Lupka me Lucija sve u sesnaest. Danas kad smo isli na plazu (jutros) me tako nesto zabolilo na desnoj strani trbuha. Neznam jr se to ona zgurala na desno ili me udarila po necemu ali bolilo je dobrih 30-ak sekundi i onda prestalo😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo mene jos u jednom komadu...u srijedu su mi skinuli šav serklaže, doktorica kaže da se sad beba može roditi i da ce samo biti mrsava.
Skidanje šava na živo i uzasno boljelo...ali prezivila sam, poslala me natrag u sobu kaze sad kad krenu trudovi ili puknne vodenjak to je to...tako da cekamo...ali jos bi ja volila bar tjedan dana izdržati...
Evo mene jos u jednom komadu…u srijedu su mi skinuli šav serklaže, doktorica kaže da se sad beba može roditi i da ce samo biti mrsava.
Skidanje šava na živo i uzasno boljelo…ali prezivila sam, poslala me natrag u sobu kaze sad kad krenu trudovi ili puknne vodenjak to je to…tako da cekamo…ali jos bi ja volila bar tjedan dana izdržati…
Drago mi je da se jos drzite 2u1 😄
Sanchy,pricaj mi o zgaravici.. stim se borim ima mozda 2 mjeseca.. jedino me spasava kada pola litre donata popijem odjednom.. 😥
Senoritakova,bas mi je drago sto si se javila,a jos draze da cujem da je sve uredu.. ne brini,sve ce to da prodje i sretno zavrsi.. kako se ti osjecas,je li imas kakve bolove?? ..
Senorita - super da se jos drzite u komadu. Svaki dan je uspjeh! A s crp se sve smirilo?
Apetit - meni se smanjio em od vrucina (pogotovo sta u blagovaoni nemamo klimu i dodje mi da rucak serviram.u boravku jer se lijepo nsmucim i gini skuham a onda na 29c nemam uopce teka pojest to. Pa jedem nasilu. A u restoranu kad smo...bili x puta ovih 10dana jer nije bilo djece....mi ne smeta - ne kuvam se kuzinavajuci i lijepo po dama klimatiziram se dok mi donesu....tamo naravno imam.uobicajen apetit:)
Inace....porasla je bena dosta i sad mi vec i to diktira kolicinu koju mogu pojest. Donedavno sam svega jela puta dva....skoro svaki obrok....a sad vishe ne mogu fizicki, nema di stat.
žena-majka-carica:)
Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)
Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉
Jos par strana da vas stignem….nema me pol dana i 15str me cekalo.
koja je cijena molim??
Meni fali madrac, do 400kn bih dala….
u magic baby danas bio neki 480kn pa 15%off ali bzvz pu pjena….a za te pare ovekivala sam vise.
Ovaj mi pari kvalitetan i ak sam skontala negdi je na popustu?
Hvala unaprid na info!!
Probaj pitat u Jysku mi smo ga naručili dok nije bio na popustu i tad je bio 500kn, vjerovatno je sad jeftiniji...😉
Joj 500 mi je puno obzirom da mi je ovo trece....za prvog dina smo kupili tako za te novce i to mi je bilo ok jer su njih dvojica to koristili svaki po 2-3god....a ovako sad gledam za 300-400 nesto kupit cist da bude ok, ne bih bas najjadniji ali ne trazim ni neki extra
Muz veceras spojio i pocistio komodu koju smo jucer dobili od frendova, pa sam ju odmah isla punit ofkors...ajme koji gust. Jos da mi sutra slozi kindac i imamo gotov baby kutak 😍
Izgleda da cu ju u boravku drzat, jer u spavacoj bracnoj nema mjesta za nj ( sad ima ali u srijedu napokon stize 5erokrilni ormar koji cekam vec 7tjedana iz emezette....i on ce nam cijelu sobu "pojest" )
Treca_sreca a bas je lipa komoda... Jos kad je ovako puna lipo robice i stvari za princezu onda je jos lipša
Hvala cure sta brinete. Sve OK sa micicom, ide na bolje. Puzevim koracima al vise nismo.u karanteni.
Jutros je na jedvite jade poila pola montea i pola jogurta. Inace ne forsiram monte ni ikakve slatkarije al smo skuzili da i to malo secera je podigne tek tokiko da napravi par koraka pa smo je natravali. Poslije podnevnog spavanja nije nista al nista tila. Bas me iznervirala jer ona nema snage ni za sidit pa stalno lezi. Al pustila sam je tako.i isli smo se kupat. Nakon nekog vrimena na plazi tila se kupat i mozda je bila 15ak min u moru i bilo joj hladno pa smo je umotali i tako je sidila na suncu al je valjda od tog kupanja zivnila i kad smo dosli u apartman trazila je puru/palentu. Nismo joj dali da pojede bas puno da je ne bi na povracanje iziritiralo ali to je prvi put u 5 dana da je nesto tila poist i preeesritna sam.
Al je uzasno smrsala i bas izgleda jako ispaceno. Nikad nije bila buco, vise mrsavica ali sad je ovo grozno. Sva joj se rebra ocrtavaju. Doslovno.
Cure lipi su vam trbuscici. Samo tako. Jos malo i nece ih bit. Ja sam imala taj belly blues. Stvarno su ti stomacici cudesni ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji