Violeta, to radim vec neko vrijeme Necu se svaki put zaj****i ja bih svašta jela pa me nitko ne pita...
Aaaaaa sogor zaradjuje i opet ga tetosi
Nagovaram se vec 10min da se dignem s kreveta Moram se za veceru spremiti
To me podsjetilo kad je jednom nona rekla da ce skuhati manestru... Sat vremena prije nego su svi dosli ona mene pita ako cu jos neko meso napraviti. . Rekla sam da necu. I onda je ona krenula: ali oni ce biti gladni... I rekla sam: neka jedu sendvic! Ja im meso necu ispeci?
Ajme. Sramota me i stavit vam sliku. Pa ja kad donesem ove palačinke pred muza mislit ce da serviram neprijatelju 😂😂
Barbs ja plačem kako izgledaju gadno i kako su ružne palačinke. A on me tješi punih usta i kao ali ukusne su 😂
Ajme meni.... dobro da me mama ne vidi 😂
Hahah aa sta ti fali i nas malo nasmijat,ako i nama nekad ne budu uspijele da se imamo cime tjesiti 😂😂
Jaoo,sve svekrve su iste.. i moja je mog bila naucila uhh uhh.. al zato smo mi tu,da sto su one ucile 20 i vise godina,da za jednam mjesec oducimo 😂😂
kadica - ja imam onu iz ikee, bez dodataka, nisam na čisto jel mi to treba
mc - danas sam jela u mcdonaldsu i jako sam si ponosna na to
palačinke - nije sve u izgledu, nema toga što dobar pekmez/nutela ne mogu spasiti
e i jedno pitanje, jel to neka aplikacija ili što, vidim dosta fotki trbuha pa onda imate natpis 32 weeks i sl., kako se zove ta aplikacija? fotkice su preslatke, a i vaše bušice :)
Sortiraj odgovore
Najstariji