Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Travanj 2017. 09:46

Glede farbanja, ja trenutno imam balayage što je jako zahvalno - prijelaz je postepen tako da može biti bilo gdje na glavi. Zato se ne žurim pituravat, jedino se uželim malo osvježit tamo pred ljeto...jer ipak boja izgubi skroz sjaj i požuti ružno..
    Inače prvu trudnoću se nisam farbala da izbjegnem kemikalije, tako da sam imala klasičan ružni izrast (ne balayage) koji je do kraja trudnoće došao negdje na pol glave....tako da sam imala kao ombre na glavi, mada još to nije postojalo kao stil

Onda kad sam rodila puštala sam, dok nije prešla crta ispod brade - tad sam ju skratila da nisam u dvi boje (inače uvijek imam kosu do ramena) i onda se nakon toga nisam pituravala xy godina (nego sam iskoristila to da pustim malo kosu da se odmori od dugogodišnjeg tretiranja kemikalijama)
    Tek sam se evo lani opet počela pituravat, nakon x godina pauze.

žena-majka-carica:)

• Rita1811
    07. Travanj 2017. 10:13

Jutroo cure.. kak ste? :) zanima me jel mozda vec znate spol djeteta i kad ste saznale? Ja idem u ponedjeljak na pregled i tad ce biti 14+2 pa se taako nadam da ce se moci vidjeti spol.. neki kazu da se vidi vec od 12-og tjedna 😀

• ivanavanda1205
    07. Travanj 2017. 10:31

Ciao curke. Ja sam nakon dugo vremena spontano ostala trudna. Imam sve simptome po testu i zadnjoj mengi 5 tjedana, čekam 19.4. za UZV da vidimo da li kuca srce, užasno me strah hoće li kucati neće.... pa tražim utjehu tu. Hvala puno :*

Aurora1611
    07. Travanj 2017. 10:39

Bok curke nije me bilo jucer haha evo sad strijepim idem na polaganje vozackog xD Ivana nemoj se brinuti, sigurno ce biti sve u redu moras u to vjerovati zna bebac da ga volis 😚

• Rita1811
    07. Travanj 2017. 10:42

IvanaDržaić

Ciao curke. Ja sam nakon dugo vremena spontano ostala trudna. Imam sve simptome po testu i zadnjoj mengi 5 tjedana, čekam 19.4. za UZV da vidimo da li kuca srce, užasno me strah hoće li kucati neće…. pa tražim utjehu tu. Hvala puno :*

Naravno da hoce, bit ce sve ok 😊

• Rita1811
    07. Travanj 2017. 10:43

Aurora1611

Bok curke nije me bilo jucer haha evo sad strijepim idem na polaganje vozackog xD Ivana nemoj se brinuti, sigurno ce biti sve u redu moras u to vjerovati zna bebac da ga volis 😚

Sretno aurora 😊😊

violeta1
    07. Travanj 2017. 11:21

Autora sretnoo 😊
    Ivana, samo se opusti i uzivaj. Bit ce sve u redu.
    Rita, ja sam saznala 15tt, ili jucer spol djeteta 😊

violeta1
    07. Travanj 2017. 11:24

I sto se tice fabanja, ja sam isla prosli mj. Izrast mi je bojala u moju boju, a pri vrhovima plavu i izvlacila sive pramenove. Ponasam se normalno i radim sve kao da nisam trudna. Malo se vise pazim jedino pri fizickim poslovima jer se brzo umaram. 

• Rita1811
    07. Travanj 2017. 11:52

violeta1

Autora sretnoo 😊
    Ivana, samo se opusti i uzivaj. Bit ce sve u redu.
    Rita, ja sam saznala 15tt, ili jucer spol djeteta 😊

Jooj suuper ii jeli decko ili cura? Neznam jesi vec pisala ne mogu sve pohvatat 😊

treca_sreca
    07. Travanj 2017. 12:36

Rita1811

Jutroo cure.. kak ste? :) zanima me jel mozda vec znate spol djeteta i kad ste saznale? Ja idem u ponedjeljak na pregled i tad ce biti 14+2 pa se taako nadam da ce se moci vidjeti spol.. neki kazu da se vidi vec od 12-og tjedna 😀

Samo pišo se može vidit u tako ranom stadiju, tj muškić
    Za curu se mora čekati i do 20.tj da se potvrdi da zbilja nema visuljak iliti pišulinca

IvanaD, opusti se...zašto ne bi kucalo? Ne biti negativna

Aurora, sretno!!

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.