Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:22

Violeta, to radim vec neko vrijeme  Necu se svaki put zaj****i ja bih svašta jela pa me nitko ne pita...
    Aaaaaa sogor zaradjuje i opet ga tetosi 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:23

Nagovaram se vec 10min da se dignem s kreveta Moram se  za veceru spremiti 

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 20:23

Ajde Barbs. Bar ne moraš ti pripremati večeru 😂😂😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:25

To me podsjetilo kad je jednom nona rekla da ce skuhati manestru... Sat vremena prije nego su svi dosli ona mene pita ako cu jos neko meso napraviti. . Rekla sam da necu. I onda je ona krenula: ali oni ce biti gladni... I rekla sam: neka jedu sendvic! Ja im meso necu ispeci? 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:25

Mc Mouse, neeeee.... Pizzajolo ce spremiti hahahahhahahjaa 

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 20:26

Ajme. Sramota me i stavit vam sliku. Pa ja kad donesem ove palačinke pred muza mislit ce da serviram neprijatelju 😂😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:32

Hahhahahajajaaa
    Kako si me nasmijala, Mc Mouse 

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 20:47

Barbs ja plačem kako izgledaju gadno i kako su ružne palačinke. A on me tješi punih usta i kao ali ukusne su 😂
    Ajme meni.... dobro da me mama ne vidi 😂

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 20:58

Hahah aa sta ti fali i nas malo nasmijat,ako i nama nekad ne budu uspijele da se imamo cime tjesiti 😂😂
    Jaoo,sve svekrve su iste.. i moja je mog bila naucila uhh uhh.. al zato smo mi tu,da sto su one ucile 20 i vise godina,da za jednam mjesec oducimo 😂😂

Barkleys
    11. Kolovoz 2017. 21:07

kadica - ja imam onu iz ikee, bez dodataka, nisam na čisto jel mi to treba
    mc - danas sam jela u mcdonaldsu i jako sam si ponosna na to
    palačinke - nije sve u izgledu, nema toga što dobar pekmez/nutela ne mogu spasiti

e i jedno pitanje, jel to neka aplikacija ili što, vidim dosta fotki trbuha pa onda imate natpis 32 weeks i sl., kako se zove ta aplikacija? fotkice su preslatke, a i vaše bušice :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.