu trbuh...no izdrzat cu jos koji tjedan dok mi dodju trudnicke hlace 

Senoritakova
    07. Travanj 2017. 17:13

Kod privatnog idem, mozda ti je i izmjerio a nije rekao. Moja bas prica sve sta radi, a ultrazvuk je trajao nekih 15 min

Nina2512
    07. Travanj 2017. 17:15

Cure je li koja od vas uzimala/uzima utrogestane?do kojeg tj trudnoce bi se to kao trebalo koristiti?meni vec uzasno idu na zivce i mislim da mi je zlo cak malo i od njih..uzas..

Aurora1611
    07. Travanj 2017. 17:20

Evo me curke pala sam 😭😭 vozila 45 minuta i pred kraj nisam vidjela znak i srusi me a toliko sam se trudila i takvu tremu prezivjela 😥 ali nema veze veselim se sto cu iducu srijedu vidjeti svoju bebicu na ultrazvuku i saznati spol 😍

• M@lena
    07. Travanj 2017. 17:26

Kiki156

Dobrodosle nove curke! 😊
    Barbs, moram te pitati to za tjedne, kazes da ces iduci tjedan biti u 16 tjednu, ali po potpisu ti pise da si 15+4, dakle ti si sada u 16 tjednu, a iduci ces biti u 17. Bar ja to tako gledam, ili sam u krivu? Help! 😅

Kiki ti si u pravu. 15+4 znaci da je 16.tj trudnoce u tijeku. Ja sam 16+1, znaci usla u 17. tj. 😊

• M@lena
    07. Travanj 2017. 17:30

violeta1

Senoritakova, jel ides kod socijalnog ginekologa ili? Meni moj nije nista mjerio.
    Dragy lijeo trbuscic 😊
    Ja sam danas malo manje papala tj.manje slatkog i stomacic mi nijenapuhnit hehe…

Svaki dr ima drugaciji nacin rada. Vjerujem da je mjerio ali da nista nije spominjao. Jel ti dao papir s pregleda? Ja uvijek inzistiram da mi sve govori sto radi i dr mi jos da papir sa svime sto je rekla i slicicama uzv-a zaklemanim za papir. 😊

Kiki156
    07. Travanj 2017. 17:41

M@lena hvala ti, i bolje da smo u tjednu vise, mene barem to veseli! ☺️
    Ana2711 ja sam pila i jos pijem utrogestane, odnosno nisam pila nego stavljala vaginalno 3x2. Stavljala sam ih  zbog hematoma, a nakon 12 tjedna sam pocela piti samo da zavrsim kutiju koju imam i da postupno smanjim jer ne smijes naglo stati. Pila sam prvo 2x2 i sada 1x2 dok ne potrosim. Pitaj gina mozes li stavljati vaginalno jer onda nema nuspojava poput mucnine, spavanja i sl, a i savjetuju da je bolje vaginalno jer su blize maternici. Ali mogu se i piti naravno. 
    Aurora1611 citam tvoj post i nikako da shvatim 😂 Prvo sam mislila da si pala na pod, pa da te auto pokupio i evo iz trece skuzila da si isla na vozacki! 😂😂😂😂 eto, gledajuci iz moje perspektive ove opcije na koje sam prvo pomislila su svakako gore od pada vozackog. Ne brini, polozit ces, vole oni rusit samo nas to kosta ali drugi put polazes!

Kiki156
    07. Travanj 2017. 17:43

E a meni su mjerili sve to uz nuhalni nabor u 13.tjednu, sad na zadnjem pregledu i sve mi je govorila sto radi. Btw Senoritakova super da je dobro proslo! ❤ i danas u 18 jos netko ide ako se ne varam, pa sretno! 😊

dzenny
    07. Travanj 2017. 17:56

Dragy

Evo i moje slikice trbuha. Bome se izbacio dobro za ovaj tjedan

jaaoo dragy,slika je premedena..
    pa u mn je toliki sa 15tt.. skroz malo se primjeti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.