s obzirom na promjene mog raspoloženja i to da sad stalno ležim divan je 😊💕
Cure hvla na komplimentima 😄
Slike trbuscica su prekrasne, super ste izabrali i kolica i kadice, nas to jos ceka. Za kolica smo se odlucili bebetto murano
Vjencanje, nas ceka 7.10. I moj muz je kum na tom piru, tako da ce to bit malo vise od mjesec dana prije termina pa cemo valjda moc se malo zabavit...
NOVE MAMICE DOBRO NAM DOŠLE!!!
Jao cureeee palacinke, junk ajmeeeee zasto o tome pisete??? Sad mi se sve to jede! 😂😂 A fino sam rucala ribu, krumpir i salatu. I umjesto slatkog jednu nektarinu, i onda se spojim i kako da se sad suzdrzim? 😂😭🤤
Lijepe su vam busice i prave ste trudnice! 😊 Bome smo blizu termina, ja JEDVA CEKAM! 😍😍
Jel mozete ponovno napisati gdje su madraci na akciji? Mi isto planiramo kupiti pa sam nisam shvatila je li JYSK ili HESPO?
Kiki u Jysku prodaju madrace firme HESPO (to je taj sta je neka od cura stavila sliku gore, sa kokosom), pa ako si u mogucnosti kupiti izravno u Hespu je uvijek jeftinije. Za akciju neznam.
Suncokretice jesi cula onu "ne vjeruj zeni koja pojede samo 2 kockice cokolade" 😉🤣😉
url=https://lilypie.com]
Hvala Dena nisam znala da jysk prodaje hespove madrace, gledala sam hespovu ponudu djecjih madraca online ali samo neka dva izbacuje, a ovaj u jysku se valjda mora radit po mjeri, ne znam, moram to jos proucit.
dzenny dobro si napisala za muževe i palačinke.
Dok se ne ustanem i ne napravim necu ih ni pojest. Sva sreca pa sveki prima narudžbe rado 😂😂😂
Kupila ja ipak onaj madrac u jysku po 275kn. Gold neki. Isto kao antialergijski. Memori pjena. Ma. Tko zna na čemu sam ja spavala 😂😂😂 bit ce mu to super. Nek šuti i Nek spava 😂 I da pored toga sam našla i platnene podmetače za stol na akciji, ručnike, dva ukrasna jastuka, deku 200x220 i puf 600kn 😁😅
Sortiraj odgovore
Najstariji