Jutro cure!
Popijem kavu ujutro.
Meni je ovaj tjedan na meniju sladoled. Prosli tj su bili gumeni bombomi (oni kiseli) pa pasteta koju nikad ne jedem argeta pikant... 😁 drzi me par dana i to je to.
P.s. cekam breskvee i nektarine... o njima razmisljam od kas sam trudna 😁 i ful mi se tartar jede al siro o meso strogo zabranjeno 😭
Curke, jel pijete kavu u trudnoci? Tj.jeste li ju potpuno izbacili ili smanjili?
Pijem kavu s mlijekom ujutro uvijek i poslijepodne nekad. Mislim da dvije normalne salice dnevno nece stetiti. Pila sam isto i u prvoj trudnoci i, Bogu hvala, sve je ok.
Jutro curke :D
Pijem bijelu kavu
Treca_Sreca, mene često hvatatu faze… Eto, baš jučer se pojavila faza: ŽELIM JAGODE. Mislim da si ih idem kupiti
Barbs oprezno s jagodama! Ja ih naprosto OBOZAVAM! No doktorica me spustila na zemlju rekavsi da ove prve ne kupujem niposto. Da su one sve samo nisu jagode, spricaju se valjda naveliko. Pricekat cu da dodju domace, uvozne mi ne pada na pamet.
Malena , moj muz je cuo da ne valja jagode u trudnoci pa sam ja i pricala s doktorom i kaze da sve se treba jesti. Tako da i ja cekam sve domace.
Cure, prije sam pila sve kave a sad samo cappucino od cokolade ili u kaff nekad kavu s mlijekom (to sam cak 3 puta narucila) ostale mi ne odgovaraju.
Dojilje ih ne bi smjele nikako! Kad sam rodila svog deckica bio je 5.mj taman vrijeme najljepsih jagoda i nisam ih smjela jesti jer sam dojila i jer su prve na listi alergena. U trudnoci da, samo umjereno i provjereno! 😊
Jutro curke :D
Pijem bijelu kavu
Treca_Sreca, mene često hvatatu faze… Eto, baš jučer se pojavila faza: ŽELIM JAGODE. Mislim da si ih idem kupiti
Barbs oprezno s jagodama! Ja ih naprosto OBOZAVAM! No doktorica me spustila na zemlju rekavsi da ove prve ne kupujem niposto. Da su one sve samo nisu jagode, spricaju se valjda naveliko. Pricekat cu da dodju domace, uvozne mi ne pada na pamet.
HVALA na obavijesti!!!
Na moju žalost, ali očito na sreću, nisu bili u trgovini Ali očito se pokazalo kao pozitivno!
Moram vidjeti kod koga naći domaće.
Što se kave tiče, mene je dragi plašio sa svakakvim pričala o kavi... Na kraju sam smanjila dozu kave i povečala dozu mlijeka, pa to ispadne bijela kava. Često me uhvati želja i za kavom. Danima ju znam ne piti, a onda nekoliko dana za redom me traži. I moja je prijateljica kroz cijelu trudnoću pila kavu i eto - ima zdravog sinčića već 8 mjeseci.
A mene je stvarno svašta hvatalo! Cheesburger iz posebnog fast fooda, mamina pizza, mamina pita krumpiruša, tost, jagode, sladoled, šlag (sladoled iz djetinjstva), musaka, lazanje, pomfrit, burek s mesom... Iiiimaaaaa toga... Vjerojatno sam nešto zaboravila.
Nažalost, obožavam i gljive, ALI u trudnoći su mi jako počele škoditi i izubjegavam ih. Bananu ne jedem otkad sam se 2 puta od nje ispovračala. A obožavam bananuuuuuuuuuuuuuuuu
ja bi u mcdonalds
AHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Znala sam šta sam zaboravila!!!
Dobra si!
I moja prijateljica je rekla da je često išla u mcd. To je bilo jače od nje!!!
Ah, da, zaboravila sam i želja za čipsom!!! I za paštetu me često hvata!
Jedino zdravo što je bebač zahtjevao su bile: JAGODE!!!!
joj ja sam idiot sto se cipsa tice...bilo koji bilo kada samo daj!!!.
ali... izgleda da bebac jako dobro zna sta valja i ne valja... u ovih 16 tt mozda sam pojela jednu il dvije vrecice... nejde mi, ne pase uopce... al ga imam kod kuce... da se nadje... ako dodje zelja
Sortiraj odgovore
Najstariji