Ja danas u 18h imam pregled, danas sam 10+3, nadam se da je sve ok. 🙏
Treca_sreca, i ja sam krenula na balayage
Aurora, sretno! Javi kako je prošlo!
Dobro došle, nove cure!
Ja sam slijedeći tjedan u 16om tj... vidjet ćemo ako se vidi spol!
Ivana, samo pozitivnoooo!!!
Belle, javi kako je prošlo!
Autora sretnoo 😊
Ivana, samo se opusti i uzivaj. Bit ce sve u redu.
Rita, ja sam saznala 15tt, ili jucer spol djeteta 😊
Jooj suuper ii jeli decko ili cura? Neznam jesi vec pisala ne mogu sve pohvatat 😊
Decko nam stize 😊😊
Ja danas u 18h imam pregled, danas sam 10+3, nadam se da je sve ok. 🙏
Ma bit ce sve ok.. vidjet ces rukice nogice, kako se mice 😊😊
Autora sretnoo 😊
Jooj suuper ii jeli decko ili cura? Neznam jesi vec pisala ne mogu sve pohvatat 😊
Decko nam stize 😊😊
Cestitaaam 😀
Nove curke dobrodosle! 😊
Belle sretno, pozitivaaaa! Znam da je strah velik ali moramo misliti pozitivno! 😉
Aurora sretno! 😊
Ja sam bila na pregledu 13+5 tt i tad mi je rekla da je, prema onom sto vidi, curica ali da moramo jos pricekati da budemo sigurni. Mislite da bi se vidjelo da je pisonja??? ☺ ja stalno mislim na djevojcicu, cak se i obracam-- njoj 😁, no naravno najvaznije mi je da je zivo i zdravo.
Dobrodosle nove curke! 😊
Barbs, moram te pitati to za tjedne, kazes da ces iduci tjedan biti u 16 tjednu, ali po potpisu ti pise da si 15+4, dakle ti si sada u 16 tjednu, a iduci ces biti u 17. Bar ja to tako gledam, ili sam u krivu? Help! 😅
Autora sretnoo 😊
Decko nam stize 😊😊
Cestitaaam 😀
Hvala 😊😋😋😋
Hej cure, evo mene s pregleda. Sve se super, danas smo mjerili promjer glave, trbuha i bedrene kosti. Beba raste i igra se stalno.. rukama je sakrila oči...prelijepo nesta... i tata je bio na ultrazvuku i odusevljen je.. dokt. nece jos spol da govori jer kaze nije sigurna. Idući puta ćemo to saznati... za 2 tjedna kontrola
Sortiraj odgovore
Najstariji