Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Kolovoz 2017. 19:47

Luce paket ti je super a imamo isti jastuk za bebaca 😘 i slazem se s tobom za madrac. Nama je jedam prijatelj rekao koji ima 2 sina da ne kupujemo skupe madrace jer male bebe nisu veliki i nece ustat i rec bole me leda ili da mu treba dobar madrac da se naspava jer ni ne znaju nista, vec da bolje kupimo kvalitetan madrac kad vise ne bude u kreveticu. 
    Kod nas malo ima vjetra pa je lakse al je jos vruce.

luce <3
    11. Kolovoz 2017. 19:53

barbs

Luce, svidjaju mi se kolica. Super za kolekciju tetra pelena. Poslat ce ti zamjenu??
    Kiki, ubojstvo je uci u ovu grupu hahahaha sve sa nekim zeljama ahaha
    Mc Mouse, ulalaaaaaa, fino si se ti nakupovalaaaa!! Super za madrac
    Dzenny, hahahH, ipak nisi izdrzala??? A za vrucinu ti vjerujem… Ja sam jucer trknula pod tus koliko sam morka bila. Uzas….
    Suncokretice, eeeeee daaaaa, jos malo… Leto nam svima vrijeme pomalo..

Da, poslat ce, al tek iza 21.8. Jer idu na godisnji

barbs
    11. Kolovoz 2017. 19:54

Dzenny, tako i moj hahahahah
    I me, nisam registrirala uopce.. Uuuuuuu, stvaaaaarno velika beba  A naletila je na dobre sestre ocito.. nadam se da cemo i mi
    I kod nas ima vjetra, ali nikako da se rashladnim... Ni tus nije pomogao... Sad sam u sobi s ventilatorom.... Malo sam nekog cudnog raspolozenja... Nervozna od jutra aahahaa to je krenulo otkad je nona krenula sa ispotivaniem: GDJE CES???  Nisam joj odg... Onda sveki sa ruckom... Pita ako mi se svidja to i to i ja kazem da ne preferiram, ali da cu probati... Najgore je sta sogora tetosi i boli je pipa ako se njemu nesto ne svidja (posebno kuha za njega!!) I ja moram paziti za SVIH kad kuham sto se kome svidja da SLUCAJNO neki ne ostanu gladni, a mene tjera da jedem nesto sto ne preferiam?  Nisam joj niti rekla da mi mora napraviti nešto drugo... Rekla sam da cu se snaci... Aaaahhhh... 
    Onda kao da me grlo pocinje boljeti..
    Pa bih odspavala a ne mogu...

barbs
    11. Kolovoz 2017. 19:55

Luce, najbitnije je da ti posalju 
    Primijetila sam da mi je mali aktivniji kad lezim na desni bok... 

luce <3
    11. Kolovoz 2017. 19:58

I_me

ej cure…
    junkfood.. nagovaram danima muza da odemo do mcdonaldsa.. a i palacinke mi se jedu,al mi se ne da stajat za stednjakom
    meni su moji u bubamari kupili madrac.. ok je.. nekih 200injak kn
    luce- ja sam sad poslala poruku u inbox tetra pelenama.. za jastuk za nosenje i za bocno spavanje.. al sivi sa bijelim oblacima.dugo sam se dvoumila odakle da uzmem jastuk i presudilo mi je to da je 80*80 i da se moze rastvorit kao deka.

Meni je isto to presudilo sto se moze rastvorit, na prvi pogled mi izgleda kvalitetno a sad cemo vidit kakav ce bit u upotrebi 😄
    Junk food, mene ne trahi toliko sad u trudnoci ali neku vecer smo otisli na kebab i bas mi je lipo sio

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 19:59

Neka nama nasi muski 😉
    Jao,barbs,zar i tebe grlo?? Ja sam jos uvijek dobro,ali nekako juce i danas me trbuh bas steze 😕
    Sanchy se ne javlja,kako je??
    Pa mamuka,je li malenoj bolje ili su ipak morale helikopterom do bolnice??

luce <3
    11. Kolovoz 2017. 20:00

Barbs ja sam jucer bila grozne volje, samo sto nisam grizla okolo 😂 

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 20:03
    😂😂
    😂😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:03

KEBAAAAABBB 
    Luce, eeeeto, tako se ja osjecaaaam... DANAS GRIZEM (trebala bih imati takvu majicu hahahhaa)
    Dzenny, ne boli, ali imam osjecaj kao da ce nesto krenuti  I nos mi curka... Odmah sam si nasprejala aquamarisom .... Ako nista drugo, znam da muza mogu poslati po pastille 
    Pupy nam se isto ne javlja... 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 20:04

Taaaaako je, Dzenny... Ooodmah je lakse ahahaa  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.