Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaxy
    06. Travanj 2017. 13:28

barbs

Ja se večinom trudim slikati prije nego jedem baš jer znam da je najrealnije… a s robom, eeeeee, ko se toga sjeti… hahahaha… jer ponekad ispadne drugačije i radi robe… Da, znam za 14. tj. XD Zato sam i spomenula da sam vjerojatno toga dana jela, ali sada ću pokušati samo ujutro prije obroka.I_Me, predivan trbuh!!!Kako je vama tako zaobljen!?!?!?!?
    Ja nosim sve široko za doma, a kad idem negdje onda stavim trudničke. I ja se radujem ponedjeljku!!!!Čekala sam to otkad sam trudna…

I JA SE RADUJEM PONEDJELJKU

Dragy
    06. Travanj 2017. 14:04

Djevojke prekrasne ste, a trbuscici su preslatki 

• M@lena
    06. Travanj 2017. 14:19

Lijepo mi izgledate! Budem i ja svoju fotku stavila, sam da se fotografiram konacno!
    Jesu se vama rasirili bokovi?! Meni jesu. Imala sam 58 kg i visoka sam 166cm, inace sam stalno vjezbala i cak sam s tom kilazom izgledala mrsavo. A sad su mi se bokovi rasirili naocigled, a trbuh mi je veliki i formiran prema naprijed, zasad nema slaufica ili se ne primjete zbog trbuha... 😁

treca_sreca
    06. Travanj 2017. 14:55

Moji nisu još, tj ako i jesu to je minimalno - da se ne kuži.
    Jedva čekam da se još malo rašire, inače imam takvu građu da nemam bokova, pa mi to baš dobro dođe
    Ali par mjeseci nakon poroda vrate se kosti opet na staro, šteta

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    06. Travanj 2017. 15:38

Zenskee trbuscici su mraaak  Slatke ste ♡

Mnogo pisete ja nemam vremena sve pohvatati

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    06. Travanj 2017. 16:22

Ajme curke ne mogu pohvatat sve! 😂 Super vam napreduju trbuscici, ja svoj nisam slikala ali nekako mi ss cini uvijek isti, stoji napuhan! A mozda bi vidjela razliku da sam slikala...jedino sam skuzila da vise ne mogu zakopcat hlace, kupila nedavno prve trudnicke. 😊 
    Curke koje imaju hematom, imala sam i ja i lezala sam skoro cijelo prvo tromjesecje, skroz do ovog pregleda kad je rekla da mogu krenut pomalo. Meni nije nista iscurilo i skroz se povukao. Koristila utrogestan vaginalno. 
    Ja prvo tromjesecje racunam do kraja 13. Tj a onda pocinje 2. 
    Imena: Vito i Mia 😊
    Frizura, sad brijem jer se bojim ic na depilaciju a inace idem na egipatsku i to mi sve skine s pastom pa sam mirna mjesec dana skoro. Ovako raste ko ludo! Ostavim crtu po sredini. Mislim da ginice nije briga. 
    Nove curke dobrodosle! 😊

barbs
    06. Travanj 2017. 16:26

Malena, vjerujem ti! 
    Curke, očekujemo brzo slikice i vaših trbuščića :D 
    Ja nisam primijetila da mi se bokovi šire...  i ja sam trenirala do prije tjedan dana i onda sam dobila zabranu od dragoga jer ne vjeruje da ne radimo previše teške vježbe, a trenirala sam sa starijim osobama. Jedino što bi mi dozvolilo jest da idem na trudnički trening. 

treca_sreca
    06. Travanj 2017. 16:50

Trudničke vježbe su mi super stvar, ja bih volila isto ići na njih ali imamo samo na dva mjesta u gradu, jedan trudnički klub mi je blizu ali za njega nisam čula dobar feedback, a drugi koji je super navodno - mi je predaleko, pogotovo što ne vozim to mi je baš zafrk.
    A muž me ne može vozikat jer on radi do popodne..

žena-majka-carica:)

Belle84
    06. Travanj 2017. 19:17

Ja sutra imam pregled u 18h, bas sam nervozna. Na prvom pregledu je sve bilo ok al svejedno se bojim sutra, ipak su prosla 4 tjedna odonda. Sad sam 10+3

barbs
    06. Travanj 2017. 19:36

Belle, sretno! U koliko sati imaš?
    Treca_sreca, mislim da ću slijedeći mjesec krenuti na te vježbe.  Ovaj mjesec je strka jer je 6.5. vjenčanje, pa smo u tome sada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.