I me meni isto zna trnut ruka, dogada mi se sad u trudnoci, obicno mi trne saka ili samo dio sake. A bebica ce se javiti, meni se isto mali umiri ako sam nervozna ili nemirna zbog necega. Samo se opusti i javit ce se!
Nije rano...bolje dok mozes.
ja od trbuha jedva sad ista obavljam i koliko god sam rano krenula s pripremama sad mi je zao sta nisam JOS RANIJE zavrsila sve!!! Ovo sad je muka ziva...jedva u auto sjednem do ducana a morala bih jos madrac i par stvari...uff
Belly blues - to je valjda kad ti fali trudnoca.....jer ipaj se naviknes 9mj.
Ja sam npr jos par tjedana znala pomazit trbuh...a beba van vec 😂ostane ti navika! Pa ispadne debilno...da ko vidi....a mnogim mamama to se desi.
žena-majka-carica:)
Kiki,i ja sam isto tako razmisljala za izlazak.. definitvno za haljnicu ce biti hladno,mozda ovim prvim curama nece,ali mi koje trebamo krajem septembra 😕 i jos nezz sta i kako..
Treca_sreca,moja kolegica kaze doknje dojila malog (odmah kad se rodio) on se vrti nogicama,ja imam osjeca da me udara u stomaku.. 😊 mislim i mn da ce too puuuuno nedostajati.. 😍
Jeste razmisljale u cemu cete izac iz bolnice? Hlace mi se cine nezgodne a za haljine ce mozda biti prehladno? 🤔
Ja oba puta u hlace ali viskoza elastin taj djir...ne mos u tuti ali gledaj da je sta udobnije. A rodice koje su rodile ljeti su lipo u haljini ljetnoj to je najzgodnije dok temperatura dopusta. Ali tko ce u jesen ne moze racunat na haljinu
Sa prvim sam izasla u tajicama i tunici van,mislim da cu tako.i ovaj put
moja kolegica kaze dok je dojila malog (odmah kad se rodio) on se vrti nogicama,ja imam osjeca da me udara u stomaku.. 😊 mislim i mn da ce too puuuuno nedostajati.. 😍
Je...to ti je to....on se odguruje nogicama u isti taj trbuh mamin...samo s druge strane. Vidjet ces uskoro i sama...divan je to osjecaj. Oni tako mali kad se rode ne znaju grlit ali mama zato gusta u svakom "udarcu" , odgurivanju....kao da su male zivotinjice se "mazis " s njima tako dok ne znaju drugacije. Pa te capaju onako po licu ili za nos...onak nezgrapno jer im motorika tek treba se razvit...a mama se otopiiiii 😍
Pupy-zao mi je za baku
Mamuka- super za miciu da je krenulo na bolje!
Meni je kraj 10.mj termin pa ko zna kak će biti, vjerojatno neke tajice i tunika za van, mislim da je to udobno. A gore neku vrstu ili jaknu i čizme ili tenisice, opet ovisno o temperaturi i vremenu. Pripremit ću mužu više opcija
cure koje ste narucivale sa stranice tetra pelene sa fejsa.. nakon koliko su vam odgovorili na narudzbu?
Jutrooooo, curkeeee!!!
Mi smo spavali... 10 satiii!! Aaajmeeeee... Ali bas smo se naspavali i nadoknadila sam sve neprospavane noci
Na terasi je 23° stupnjeva... Bas se lijepo i lakse dise... Kisa je skoro cijelu noc i cijelo jutro padala... Diiiivnooo!!! Vjerojatno ce u danas!! Neka pada
Treca sreca, fiiiinooooo za komodu!! Bas je lijepa... Vidim, sve je vec spremno Super... Da li je na komodu deterdzent za pranje djecje robice ili?
Sanjchi, neka ste se vi jucer zabavili i najeli i mi smo jucer se s gustom pizze najeli... Mmmmm...
Mamuka, drago mi je sto je malenoj bolje, a vjerujem da ti je tesko gledati ju onakvu... Drzim fige da sto prije dodje k sebi i da opet dobije malo spekica!!
I me, meni su odgovorili jako brzo, ali netko je ovdje jucer pisao da idu na g.o.
Mc Mouse, bitno da su palaicnke bile fiiineeee!!! Ni meni ne ispadnu svaki put isto
Sortiraj odgovore
Najstariji