Ja bas nekako osjeca promjenu zadnja 2 dana sto se tice stomaka..
Mahh,nama nikad nije problem kad se radi o jelu (bar ne meni) 😂😂
Barbs uff to ne volim, kad moras gledat tko sta jede i kuhat posebno. Ja sam odgojena da ne mozes svaki dan jest sto ti pase i taj dan kada je ono sto ti nije po volji jedes manje i to je to. Moj muz je dosta izmisljao oko kuhanja jer mama moja je sve i svasta kuhala a njegova vecinom ista jela i nije naviko na xy stvari, al eto poceo je jest skoro sve..jedino ribu ne voli al nit ga teram da to jede jer riba ima specifican miris i to ili volis ili ne volis. Ali tipa povrce i piletinu to nikad nije jeo a sad papa 😊
A ja kad smazem ribicu onda me ns zeli ni ljubit, kaze smrdim 🤣 a ja sebi fino mirisim 😂
I tako krenula ja praviti palačinke. Bacila i tavu 😂
Pas joj m... 😡 Nekad kao da imam dvije lijeve. Kao da nikad u životu nisam pravila. I nešto kao da se izvitoperila. E nećeš vise. Pravac kanta 😅
Violeta, ja sam se navikla ovdje jesti svasta... I probala jesam to za rucak u pojela manje i to je to.. svekar je rekao da ne valja (on isto dosta izmislja), a sveki se naljutila i s tanjura je maknula ono sto si je izvadio (prakticki je ostao gladan jer nije bilo puno druge hrane ahahaha)... Ali mi je smijesno sta od mene trazi da svasta skuham da joj muzic i sincic ne ostanu gladni ILI ju kasnije ne traze nesto za jesti i onda je npr POSEBNO za sina skuhala, a od mene zahtjevala da probam... Iz postovanja sam jela, ali ne onda je i sinu trebala dati sto i nama, a ne posebno... To me malo iznerviralo, ali jako ih je razmazila...
Ma ja ne volim sve niti moj muz voli... I to ke normalno jer nismo svi isti, ali dogovoris se... Po meni...
Dzenny, i ja osjecam... Mali mi svugdje putuje i bas je poceo nisko udarati...
Ne znam Barbs. Mislim da sam isfrustrirana zbog državnog ispita pa je tava platila glavom 😅
I tako krenula ja praviti palačinke. Bacila i tavu 😂
Pas joj m… 😡 Nekad kao da imam dvije lijeve. Kao da nikad u životu nisam pravila. I nešto kao da se izvitoperila. E nećeš vise. Pravac kanta 😅
😂😂😂 eto ne budes ih izgleda danas pojela 😂😂
Mc mouse hahahhaha samo ti sve baci i sjedi hahahha bas si me nasmijala...iako vjerujem da si ljuta 😉
Barbs tako je i moja svekrva mom muzu sve na gotovo, od jela pa do peglanja, al aj dobro on je zaradivao za sebi za deparac i robu i kozmetiku kasnije se zaposlio i nisu mu morali davat nista novaca. Al od kad smo mi u braku, on sve radi.
Glupo je sto svekrva se tako ponasa al briga te, budi pametnija i kad ti kuhas nemoj gledat tko sta voli, briga te, ak im se ne svida svi si mogu napravit nesta drugo 😉
Vise ih u kanti nego na tanjuru. Gore nebi znala napraviti ni za Helloween majkeeee mi!!! 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji