Glede farbanja, ja trenutno imam balayage što je jako zahvalno - prijelaz je postepen tako da može biti bilo gdje na glavi. Zato se ne žurim pituravat, jedino se uželim malo osvježit tamo pred ljeto...jer ipak boja izgubi skroz sjaj i požuti ružno..
Inače prvu trudnoću se nisam farbala da izbjegnem kemikalije, tako da sam imala klasičan ružni izrast (ne balayage) koji je do kraja trudnoće došao negdje na pol glave....tako da sam imala kao ombre na glavi, mada još to nije postojalo kao stil
Onda kad sam rodila puštala sam, dok nije prešla crta ispod brade - tad sam ju skratila da nisam u dvi boje (inače uvijek imam kosu do ramena) i onda se nakon toga nisam pituravala xy godina (nego sam iskoristila to da pustim malo kosu da se odmori od dugogodišnjeg tretiranja kemikalijama)
Tek sam se evo lani opet počela pituravat, nakon x godina pauze.
žena-majka-carica:)
Jutroo cure.. kak ste? :) zanima me jel mozda vec znate spol djeteta i kad ste saznale? Ja idem u ponedjeljak na pregled i tad ce biti 14+2 pa se taako nadam da ce se moci vidjeti spol.. neki kazu da se vidi vec od 12-og tjedna 😀
Ciao curke. Ja sam nakon dugo vremena spontano ostala trudna. Imam sve simptome po testu i zadnjoj mengi 5 tjedana, čekam 19.4. za UZV da vidimo da li kuca srce, užasno me strah hoće li kucati neće.... pa tražim utjehu tu. Hvala puno :*
Bok curke nije me bilo jucer haha evo sad strijepim idem na polaganje vozackog xD Ivana nemoj se brinuti, sigurno ce biti sve u redu moras u to vjerovati zna bebac da ga volis 😚
Ciao curke. Ja sam nakon dugo vremena spontano ostala trudna. Imam sve simptome po testu i zadnjoj mengi 5 tjedana, čekam 19.4. za UZV da vidimo da li kuca srce, užasno me strah hoće li kucati neće…. pa tražim utjehu tu. Hvala puno :*
Naravno da hoce, bit ce sve ok 😊
Bok curke nije me bilo jucer haha evo sad strijepim idem na polaganje vozackog xD Ivana nemoj se brinuti, sigurno ce biti sve u redu moras u to vjerovati zna bebac da ga volis 😚
Sretno aurora 😊😊
Autora sretnoo 😊
Ivana, samo se opusti i uzivaj. Bit ce sve u redu.
Rita, ja sam saznala 15tt, ili jucer spol djeteta 😊
I sto se tice fabanja, ja sam isla prosli mj. Izrast mi je bojala u moju boju, a pri vrhovima plavu i izvlacila sive pramenove. Ponasam se normalno i radim sve kao da nisam trudna. Malo se vise pazim jedino pri fizickim poslovima jer se brzo umaram.
Autora sretnoo 😊
Ivana, samo se opusti i uzivaj. Bit ce sve u redu.
Rita, ja sam saznala 15tt, ili jucer spol djeteta 😊
Jooj suuper ii jeli decko ili cura? Neznam jesi vec pisala ne mogu sve pohvatat 😊
Jutroo cure.. kak ste? :) zanima me jel mozda vec znate spol djeteta i kad ste saznale? Ja idem u ponedjeljak na pregled i tad ce biti 14+2 pa se taako nadam da ce se moci vidjeti spol.. neki kazu da se vidi vec od 12-og tjedna 😀
Samo pišo se može vidit u tako ranom stadiju, tj muškić
Za curu se mora čekati i do 20.tj da se potvrdi da zbilja nema visuljak iliti pišulinca
IvanaD, opusti se...zašto ne bi kucalo? Ne biti negativna
Aurora, sretno!!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji