Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    12. Kolovoz 2017. 08:46

Senoritkova drago mi je zbog vas, samo polako, curka je spremna, kilice ce vec nabrati ☺

Mamuka super za malecku, samo neka se oporavi, popunit ce se vec ona ☺
    Mozda sam preskocila negdje, al eto, neznam sta je belly blues?
    Treca sreca inace nisam ljubitelj pastelnih boja, al ova komodica mi je fora bas 🙃

url=https://lilypie.com]

12. Kolovoz 2017. 08:51

Denoritakava super da ste jos u komadu! Samo tako😊
    Treca sreca, bome si ti lijepo popunila komodicu😅 
    Mamuka, sad ce micica nadoknadot brzo ove dane😀
    Kod nas kisa pada (na Pagu) pa danas nista od kupanja...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Natasha555
    12. Kolovoz 2017. 08:53

Jutro cure! I kod nas osvjezilo 
    I meni je jučer tlak bio koma nizak!
    Senoritakova i Pupy- jako mi je drago da ste još 2u1! 
    Treca sreca-  super da se poklipila boja komadića i da je puniš, ja jedva čekam taj dio priprema! Ali još uvijek čekamo taj pod da nam dođe postaviti,  to će po svemu iza 10.9 biti gotovo!

Senoritakova
    12. Kolovoz 2017. 08:56

Hvala svima na podršci od mene i bebice.
    Netko je pitao boli li me sto. Odkad su skinuli šav, 2-3 sata me to bolilo i od tada nista...stvarno nikakvu bolj neosjećam, jedini kad beba lupne jače pa sva poskočim.
    Treca sreca, crp je super sada, od pon do petka(jucer) pao sa 37 na 9 sto je po njima vise nego odlično.
    Da se i ja nadovežem za prehranu. U sobi je klima i stvarno ovo ljeto vrucinu nisam osjetila. Ali vec 7 tjedana ležim u Petrovoj i znam cijeli meni na pamet...i tako mi je sve dojadilo. Uf...jedino se juhi veselim svaki rucak...a ovo ostalo samo promrljam... 
    Sestra mi je došla na par dana u Zg, pa mi sad ona ispunjava želje što bi jela... sinoc mi je iz mc uzela neki maestro burger s piletinom....ajme kako mi je lijepo sjeo... 😬🤤

• Dena1009
    12. Kolovoz 2017. 09:00

Pupy zao mi je zbog bake, zelim tebi i tvojoj obitelji puno snage u ovim trenucima. 

Malo me zbunjuje, posto imamo isti termin, kako to da je tebi danas 37, a meni 36 prema tome sta mi je doktorica upisala?

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    12. Kolovoz 2017. 09:23

Curke drago mi je da su svi jos 2u1! 
    Senoritakova sve ce biti ok, daleko ste dogurale i jos cete izdrzati. Bravo za tebe i malenu! 😊
    Pupy zao mi je zbog bake, drzite se..
    Sretna to je samo ruzan san, ne brini se! 
    Sanjchy drago mi je da ide na bolje!
    Treca sreca dobro je ispala komoda, super da si uzela na kraju!
    Ja sad moram slozit popis svega sto mi fali jer idemo u shopping za bebu i mene, sad je na redu onaj dio za bolnicu i osnovne stvari za bebu jos. Jeste vi vec uzimale pelene ili da s tim jos pricekam dok ne dodemo blize terminu zbog velicine bebe? Da ne kupim premale...ne znam kako idu ti brojevi. 
    I ne znam ako cu ici na carski slucajno dal onda trebam one gace i uloske ili u tom slucaju ne curi nista? 

• sretna
    12. Kolovoz 2017. 09:27

Kiki, krvaris i nakon CR i nakon vaginalnog poroda jer se maternica u svakom slucaju mora procistiti tako da ti trebaju ulosci bez obzora na koji nacin rodila :)
    Pupy, zao mi je za baku..

I_me
    12. Kolovoz 2017. 09:28

jutro cure!
    vidim da smo sve manje vise imale burnu noc...
    ja sam sinoc do 1 u noci peglala stvari za bebu. samo me odjednom pokosio umor,sve sam to pustila na stolu i otisla spavat.
    a nisam oka sklopila.. cijelu noc je vjetar puhao a pas lutao po stanu ( cujem mu nokte po laminatu i plocicama),pa je muz dosao oko 4 iz fusa,pa sam njega cula .. i od onda me toliko pocela boljet lijeva saka, bolit i trnit ( ljevak sam,mozda je povezano sa peglanjem..,nemam pojma...)da sam se ostatak veceri samo vrtila po krevetu i jaukala i nist naspavala..
    sad me ne boli..a ema mi se danas jos nije javila .
    treca sreca -super je komoda
    suncokretice- rodila je u puli
    senoritkova- drzi se i nadam se da cete sto duze ostat 2u1
    pupy- zao mi zbog bake
    mamuka- drago mi je da je malena bolje

dzenny
    12. Kolovoz 2017. 09:37

Jutro !!
    Treca sreca, komodica je prelijepa.. muz i ja danas mislimo krevet i posteljinu da sredjujemo.. sta mislite,da li je to jos rano?? 
    Pupy,zao mi je zbog tvoje bake.. super sto ste jos 2u1,ali ipak ti pomalo ocekivaj,jer ti si medju prvima koja treba roditi.. 😉

Kiki156
    12. Kolovoz 2017. 09:39

Hvala Sretna, nisam imala pojma kako to ide. 😛 
    Jeste razmisljale u cemu cete izac iz bolnice? Hlace mi se cine nezgodne a za haljine ce mozda biti prehladno? 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.