Predivni su vam trbuščići cure moje drage moj se jos ni ne nazire hehe. Iako imam malo trbuscic nije mi skroz ravan 162 cm sam visoka i 51 kg imala prije mj dana kad sam se vagala . Napuše se kad jedem haha nadam se da cu skuziti kad bude narasla bebica. Super vam je ova ideja za slikanje :D morati cu ju ukrasti. Kad su vam poceli rasti trbuscici u kojem tjednu ste primjetile
Kreni i ti sa slikanjem, malo po malo!
Ja sam nakon 12. tjedna primijetila.... tada sam se počela i slikati... Ne toliko po slici nego po odjeći...
Koliko ste vi napisale svega 😊 slikice mi se jako sviđaju, lakse je nama koje jos nemamo trbuh pratiti kako raste
Što se imena tice za curu imam hrpetinu ideja ali decko je zapeo za Miu a meni bas i nije visoko na listi, a ako bude decko mislim da nece imati ime dok se ne rodi jer nemam ideja 😄
Ja se zadnjih par dana uopće ne osjećam trudno, vec se brinem da li je sve u redu, nisam ni imala mucnine ali nekako mi je bilo teško, sad nezz jel sam se navikla ili šta je u pitanju
Mene zanima sta radite sa kosom vi koje ste se prije trudnoce farbale? Ja sam skroz u plavo,tj.sivo isla i sad vec imam izrast koliko sam trudna a doktor kaže da je to teska kemija cak i pramenovi i da cekam do 20.tj.. Mislila sam negdje u 13.ili 14.tj.sama sa blagom bojom malo samo izrast obojati.. Što mislite?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja sutra imam pregled u 18h, bas sam nervozna. Na prvom pregledu je sve bilo ok al svejedno se bojim sutra, ipak su prosla 4 tjedna odonda. Sad sam 10+3
Joooj blago ti se. Moj pregled je tek za 2 tjedna! A ja sam toliko nestrpljiva! Misli pozitivno i bit ce dobro! Javi se s izvjestajem! 😊
Lemon, ja se ne farbam tako da ti stvarno ne mogu dati pravi savjet, a istina da je to kemija i da potencijalno steti i tebi i bebi. Znam zene koje u trudnoci nisu ni nokte lakirale iz istog razloga. Mozda koja od cura bude imala iskustva s tim...
Meni je frizerka rekla da boje vise nisu ono sto su bile, da su ove nove boje bez amonijaka. Osobno znam dvije tri osobe (ukljucujuci i moju sestru) koje su se farbale u trudnoci. Ja cu ipak pricekati jos koji tjedan da izadjem iz prvog tromjesecja.
Jutro cure !!
Hajde tko je za [__]>
Bojala sam se i u prvoj tr i u ovoj cu frizer sam .. Samo izbjegavam reda radi prvo tromjesecje .. Pofarbala sam barem stotinu trudnica a o tome nikad cula da je ikome nastetilo.. Beba je zasticena.. A uostalom imate boje na Bio bazi ili bez amonijaka
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bas sam nasla neku u dmu bio boju pa cu nju kupiti, i svašta drugo koristimo od kozmetike na sta ne možemo utjecati i na svaki sastojak paziti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bas sam nasla neku u dmu bio boju pa cu nju kupiti, i svašta drugo koristimo od kozmetike na sta ne možemo utjecati i na svaki sastojak paziti
Upravo tako svasta ima u puderu kremi za lice pa nas to ne dira a boja je tabu tema ...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroooo :D :D
Ja se inače ne farbam često. Farbat ću se krajem mjeseca jer imam dodjelu diplome, a i vjenčanje slijedeći mjesec, pa ne želim izgledati zapušteno. Rekla je frizerka da se cure do poroda znaju farbati. Ja ću to sada riješiti i onda ništa do poroda. Ionako sam se zadnji put farbala prije 4 mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji