Kupila ja ipak onaj madrac u jysku po 275kn. Gold neki. Isto kao antialergijski. Memori pjena. Ma. Tko zna na čemu sam ja spavala 😂😂😂 bit ce mu to super. Nek šuti i Nek spava 😂 I da pored toga sam našla i platnene podmetače za stol na akciji, ručnike, dva ukrasna jastuka, deku 200x220 i puf 600kn 😁😅
Gledala sam i ja taj, ali suprug je bio radije za ovu opciju, a i njegova mama ga je kupila pa onda zašto ne 😆 dobro si se ti nakupovala 😊👍
Curke, baš ste se raspisale!
Ja neki dan radila palačinke, sad sladoled pojela, falilo mi slatkog.
Meni je danas bas neki loš dan, prelazila sam veću dio, par puta me stezalo i neki pritisak, pa razmišljam o svakakvim glupostima, i glava me bolucka valjda će promjena vremena...
Lijepi su vam trbusi i super shoppinge ste obavile. Ja se nadam idući tjedan polako prikupiti sve kaj fali, a onda nam još ostane do Ikee otići po krevetić i madrac i prematalicu.
ej cure...
junkfood.. nagovaram danima muza da odemo do mcdonaldsa.. a i palacinke mi se jedu,al mi se ne da stajat za stednjakom
meni su moji u bubamari kupili madrac.. ok je.. nekih 200injak kn
luce- ja sam sad poslala poruku u inbox tetra pelenama.. za jastuk za nosenje i za bocno spavanje.. al sivi sa bijelim oblacima .dugo sam se dvoumila odakle da uzmem jastuk i presudilo mi je to da je 80*80 i da se moze rastvorit kao deka.
I_me,ii ovaj sto sam ja narucila se moze koristiti kao deka.. zima ide,pa mi se bas cini praktican.. aa i dragi se boji uzet malu bebu,pa je bio presretan kad sam rekla da budem to narucila.. 😁
I_me,ii ovaj sto sam ja narucila se moze koristiti kao deka.. zima ide,pa mi se bas cini praktican.. aa i dragi se boji uzet malu bebu,pa je bio presretan kad sam rekla da budem to narucila.. 😁
i moj isto!!! rekao je naruci obavezno!! rekao je..pa ispast ce mi takva mala
Natasha, onda bolje odmaraj!! Takvo je i vrijeme... Te promijene jako utjecu na svih, a kamoli na nas...
I me, i ja imam jastuk s oblacicima
I me, je rodila oma tvoja frendica???
Netko je pisao o komodi s kadicom i prematalicom... I mi ju imamo jer je sve u kompletu, ali ne znam hocemo li ju koristiti jer zauzima bez veze prostor za stvari...
Hahah mn sad beba kad ode u jednu stranu stomaka,pa me boli i pokusam je nekad njezno da vratim,a on odmah govori: "Nemoj,pa slomit ces joj nesto" a da ne pricam kakav ce biti kad ju on bude trebao uzeti.. 😂😂
I me, je rodila oma tvoja frendica???
Netko je pisao o komodi s kadicom i prematalicom… I mi ju imamo jer je sve u kompletu, ali ne znam hocemo li ju koristiti jer zauzima bez veze prostor za stvari…
je!!! napisala sam ujutro!! malog diva od 4200g i 55cm.. kaze nece vise!! isla je na i inducirani pa se napatila..
rekla je u jednom trenu..boze pomozi a sestre joj rekle mi smo tu da pomognemo .
kaze da je osoblje u bolnici top! kaze natrpala je torbu za rodiliste a na kraju dobila svega u bolnici..
Hahah mn sad beba kad ode u jednu stranu stomaka,pa me boli i pokusam je nekad njezno da vratim,a on odmah govori: "Nemoj,pa slomit ces joj nesto" a da ne pricam kakav ce biti kad ju on bude trebao uzeti.. 😂😂
jadni nasi muski
Sortiraj odgovore
Najstariji