Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    11. Kolovoz 2017. 21:13

ne znam za vas ali ja u zadnje vrijeme uopce nisam gladna nest.. ne znam dal to ima veze sa ovim vrucinama ( iako jedem pod klimom ).
    puno manje jedem nego zadnjih tjedan dva..
    najvise pojedem za rucak,tada jedem konkretno..ali dorucak i vecera su mi nektarine manje vise..

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 21:16

Hedgehog, mogla bi i ja nesto iz mcdonalsa.🙄😞.ako pitas za ovu app preko koje ja uredivam slike,ja koristim Baby Story.. meni je bas super.. 😉

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 21:27

Hedgehog ja imam npr aplikaciju adorable. 

Barkleys
    11. Kolovoz 2017. 21:28

dzenny - daaaa, jeeeej, idem se sad naslikavat :)

Barkleys
    11. Kolovoz 2017. 21:29

mc_mouse - sve sve ću isprobat :D :D

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 21:32

zelimobebu2701

mc_mouse

Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)

Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉

Jos par strana da vas stignem....nema me pol dana i 15str me cekalo.
    koja je cijena molim??
    Meni fali madrac, do 400kn bih dala....
    u magic baby danas bio neki 480kn pa 15%off ali bzvz pu pjena....a za te pare ovekivala sam vise.
    Ovaj mi pari kvalitetan i ak sam skontala negdi je na popustu?
    Hvala unaprid na info!!

žena-majka-carica:)

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 21:36

Hedgehog,samo uzivaj 😉 nemoj da ti momorije nestane 😂😁
    Treca_sreca,tako je kad ima nas gladni,pa cijeli dan se izazivamo,a stranica se nakupi.. 😁

11. Kolovoz 2017. 21:46

Evo mene, tko je za mene pitao? Grlo je ok, i dalje bolucka al nemre ni proc oc 4 pastile..
    Palacinke-nekom su lose ispale😂😂😂 to se kaze: to tako mora bit/novi recept😜😜
    Bila na toj festi, najela se finog odojka i popila casu soka i zbrisala doma, dragi jos dolje s njima..na 20 koraka od naseg bungalova. Nece mi se bit tam, gledam seriju i uzivam u vjetricu😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 21:56

Sanchy,jaaa pitala ✌ zaboravila sam da si spomenula da imas festu.. mislila sam da ti se nije sa grlom sta pogorsalo.. bitno je da ide na bolje 😉

11. Kolovoz 2017. 22:02

Ne ide na gore al nije jos ni proslo..a sad me evo i zgaravica pocela zajebavat..😣
    Tnx sto brines...😊
    A Mamuka nam se ne javlja, kako je micica? 
    I Senoritakava, Pupy....cure, kako ste??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.