Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anna_bella
    09. Travanj 2017. 08:01

Jutro cure ☉☉ 
    Kako ste danas? Mene muci nesanica, pa se od 5 setam po kuci kao zombi. 
    Puno pisete, pa mi ovo dode kao lektira kad imam vremena :) 
    Slike trbuha su mi prekrasne, jedva cekam da se i meni tako lijepo zaokruzi, pa da ga ponosno setam. 
    Ja sam si ipak nabavila one narukvice protiv mucnine i napokon jedem sve. Kupila sam si kutiju bananka sinoc i potamanila sam pola 🙈
    Kavu pijem samo jednu ujutro i to sa puno mlijeka, jer nema sanse da funkcioniram bez toga, a na jagode sam alergicna, pa cekam lubenice da se najedem nekog finog voca :)
    Sutra idem po nalaze pape, briseva i hpv tipizacije i uzasno sam u strahu kakvi ce nalazi biti. Nadam se samo da nalazi nisu gori nego sto su bili prosli puta. 
    Treca sreca, kada ti se trbuh vidio u ovoj trecoj trudnoci i kada si osjetila bebaca? Kazu da sa svakom trudnocom to dolazi sve ranije, a ja sam uzasno nestrpljiva ☺. 

wanttobemom
    09. Travanj 2017. 10:38

Cure moje sto koristite umjesto kapi za nos? Postoji li nekakav prirodni pripravak da ga mogu odčepiti. Ludim. Neka prehlada me uhvatila i nos mi je u kaosu zacepljen ali curi lagano ispuhat ne mogu. 
    Treca sreca ti si spominjala da imas problema sa alergijom kako si ti rjesavala svoj nosic

violeta1
    09. Travanj 2017. 11:38

Jutro cure.
    Barbs, trudim se sa slatkim, jer inace cim vise papam odmah kilice gore, pa eto pokusavam se par dana malo dovest u red hehe. Ali zato cappucino od cokolade s mlijekom mmmm sve slatko mi nadomjesti hehe. Sutra cu do grada po trudnicku odjecu pa cu se pocastiti onim tocenim sladoledom. 
    Kako ste danas?
    Meni je super, cim sunce odmah i ja vedrija.

barbs
    09. Travanj 2017. 16:33

Booook, curke!!! 
    Ja sam danas obavila šetnjicu + kavicu na suncu sa prijateljicom koju dugo nisam vidjela.  Kvalitetno jutro... I oprala nekoliko mašina proljetno-ljetne robe...  Sve njegove, naravno...  Svoje još nisam ni krenula.
    Jedva čekam sutra. Idem u lidl kupiti odjeću. 
    Jedva čekam srijedu!!!  PREGLED!!!  Malo me čak i strah... odnosno, nervoza me hvata. Jedva čekam da vidim bebača i da se osiguram da je sve u redu! 
    Wanttobemom, ja koristim oduvijek aquamaris kad mi je nos začepljen i inhaliram se s justovim kapima, tj. s ULJEM 31. Uvijek pomogne... 
    Violeta, svaka ti čast, svejedno!  Tako treba... A bome niti ja, ZA SADA, danas nisam pojela ništa slatko....  I nikakve grickalice... 
    Baš sam se vagala... Ako je vaga točna, od zadnjem pregleda (8.3.) sam dobila +1kg... Ali sumnjam... Kućne vage lažu! 
    Bome je i mene to sunce opičilo i oraspoložilo.  Sinoć sam bila sa prijateljicama vani. U 12.30 sam došla doma i imala sam osjećaj kao da sam cijelu noć bila vani + pila...  Ali me šetnjica i kavica i sunce dovelo u red. 

barbs
    09. Travanj 2017. 16:34

E, da, sretno curke koje sutra imaju pregled!! 
    Javite novosti!! 

treca_sreca
    09. Travanj 2017. 18:29

Za odcepit nos aquamaris strong...djeluje. A za ovlazit i higijenu svakodnevnu ide classic verzija. Inace ja i inhaliram s raznim biljnim cajevima od mb travara. Ali ja sam tezi slucaj sta se tice disnih i alergija..
    Anabella tako negdje kao sto si ti sad mi se poceo definirat...a u prvoj T tek iza 17tj...a osjetila kao ribicu pred koji tjedan...ne sigurno prije 10og....strpi se jos malo.
    Sutra cure pohod na LIDL  ja cu si alarm navit ko za posal!

žena-majka-carica:)

Belle84
    09. Travanj 2017. 21:23

Sutra se dizem rano i pravac Lidl 😂😂

Dragy
    09. Travanj 2017. 22:48

Helooou cure! Evo i mene da se javim. Ja sam danas cijeli dan na nogama i tako sam umorna, spavat cu kao beba 
    Jucer i danas osjecam maternicu kao kada trebam dobiti, ne boli me nego je samo neugodno jer osjecam nesto, a to povezujem s M i ne svidja mi se. Da je bar drugacije pa da me psihicki ne zamara. Vjerojatno se maternica ovih dana malo proteze pa zato...
    Laku noc!

wanttobemom
    10. Travanj 2017. 07:12

Treca sreca, barbs kupila sam aqua maris strong ali meni to samo kratko pomogne i opet mi se začepi  hvala Bogu mogla sam spavati jednu nosnicu sam odčepila. Baš me muči. Ne znam jel prehlada ili alergija. Nikad me alergija nije ovako rano hvatala. Tek tamo kad ambrozija krene kraj 8 mj.

wanttobemom
    10. Travanj 2017. 07:28

Cure koje ste već doma na bolovanju. Da li vam je doktor ponudio bolovanje ili ste same tražile? Ja u četvrtak imam prvi pregled. Jedva čekam i nadam se da ću moći na bolovanje jer mi je ujutro muka strašno i sa nagonom na povraćanje. Svako jutro razmišljam ići na posao ili ne. Nešto strašno. Tijekom dana mi bude mučno ali ne povraćam. Ujutro je najgore.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.