Martina, držimo ti fige!!!!Nadam se da ćeš za koji dan biti 10000& s nama!!!
Ajoj neke suzice krecu..budemo znali u pon
Vidi se i tebi barbs dobrano! Jedino sto s 14tj pari veci trbuh i (.)(.) nego s 15tj...ali trebalo bi se uvijek u istoj pozi i istom grudnjaku/odjeci, na gladno prije obroka...da bi to bilo 100% ....a kome se da.
Ti jos nosis hlace s obicnom pasicom? Mene smetaju odavna....mislim oko 10tj da sam uskocila u model s tobolcem....i ne mogu vise promislit obicne. Jedva cekam lidl u ponedjeljak
žena-majka-carica:)
evo danas, prije dorucka. Pojela sam samo bananu ujutro
Meni nekak vise vuce na lubenicu...ma divna si😚
I-me nas dvije smo tu negdje datumom a i trbusima se pratimo...bar se meni cini da su nam jednako okrugli. Mashala!
žena-majka-carica:)
Ja se večinom trudim slikati prije nego jedem baš jer znam da je najrealnije... a s robom, eeeeee, ko se toga sjeti... hahahaha... jer ponekad ispadne drugačije i radi robe... Da, znam za 14. tj. XD Zato sam i spomenula da sam vjerojatno toga dana jela, ali sada ću pokušati samo ujutro prije obroka.
I_Me, predivan trbuh!!! Kako je vama tako zaobljen!?!?!?!?
Ja nosim sve široko za doma, a kad idem negdje onda stavim trudničke. I ja se radujem ponedjeljku!!!! Čekala sam to otkad sam trudna...
Kad se gledam ovak imam osjecaj da uopce nemam trbuh a sad kad gledam sliku ogroman je.. 😂 imam jednu jaknu za u sumu,tanku, malo ispod guzice je i do prekjucer mi je bila taman. Jucer sam ju jedva zakopcala. Sto od guzice, sta stomaka i sisa. Bas mi se tijelo mijenja iz dana u dan.
Ja znam filozofirati dragome sa spikom: ma uopće se ne vidi... to mi je jer sam se previše najela...
I čuješ njega: a sigurno nije jer si trudna...
Ja znam filozofirati dragome sa spikom: ma uopće se ne vidi… to mi je jer sam se previše najela…
I čuješ njega: a sigurno nije jer si trudna…
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji