ne znam za vas ali ja u zadnje vrijeme uopce nisam gladna nest.. ne znam dal to ima veze sa ovim vrucinama ( iako jedem pod klimom ).
puno manje jedem nego zadnjih tjedan dva..
najvise pojedem za rucak,tada jedem konkretno..ali dorucak i vecera su mi nektarine manje vise..
Hedgehog, mogla bi i ja nesto iz mcdonalsa.🙄😞.ako pitas za ovu app preko koje ja uredivam slike,ja koristim Baby Story.. meni je bas super.. 😉
Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)
Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉
Jos par strana da vas stignem....nema me pol dana i 15str me cekalo.
koja je cijena molim??
Meni fali madrac, do 400kn bih dala....
u magic baby danas bio neki 480kn pa 15%off ali bzvz pu pjena....a za te pare ovekivala sam vise.
Ovaj mi pari kvalitetan i ak sam skontala negdi je na popustu?
Hvala unaprid na info!!
žena-majka-carica:)
Hedgehog,samo uzivaj 😉 nemoj da ti momorije nestane 😂😁
Treca_sreca,tako je kad ima nas gladni,pa cijeli dan se izazivamo,a stranica se nakupi.. 😁
Evo mene, tko je za mene pitao? Grlo je ok, i dalje bolucka al nemre ni proc oc 4 pastile..
Palacinke-nekom su lose ispale😂😂😂 to se kaze: to tako mora bit/novi recept😜😜
Bila na toj festi, najela se finog odojka i popila casu soka i zbrisala doma, dragi jos dolje s njima..na 20 koraka od naseg bungalova. Nece mi se bit tam, gledam seriju i uzivam u vjetricu😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanchy,jaaa pitala ✌ zaboravila sam da si spomenula da imas festu.. mislila sam da ti se nije sa grlom sta pogorsalo.. bitno je da ide na bolje 😉
Ne ide na gore al nije jos ni proslo..a sad me evo i zgaravica pocela zajebavat..😣
Tnx sto brines...😊
A Mamuka nam se ne javlja, kako je micica?
I Senoritakava, Pupy....cure, kako ste??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji